Tamda seni dusunuyordum aynı anda yazmisiz
Video aradım resmi ararim simi
O sembollerin olduğu yerde foto mak.isaretnn yannda resim işaretine tıkla albüm ekle dio ordan snra foto seçip atiyorsunTelefon dan atmiyorum nasıl atca.m
Bu bebek mvlutlerinde yada yeni doğumda ziyarete gelenlere vermek için dolap susune sevimli şeymiş ne bu?
Olmuyor[/QUOe
Ben telfndan denedim....tlfnda cevapla yazısı yannda dosya yükle tikliyorsun sonra dosya sec ve galariden foto seçip ekle diyorsn.
İŞTE BEBİŞİ
O KARTATIDA İKİDANE BELİRTİ VAR KESENİN İÇİNDE ÜSTEKİ BEBİŞ ALTAKİ EŞİ ANLIYORSUN CANM BASINA GELİNCE :)Allah sağlıkla kavuştursun canım ama ben ultrasonda hiç anlamıyorum bebek nerde diye bana göre hepsi karartı yeğenlerimi görmeye gittiğimde doktor bak burda diyor ben hiç birşey görmüyorum çocuğumu da anlayamcm ilerde diye korkuyorum.
O KARTATIDA İKİDANE BELİRTİ VAR KESENİN İÇİNDE ÜSTEKİ BEBİŞ ALTAKİ EŞİ ANLIYORSUN CANM BASINA GELİNCE :)
koydum gördün mü canm resimleriDurrr bu kez doğru olanı buldm canm dosya yukleye tıkla ordan takip et
herhalde tam orta da olan yuvarlak kısımdaki iki siyah nokta oluyor
yani hemen hemen o ortadaki kese içine dikkatli bak beyaz sey var
Bebeğim benim ya. senin o elma çekirdeği kadarcikk halini seveyim..son ultrosnda solda duruyo hanı sana demiştim ya solda ise erkek sağda ise kız DİE.bakalım tutacakmi...İnşallah sağlıkla gelir minigim..Allahim hepimize bu güzel duyguyu yasatsinnnkoydum gördün mü canm resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?