Canım belki de hamile değildin. Stresten erken adette olmuş olabilirsinInan zerre heves kalmadi icimde hersey bi anda ucup gitti sanki. Biraz dinlenmeye uzak kalmaya ihtiyacim var sanirim. Insallah hayirlisini versin Allah elden hicbisey gelmiyor.
Esimin dun soyledigi sey o kadar mantikli geldi ki biraz olsun acimi hafifletti. Dedi ki biz planlar yapiyoruz,hayal kuruyoruz sadece bebek icin degil is icin, para icin,evlilik icin... Ama biz plan yaparken bile onceden yazilmis bir yazi var. Belki 1 gun sonra belkide 1 yil sonra olacak o istedigimiz sey. Belki su anda bi adim daha yaklastik,yasanan hersey,gecen her dakika bi sinav. Aglamak,kendini hirpalamak,kendini uzmek sadece zarar verir yapma dedi. O an icim biraz rahatladi sanki...
Cok tesekkur ederim canim benim sagolasin. HCG < 0.100 canim gebelik yok goruluyor dun itibariyle.Canım çok geçmiş olsun. Hcg kaç çıktı tatlım?
Canım belki de hamile değildin. Stresten erken adette olmuş olabilirsin
Demek ki adet olmuşsun tatlım. Çünkü değer çok çok düşük. Zaten adet döneminde prolaktin yüksek çıkar. Hamileyken prolaktinin yüksek çıkmaması lazım ben öyle biliyorumCok tesekkur ederim canim benim sagolasin. HCG < 0.100 canim gebelik yok goruluyor dun itibariyle.
Demek ki bebişin beni bekliyor :) Biz ikimiz aynı zamanda hamile kalalım :)Iste emin degil doktorun takildigi nokta onceki gun gelen pembe akinti sonra kesildi. ertesi gun oglen basladi kanama. Net degil dusunmek istemiyorum o ihtimali. Regl oldum diyorum kendime de, bu ay olmadi regl oldum.
Demek ki adet olmuşsun tatlım. Çünkü değer çok çok düşük. Zaten adet döneminde prolaktin yüksek çıkar. Hamileyken prolaktinin yüksek çıkmaması lazım ben öyle biliyorum
Demek ki bebişin beni bekliyor :) Biz ikimiz aynı zamanda hamile kalalım :)
Canım eşin çok dogru söylemis plan yapıyoruz da kadere de karsı gelemeyiz. Cok düsünüyorum ben bunu, mayısa kadar beklemek zorundayım, sonra başlayacagım mesela ama olacak mı olmayacak mı bilemeyiz ki.. Belki de yıllarca olmayacak, belki de hemen olacak, maalesef hamile kalmak hiçbir şekilde elimizde olmayan bir şey. Sonuclarına göre de galiba hamilelik olusmamıs canım, en azından bu ay denediniz olmadı şeklinde bakmak lazım. Diger aylara insallah, umudumuzu kaybetmeyelimInan zerre heves kalmadi icimde hersey bi anda ucup gitti sanki. Biraz dinlenmeye uzak kalmaya ihtiyacim var sanirim. Insallah hayirlisini versin Allah elden hicbisey gelmiyor.
Esimin dun soyledigi sey o kadar mantikli geldi ki biraz olsun acimi hafifletti. Dedi ki biz planlar yapiyoruz,hayal kuruyoruz sadece bebek icin degil is icin, para icin,evlilik icin... Ama biz plan yaparken bile onceden yazilmis bir yazi var. Belki 1 gun sonra belkide 1 yil sonra olacak o istedigimiz sey. Belki su anda bi adim daha yaklastik,yasanan hersey,gecen her dakika bi sinav. Aglamak,kendini hirpalamak,kendini uzmek sadece zarar verir yapma dedi. O an icim biraz rahatladi sanki...
Yaa beni de alıın aranızaaDemek ki bebişin beni bekliyor :) Biz ikimiz aynı zamanda hamile kalalım :)
Gel kız sende. Mayısın başında hayırlısıyla başlıyorum. Ama oğlum olursa sizinde kızınız olursa oğluma harem kurarım ona göre:))Canım eşin çok dogru söylemis plan yapıyoruz da kadere de karsı gelemeyiz. Cok düsünüyorum ben bunu, mayısa kadar beklemek zorundayım, sonra başlayacagım mesela ama olacak mı olmayacak mı bilemeyiz ki.. Belki de yıllarca olmayacak, belki de hemen olacak, maalesef hamile kalmak hiçbir şekilde elimizde olmayan bir şey. Sonuclarına göre de galiba hamilelik olusmamıs canım, en azından bu ay denediniz olmadı şeklinde bakmak lazım. Diger aylara insallah, umudumuzu kaybetmeyelim
Yaa beni de alıın aranızaa
Gel kız sende. Mayısın başında hayırlısıyla başlıyorum. Ama oğlum olursa sizinde kızınız olursa oğluma harem kurarım ona göre:))
Benim de oğlum olursa alırım kızlarınızı :)
ama kızım olursa kimseciklere vermem sizden fena kaynana olur gibime geldi
Benden dehset gorumce ve kaynana olur yalan yok :)
Gel kız sende. Mayısın başında hayırlısıyla başlıyorum. Ama oğlum olursa sizinde kızınız olursa oğluma harem kurarım ona göre:))
Mayıs başında ben de başlıyorum hanımlar, 7-8 Mayıs gibi görünüyor yumurtlama. Ayy ne güzel olur aynı anda hamile kalsak!Hahahaha cok iyi yaaya tam tersi olursa? Vericen mi kizi bize
morordek Sagolasin canim benimm guzel kalbin yeter inan. O zaman Mayisa hayirlisi :)
benimde oğlum olursa alırım kızlarınız kızım olursada veririm :) siz iyi davranırısınız :)Mayıs başında ben de başlıyorum hanımlar, 7-8 Mayıs gibi görünüyor yumurtlama. Ayy ne güzel olur aynı anda hamile kalsak!Yeşimcim senin belki Nisan'da olur bilemeyiz de hep birlikte de ayrı bi güzel olur
inşşAyol tam sevgi yumagi olduk vallaha kiz alip vermeler falanHayirlisi olsun bakalim insallah denk gelenler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?