Selamlar.
Allah yardımıcImız olsun, sebep olanları da cezalandırsın inşallah.
Bat salı, ancak ne regl belirtisi var hâlâ ne de gebelik. Göğüslerim bile ağrımıyor normalde 2-3 gün kala ağrı olurdu. Onun yerine birkaç gündür sol bacağım kasıyor galiba ters hareket yaptım temizlik yaparken :)
Kendini o programlara gore ayarlama.ister istemez kasacaksin kendini.sil gitsin onu .rahat ol rahat davran.gün tutturcam DİE uğraşma.doğal düzenli birlikteliğini yasa.Aramızda Ladytimer programını indirip kullanan var mı? Ben indirdim ama pro olanını değil. Ona göre davranmaya başladım bu ay. İşe yarayacak mı bilemiyorum.
Hadi bakalım .şimdi gözler sende inşallah senden bi haber aliriz
Hayırlısı canım hayırlısı.biz bilemeyiz ne zaman olması gerektiğini.enn ggüzel zamanda gelsin.minislerBakalım hayırlısı olsun :)
Kesinlikle katiliyorum. Bende sildim gitti. Kendimizi ona gore programliyoruz reglim henuz bitmedi. Tarih kaydetmedim aklimda da tutmayi dusunmuyorum zaten evdeki hesabin her zaman carsiya uymadigini bu ay gordum biliyosunuz. O yuzden oluruna birakma taraftariyim eger duzenli bir cinsel iliski varsa. Gorev edinmeden hayata devam etmek lazim.Kendini o programlara gore ayarlama.ister istemez kasacaksin kendini.sil gitsin onu .rahat ol rahat davran.gün tutturcam DİE uğraşma.doğal düzenli birlikteliğini yasa.
boza tatlim insallah belirtiler olmaz adette gelmeez :) vallaha kendi batimmis gibi heyecanlaniyorum :)
Kendini o programlara gore ayarlama.ister istemez kasacaksin kendini.sil gitsin onu .rahat ol rahat davran.gün tutturcam DİE uğraşma.doğal düzenli birlikteliğini yasa.
Kesinlikle katiliyorum. Bende sildim gitti. Kendimizi ona gore programliyoruz reglim henuz bitmedi. Tarih kaydetmedim aklimda da tutmayi dusunmuyorum zaten evdeki hesabin her zaman carsiya uymadigini bu ay gordum biliyosunuz. O yuzden oluruna birakma taraftariyim eger duzenli bir cinsel iliski varsa. Gorev edinmeden hayata devam etmek lazim.-Lorde-
Fikirleriniz için teşekkürler, haklılık payınız tabi ki var; ama adet döngüsü düzensiz olan, ayrıca yumurtladığı zamanı hiçbir ay fark edemeyenler (örn: ben) için yararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Bana fikir veriyor en azından. Onun dışında 2 günde bir olmasa da çaba sarf etmeye tabi ki devam :)
Eger duzensizlik varsa tabi ki takip icin kullan canim ama stres yapmamaya calis ne olur. Ben takvimim uygulamasini kullaniyordum cokta memnundum.
Evet fikir veriyor işte, o açıdan yararlı olacağını düşünüyorum. Onun dışında ikinizin de demek istediğini anladım, sağolun tekrar
Aslında kendini çok dinlemeyeceksin derler, ben dinlemem ve yumurtladığım dönemi fark edemem hiç. Adet olacağımı bile hissetmem son tarihi bilip hesaplamasam. O yüzden madem yumurtlama dönemi önemli, gebelik ihtimali yükseliyor, ben de o haftayı fark edip es geçmemeye çalışcam artık :)
Aynenn canım. Yazılarına sonuna kadar katılıyorum :) hep beraber hayırlı haberleri almak dileğiyle
Kesinlikle sabır..şuan kafama takmamk için neler neler yapıyorum saz kursuna gidiyorumacayip rahatlirum.orgu yapiyorum ,resimm.kendime verdigim zaman dilimini iyi degerlendirmeye calisiyorum.
kısslaarr benim kırmızılar geldi... yeni bat 18 nisan :)
Ahahah galiba bu gidisle oyle olacak :))) Herkes bir anda heeeyyy! :))Hayırlı canim .artık önunuzdeki mmaçlara bakacaksın....içimden bi ses durcak durcak herkes bi anda hamileyiiiimmmmm dcek diyor.
Ahahah galiba bu gidisle oyle olacak :))) Herkes bir anda heeeyyy! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?