2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ya kızlar ben dün kırmızılar göründü yazmıştım ya dün tam bu saatlerde iç çamaşırımda hafif pembelik gördüm peçeteye silincede kan gibi değilde pembe akıntı gibi 1 damla kadardı.bende adetim başladı herhalde oh be belirsizlikten kurtuldum en azından dedim ama bunun dışında ne gelen var ne giden iç çamaşırıma bakıyorum sürekli tertemiz peçeteye siliyorum birşey yok bu ne şimdi yaaaböyle bir durum yaşayan varmı kızlar ya yarın doktoramı gitmeliyim bu ne şimdi yaaa

Canım normalde oylemi olurdu.senin gibi değilde bu son yaşadığım hamilelikte gittim sağlık ocağına kan verdim daha eve gelmeden adet oldum yolda yok artık dedim esimmde adet oldn sonuca gerek yok dedi.ama adetimde tuhaflık vardı hiç öyle şey yasamadm.turuncumsu ve az di iki günde kesildi iyice şüphelendim birde ruyamda bebek emziriyodum,gittim sonucumu aldım 13 çıkmış yanı hamilymsm adet oldm deyince ebe düşmüştür dedi.gittim bidaha kan verdim degerim 216 ya yükselmiş ustune görme olmuş.daha önceki hamilelgmde yasamdm öyle şey.kan degerim hep ölçüldü artış normaldi.sende şüphe duyuyosan bi kan ver.

Emineeemm yaaa bende öyle birşey yaşıyor olabilirmiyim acaba yaa benim adetlerim çok ağrılı geçer normalde ilk gün 3-4 damla kırmızı kan gelir 1-2 saat sonra da tamamen gelmeye başlar dünde öyle oldu sandım.gelen akıntının renginin pembe olması biraz garip geldi ama neyse 1-2 saat sonra normal gelmeye başlar dedim. birde kasık ağrılarım adetim başladığı an başlar benim ayaklarım çok üşür göğüslerim ve belim ağrır. şuan ayaklarım üşüyor belim ağrıyor ama kasıklarım da hiç adetmişim gibi bir ağrı yok. inşallah kötü birşeyle karşılaşmam korkuyorum eğer yarın sabaha kadar gelmezse sağlık ocağına gidip kan veririm.

Hamilelik dusncesi bile hormonlari alt ust ediyor.o dusunceylede vucutta degismelere sebep olabilir.ya erken gelir ya gec gelebilir.yada tuhaf seyler olabiliyor..sen kendini garantiye al bi dra gorun bi kan ver sakin direk adet sokucu kullanma bazen direk al kullan adet ol diyebiliyorlar

evet canım hormonlarım etkilenmiş olabilir bugün son bat tarihimden bu yana 32. günüm inşallah kist gibi kötü bir sorunla karşılaşmam.az önce tekrar baktım gelen birşey varmı diye akıntımın rengi beyaz normal günlük akıntım gibi.ama ayaklarım çok üşüyor,dediğim gibi yarın sabah uyandığımda gelmemişse sağlık ocağına gidip kan veririm en azından içim rahatlar. kan sonucunu görmeden adet söktürücü kullanmam Allah ın izniyle.

Kist hiç aklıma gelmedi canım belki sende eğer hormonların oyunu değilse hamile olabilirsin .ustune görme muhabbeti gibi...tamamen adet olup çok sonradan hamile oldgnu öğrenenler bile var....inş kötü bisey olmasında o hamilelik nişanı olsn.

inşallah canım Allah kötü birşeyle karşılaştırmasında normal bir şekilde adet olursam şükrederim ama eğer hamişsem daha çookkk şükrederim tecrübeni benimle paylaştığın için ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Rica ederim canim ne demek.burda hepimiz birbirimize yardimci olmaya destek olmaya calisiyoruz...hayirli haberlerle karsilasiriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…