2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım yarıinnn.inşallah hayirli haberlerini alırız.Allahim o guzell sesi duymak nasip etsin sana.inan dünyalara bedel.ben ilk dduyduğumda aglamistim.

Ayenn 6 hafta 6 günlük duyarız ins rabbimin izniyle korkuyorum heycanlıyım

kızlar çokmu takıyorum 7 ay oldu evlenelı basından beri istiyorum benımle aynı ay dugunu olan 4 kişi hamile herkes sende yokmu gittimi dr.falan diyorlar daha erken desemde içime söz gecmiyo bi gittim dr.temiz dedi ama nedense korkuyorum

canım bende 8 aylık evliyim yeni oldu stres yapma çeverendekilerin vücüdut ve hormanları hazırdır bebişe rahim falan senin ki yeni alışıyordur stres yapma rabbim verdiği sürece olur kendimden biliyorm çok taktım sacma sapan seyler yasadm

ayy hayırlı olsun:)) inş canım..

Kaç çıktı prolaktin?

Daha 7 aycık olmuş niye üzülüyorsun bak ben 1.5 sene oldu daha yeni düşünüyoruz çünkü yapman gereken idaellerim vardı hedeflerim sende üzülme acele etme demekki aylara takılma öyle olması iyi mi daha evliligini tadını çıkar ! :)Allahım saten o kadar büyük ki elbette o günde gelecektir ..

Canımm bbütün etken stress Dr bisey yok dediyse stress...kendini ne kadar çokkasarsan o kadar zor olur.skma kendini rahat,oluruna birak...eeminim su ara tek derdin bebek hatta eşini bebek yapma aracı olarak da ddüşünüyor olabilirsin.bi kendine dikkat et bu kez olcak diye birliktelik yasiyorsndr.emin ol ne zaman rahat oldun iişte o zaman bebisin gelir..kendine uğraşlar bul.Allahin izniyle olur

Referans aralik 4.80-25 ng/ml benim ki 26.27 canim. Onun disinda TSH, Estradiol,,FSH,LH normal.

Can'ım o Zaman gerçi doktorun daha iyisini bilir ama dönemlik bir şey bence. Bana 30un üzeri tehlikeli demişlerdi ki benim 132 çıkmıştı tedavi görmeden önce. Hiç sıkma canını var çok şükür tedavisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…