kızlar bende bebiş istiyorum bu sene(
aminnn canım inşallah ne zamandır istiyosunuz sizinşallah Allah tez zamanda yüzlerimizi güldürsün canım..
aminnn canım inşallah ne zamandır istiyosunuz siz
bu 2. ayımız sayılır canım siz ne kadar zamandır istiyorsunuz
bizimde daha yeni aslında 4 aydır falan :)
inşallah canım ya <3inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler göndersin bize canım
Insallah canim Allah daha kotusunden korusun.
kızlar bana dua edin yarın kontrol var sağlık olsun kalp atış oluşmuş olsun bebişimin
Rabbim yardım etsin sağlıklı bir bebişin olsun inşallah. Minik bebişinin minik kalbinin atışlarını duyarsın inşallah yarın
inş cnm çok heycanlym rabbim hayırlsın versin en kısa zamanda sizde nasip etsin
Amin kuzum hep yanındayız dualarımdasın rabbim hayırlı sağlık evlat nasip etsin en kısa zamanda
Haklisin,hayirlisi olsun insallah. Inan buz gibi kaldim icimde hicbi istek heves yok. Insanlar neler neler yasiyor ne buyuk seyler atlatiyorlar ama ihtimali bile agir geliyor inan. Sildim takvimi baksana ne olacagi belli degil. Sonuclarim cikmis prolaktinde yukseklik var sadece. Oglen gosterecegim doktora bakalim ne diyecek.
yeşimboz tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum boşluktayım ruhsuzum diyosun ya kendimi gördüm bir an 3 hafta önce bende aynı şeyleri yaşadım hatırlarsan kimyasal gebelikti ama inan geçiyor hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum artık tek duam bu bence sende öyle yap zamanı gelmemiş daha öyle düşün üzme kendini senin elinde olan birşey değil bu
Inan zerre heves kalmadi icimde hersey bi anda ucup gitti sanki. Biraz dinlenmeye uzak kalmaya ihtiyacim var sanirim. Insallah hayirlisini versin Allah elden hicbisey gelmiyor.anlayabiliyorum canım istek kalmıyor, ama dediğin gibi insanlar neler yaşıyor ilerleyen dönemlerde düşük yapan var bebeğini kaybeden var. Allah korusun.. İnsan ister istemez üzülür, şok olur. Alışık değiliz böyle şeyler yaşamaya ondan belki de..
Bir kaç gün içinde kendini kafa olarak toplarsın, çalışmalara tam gaz devam edersin.
Canım çok geçmiş olsun. Hcg kaç çıktı tatlım?Haklisin,hayirlisi olsun insallah. Inan buz gibi kaldim icimde hicbi istek heves yok. Insanlar neler neler yasiyor ne buyuk seyler atlatiyorlar ama ihtimali bile agir geliyor inan. Sildim takvimi baksana ne olacagi belli degil. Sonuclarim cikmis prolaktinde yukseklik var sadece. Oglen gosterecegim doktora bakalim ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?