fistik kacta gidiyorsun doktora?
Canım yarıinnn.inşallah hayirli haberlerini alırız.Allahim o guzell sesi duymak nasip etsin sana.inan dünyalara bedel.ben ilk dduyduğumda aglamistim.yarın sahbah 9 da gidecem inş
Canım yarıinnn.inşallah hayirli haberlerini alırız.Allahim o guzell sesi duymak nasip etsin sana.inan dünyalara bedel.ben ilk dduyduğumda aglamistim.
ne güzel bir duygudur düşünmesi bile heyecan verici allahım sana ve hepimize yaşatsın o anı inşallahAyenn 6 hafta 6 günlük duyarız ins rabbimin izniyle korkuyorum heycanlıyım
ne güzel bir duygudur düşünmesi bile heyecan verici allahım sana ve hepimize yaşatsın o anı inşallah
Gelinimi veya damadımı görmek isterim:)İNŞŞŞ tek duam o yarın vidosun cekcemm beraber izleriz bu heycanı sizle yaşamak istyorum
Gelinimi veya damadımı görmek isterim:)
kızlar çokmu takıyorum 7 ay oldu evlenelı basından beri istiyorum benımle aynı ay dugunu olan 4 kişi hamile herkes sende yokmu gittimi dr.falan diyorlar daha erken desemde içime söz gecmiyo bi gittim dr.temiz dedi ama nedense korkuyorum
Gelinimi veya damadımı görmek isterim:)
ayy hayırlı olsun:)) inş canım..
Bi fikrim yok inan. Arastirmaya dahi yeltenmedim. Oglen gittigim doktora goturcem sonucu aksamda kendi doktoruma. Bazi durumlarda ilac veriyolarmis diye duydum. 20 yasindayken falan bi doktor prolaktinin yuksek ama tiroid hormonlarin normal bu yuzden sorun yaratmaz ilerde sutun cok olur demisti. O zaman pek sallamamistim. Muhtemelen sorun yaratacak bi durum degil.
kızlar çokmu takıyorum 7 ay oldu evlenelı basından beri istiyorum benımle aynı ay dugunu olan 4 kişi hamile herkes sende yokmu gittimi dr.falan diyorlar daha erken desemde içime söz gecmiyo bi gittim dr.temiz dedi ama nedense korkuyorum
Canımm bbütün etken stress Dr bisey yok dediyse stress...kendini ne kadar çokkasarsan o kadar zor olur.skma kendini rahat,oluruna birak...eeminim su ara tek derdin bebek hatta eşini bebek yapma aracı olarak da ddüşünüyor olabilirsin.bi kendine dikkat et bu kez olcak diye birliktelik yasiyorsndr.emin ol ne zaman rahat oldun iişte o zaman bebisin gelir..kendine uğraşlar bul.Allahin izniyle olurkızlar çokmu takıyorum 7 ay oldu evlenelı basından beri istiyorum benımle aynı ay dugunu olan 4 kişi hamile herkes sende yokmu gittimi dr.falan diyorlar daha erken desemde içime söz gecmiyo bi gittim dr.temiz dedi ama nedense korkuyorum
Referans aralik 4.80-25 ng/ml benim ki 26.27 canim. Onun disinda TSH, Estradiol,,FSH,LH normal.
Hep gül canım inşallahAy Olcay cok yasa emi amma guldum
Benimki de 73 çıkmıştı. İlaç kullanmadan 1 ayda düşürdüm. Seninki gayet iyiReferans aralik 4.80-25 ng/ml benim ki 26.27 canim. Onun disinda TSH, Estradiol,,FSH,LH normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?