2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Y YESIMBOZ canım hayırlısı olsun, üzme kendini.
sağlıksız bi gebelikse bunu önceden anlaman çok daha iyi
öbür aya olur inşallah pes etmek yok denemelere devam
bu ay benim de teste takvime bakasım gelmiyor, oluruna bırakmak lazım biraz heralde

Haklisin,hayirlisi olsun insallah. Inan buz gibi kaldim icimde hicbi istek heves yok. Insanlar neler neler yasiyor ne buyuk seyler atlatiyorlar ama ihtimali bile agir geliyor inan. Sildim takvimi baksana ne olacagi belli degil. Sonuclarim cikmis prolaktinde yukseklik var sadece. Oglen gosterecegim doktora bakalim ne diyecek.

yeşimboz tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum boşluktayım ruhsuzum diyosun ya kendimi gördüm bir an 3 hafta önce bende aynı şeyleri yaşadım hatırlarsan kimyasal gebelikti ama inan geçiyor hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum artık tek duam bu bence sende öyle yap zamanı gelmemiş daha öyle düşün üzme kendini senin elinde olan birşey değil bu

anlayabiliyorum canım istek kalmıyor, ama dediğin gibi insanlar neler yaşıyor ilerleyen dönemlerde düşük yapan var bebeğini kaybeden var. Allah korusun.. İnsan ister istemez üzülür, şok olur. Alışık değiliz böyle şeyler yaşamaya ondan belki de..
Bir kaç gün içinde kendini kafa olarak toplarsın, çalışmalara tam gaz devam edersin.

Kesinlikle cok iyi anlayacagini dusunuyorum durumumu. Ihtimali bile insani alt ust etmeye yetiyo. Esim ve sizlere ne kadar tesekkur etsem az. Saglikli olsun gelecegi zamani Allah bilir diyorum dusunmuyorum artik, icimden de gelmiyo acikcasi.

Inan zerre heves kalmadi icimde hersey bi anda ucup gitti sanki. Biraz dinlenmeye uzak kalmaya ihtiyacim var sanirim. Insallah hayirlisini versin Allah elden hicbisey gelmiyor.
Esimin dun soyledigi sey o kadar mantikli geldi ki biraz olsun acimi hafifletti. Dedi ki biz planlar yapiyoruz,hayal kuruyoruz sadece bebek icin degil is icin, para icin,evlilik icin... Ama biz plan yaparken bile onceden yazilmis bir yazi var. Belki 1 gun sonra belkide 1 yil sonra olacak o istedigimiz sey. Belki su anda bi adim daha yaklastik,yasanan hersey,gecen her dakika bi sinav. Aglamak,kendini hirpalamak,kendini uzmek sadece zarar verir yapma dedi. O an icim biraz rahatladi sanki...

Canım çok geçmiş olsun. Hcg kaç çıktı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…