Can'ım o Zaman gerçi doktorun daha iyisini bilir ama dönemlik bir şey bence. Bana 30un üzeri tehlikeli demişlerdi ki benim 132 çıkmıştı tedavi görmeden önce. Hiç sıkma canını var çok şükür tedavisi.
Benimki de 73 çıkmıştı. İlaç kullanmadan 1 ayda düşürdüm. Seninki gayet iyi
Mail attim sonucumu gelmene gerek gormuyorum bi sorun yok gayet normal uzme kendini dedi. Icim rahatladi vallaha. Haftasonunu evde dinlenerek orgu orup kahve icerek gecirmek istiyorum biraz rahatlarim kafa olarak...
Antidepresan içiyordum. İlacı bırakınca otomatik düştü:) Yükselten ilaçmış canımIlac kullanmadan ne yapman gerekiyor canim? Tesekkur ederim doktorda bi sorun gormedi.
hormon testi yapmıyor sağlık ocakları tatlımkızlar hani adetin 3. günü hormon testi yapılıyor ya onu sağlık ocağında da yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? aile hekimi bana gebelik düşündüğünde gel ebe hanımla konuş demişti acaba kan hormon filan onlara bakıyorlar mı ki?
hormon testi yapmıyor sağlık ocakları tatlım
Suan doktoru bekliyoruz heyecanliyim hayırdır inş hayır olun rüyan
Daha iyi olmana cçok sevindim canım.Herkese gunaydin kizlar. Bugun daha iyi basladi cok sukur. Hepinize hayirli cumalar :)
Canım benim miden şuan heyecandan havaya kalkmıştır...heyecanla yazmisin kizlarrr bebeğimiii gordumm cçok iyi diyeSuan doktoru bekliyoruz heyecanliyim hayırdır inş hayır olun rüyan
İnş cnmm dua edin kizlarrrrrr herşey yolunda olsunCanım benim miden şuan heyecandan havaya kalkmıştır...heyecanla yazmisin kizlarrr bebeğimiii gordumm cçok iyi diye
İnş cnmm dua edin kizlarrrrrr herşey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?