2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selam kızlar adete 4 gün kala kan negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam gebelık olabılır mı benım gıbı yaşayan var mı

İDRAR TESTNDEMİ NEGATİF KAN TESTİNDEMİ CANIM İDRARSA HALA GEBE OLABLİRSN UMUT VAR BENCE AMA KAN TESTİNDE 4 GÜN KALARAKTAN BELLİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM

İDRAR TESTNDEMİ NEGATİF KAN TESTİNDEMİ CANIM İDRARSA HALA GEBE OLABLİRSN UMUT VAR BENCE AMA KAN TESTİNDE 4 GÜN KALARAKTAN BELLİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Idrar testı üç tane sılık çıktı kan verdım negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam pazartesı yıne kan verıcem

alma alma.. hiç almamak fazla dozdan daha iyidir.
ben de arada unutuyorum, bişeycik olmaz o kadardan :)

KIZLAR BEN BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLADIKTAN SONRA DİREK DENEYE BASLADIK AMA FOLİK ASİT KULLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM COK GEREKLİ BİRŞEYMİ KOLAY HAMİLE KALINMASINDA ROLÜ VARMI

KIZLAR BEN BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLADIKTAN SONRA DİREK DENEYE BASLADIK AMA FOLİK ASİT KULLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM COK GEREKLİ BİRŞEYMİ KOLAY HAMİLE KALINMASINDA ROLÜ VARMI
Kolay hamile kalmasında direkt olarak bir etkisi yok ama hamile kalırsan bebegin ilk haftalardaki gelisimi icin cok onemli canım. Eger denemelere başladıysanız bence folik asite de başla geç olmadan

Canım benim folik asit hamileliği kolaylaştırır kanısı yanlış Dr lar onu hamile kalmadan 3 ay öncesinde bbaşlayabilirsiniz .folik asitin amacı bebekte beyin ve omurilik gelişimine yardımcı olmak.geç kalmış sayılmazsin Dr yazmasanda eczanede temin edip baslayabilirsn.

Şöyle genel olarak düşünüyorum eskiden folik asitmi vardı yada vitaminler mi diye.eski annelr maşallah sapa sağlam doğurup atmışlar.ama bizler curuk nesil olarak hayata 1-0 yenik başlıyoruz.herseyimiz hormon.

AYNEN DOĞRU DİYOSUN VALLA

ANLADIM AYDINLATTIĞIN İÇİN TESEKKÜR EDERİMM

Çürük nesil diyorsun işte annelerimiz bilinçli olmadığı için çürük nesil oluverdik canım:) şimdi ki çocuklar niye zehir gibi zeki çünkü çürük nesil olsakta bilinçli anneler olucaz inşallah :)

Ay kizlar keyfim yerine geldi vallaha. Ofis Kore ofisi degil kultur mozaiki Bir yandan Soner Sarikabadayi caliyor sonra Ibrahim Tatlises ardindan Madonna ... Ay asabim bozuldu Mudurum Koreli, Ibrahim Tatlisesi ogretmistik odasindan cikti dans mi edicez diyo

Sürermiş walla ama çok dinlenme damar şarkıları :)

E="FelicitaMutluluk, post: 45669918, member: 721911"]Çürük nesil diyorsun işte annelerimiz bilinçli olmadığı için çürük nesil oluverdik canım:) şimdi ki çocuklar niye zehir gibi zeki çünkü çürük nesil olsakta bilinçli anneler olucaz inşallah :)[/QUOTE]
Canim annelerimiz bilinsizdi ama eskiden hersey ddoğaldi.şuan ne yiyp iciyoz belli değil.giydiklerinden su yikandigimiz sampuana kadar dusun. ne kadar bilinçli olursak olalım ne kendimizi nerde evlatlarimizi koruyamayiz bundan sonra.

[/QUOTE]Canim anneleriizdi ama eskiden hersey ddoğaldi.şuan ne yiyp iciyoz belli değil.giydiklerinden su yikandigimiz sampuana kadar dusun. ne kadar bilinçli olursak olalım ne kendimizi nerde evlatlarimizi koruyamayiz bundan sonra.[/QUOTE]

Şampuan da var artik ya paraben ve alkol içermeyenler ondan alıriz bizde şaka bi yana tabii ki eski doğallık yok ama işte bu yüzden burda da bilinçlilik devreye girmek zorunda kalıyor bizde önce kendimiz elimizden geldiğince doğal ve en önemlisi sağlıklı beslenmeye dikkat edicez sonrada bebeğimiz için

Hadi ya hic haberim yok sabah beri yatiyorum grip+ adet birlesince fenalardayim....hicbiryerde can guvenligimiz yok.Bitsin artik bitsin

Evet ne yazik ki kotu olaylar yasiyoruz... Allah rahmet eylesin
Kizlar tv8 de hamilelikte beslenme konusu isleniyor bilginize.

Aramızda Ladytimer programını indirip kullanan var mı? Ben indirdim ama pro olanını değil. Ona göre davranmaya başladım bu ay. İşe yarayacak mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…