Dualarimiz seninle canim insallah cok guzel olacak :)İnş cnmm dua edin kizlarrrrrr herşey yolunda olsun
Daha iyi olmana cçok sevindim canım.
Kizlar gümbür gümbür geliyorum diyor
oy maşallah :) ne dedi doktor
Kizlar gümbür gümbür geliyorum diyor
çok sevindim canım hep böyle sağlıkla devam eder inşallah nasıl duygulanmışsındır kim bilirKizlar gümbür gümbür geliyorum diyor
Kızlar selam solramadan edemedim ya ben ben üç aydırlı adet 3 gün oluyorum ve buda beni korktuyor normalde düzenlidir gün şaşmaz yani ama gün önemlimidir yani 2 veya 3 nisanda çalışmalara başlıycaz ya acaba bir sorun olur mustrsten olduğunu düşünüyorum aylardır gergin ve üzgünüm ondan mıdır ?
Stresten olabilir,hava degisiminden olabilir... malum herseyden nem kapan bi bunyemiz var kadin olarak. Uzulme sen hicbi sorun yoktur canim benim. Kimisinin 2-3 gun kimisinin de 1 hafta surer. Benim ilk oldugunda 7-8 gun suruyodu sonra zamanla 5 gune dustu.
Stresten olabilir,hava degisiminden olabilir... malum herseyden nem kapan bi bunyemiz var kadin olarak. Uzulme sen hicbi sorun yoktur canim benim. Kimisinin 2-3 gun kimisinin de 1 hafta surer. Benim ilk oldugunda 7-8 gun suruyodu sonra zamanla 5 gune dustu.
Insallah hamile oldugun icin gecikir canim
Hanımlaar ben sabah kahvaltıdan sonra folik asit aldım mı almadım mı hatırlamıyorum. Sizce ne olur ne olmaz diye alayım mı yoksa bugünü es mi geceyim? Normalde telefonumda ilaç takip uygulaması var, sabah alınca işaretliyorum da bugun işaretlemedim. Sanki kahvaltıdan sonra alayım dedigimi hatırlıyorum da alıp almadıgımdan emin olamadım
Normalde benim de atladıgım oluyordu da böyle hedef daha da yaklastıkca sanki atlamamam gerekiyor gibi hissediyorum, ondan emin olamadım :))Bugünü es geç bence bir şey olmaz :) sonuçta o takviye. Yarın al. Bazen benim de oluyor arada atladığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?