2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bat A 3 gün var. Bu aydan umudum yok ama henüz ne regle ne de gebeliğe dair belirti yok. Sanırım gecikecek biraz.

Kızlar selam solramadan edemedim ya ben ben üç aydırlı adet 3 gün oluyorum ve buda beni korktuyor normalde düzenlidir gün şaşmaz yani ama gün önemlimidir yani 2 veya 3 nisanda çalışmalara başlıycaz ya acaba bir sorun olur mu strsten olduğunu düşünüyorum aylardır gergin ve üzgünüm ondan mıdır ?

Stresten olabilir,hava degisiminden olabilir... malum herseyden nem kapan bi bunyemiz var kadin olarak. Uzulme sen hicbi sorun yoktur canim benim. Kimisinin 2-3 gun kimisinin de 1 hafta surer. Benim ilk oldugunda 7-8 gun suruyodu sonra zamanla 5 gune dustu.

stres kaynaklı olabilir bence de. benim ilk olduğum zamanlar 10 gün sürüyodu şimdi 6-7 sürüyor. döngüm uzuyor bu yüzden de. bünyeden bünyeye göre değişiyor

Bebeğim normalde benimde 5 gün sürüyordu niye bilmiyorum böyle oldu umarım bi sorun degildir yani bişey olmaz demi kadın doğuma gideyim dedim ama adet günü niye 3 gün oluyor diye mi sorayım dedim :) Ayy yeminle artık herşeyi sık dokuyup sık eliyorum bu aralar

Selam kızlar adete 4 gün kala kan negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam gebelık olabılır mı benım gıbı yaşayan var mı

Hanımlaar ben sabah kahvaltıdan sonra folik asit aldım mı almadım mı hatırlamıyorum. Sizce ne olur ne olmaz diye alayım mı yoksa bugünü es mi geceyim? Normalde telefonumda ilaç takip uygulaması var, sabah alınca işaretliyorum da bugun işaretlemedim. Sanki kahvaltıdan sonra alayım dedigimi hatırlıyorum da alıp almadıgımdan emin olamadım

Bugünü es geç bence bir şey olmaz :) sonuçta o takviye. Yarın al. Bazen benim de oluyor arada atladığım :)

Bugünü es geç bence bir şey olmaz :) sonuçta o takviye. Yarın al. Bazen benim de oluyor arada atladığım :)
Normalde benim de atladıgım oluyordu da böyle hedef daha da yaklastıkca sanki atlamamam gerekiyor gibi hissediyorum, ondan emin olamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…