2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar bugunden itaberen yaşadığım sterst yogun tempo yorgunluk bitti şükür..
Allahım yarın ve ilerisi için artık hedeflerim belli başta tabiki bebeğimi kucağıma almak
daha sonra gerisi gelecektir inşAllah ..
Nİsan ayını iple çekiyorum bat için sabırsızlanıyorum dualarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim seviliyorsunuz ..

yarın sabah hala adet olmamışsam yaptıracağım canım,geçen ay 12 günlük gecikme bu ayda böyle umarım kötü birşey yoktur

Hanimlar bu cuma regl bekliyorum ama belirtileri gorseniz hep burda okudugum belirtiler, hani ihtimal olsaydi acaba hamile miyim derdim :)
Karnimda muthis bir gaz, hic rahat vermiyor nerdeyse. 2 gundur deli gibi uykum geliyor, gerci bugun ogleden sonra cok kosturmacali geçti, muhtemelen yoruldum ve yemekten sonra uyuyakaldim. Ama birkac gundur uyku saatlerim de artti gibi geliyor. En onemlisi de kasik agrisi, yavastan bi kıpırdanma var gibi.
Simdi ben bu belirtileri hamile kalmak istedigim zaman da yasasam hamile miyim diye sorgularken de bi dusunurum artik. Eger hamilelik belirtileri de böyleyse cidden regl belirtilerine ne kadar da benziyormus diyecegim :)) Testte gormeden onceki belirtilerden anlamak baya zor galiba..

Canım sen bu belirtleri aklında tut bunların harici bisey yasarsan hahh işte de..demekki her zaman yasiyormusuzda kendimizi dinlemedigizden farkında degilmisiz .he o kıpırdanma varya bağırsak hareketi hamile birisi bile bebek kipirdiyo saniyor Dr o dönemde kipirdamayi hissetmeniz imkânsız dio.birde bisey daha belirti yazayım hamilelikte ayak altları çok yanıyorsanki menepozlu gibi oluyor insan yyorgan altında soğuk yer arıyor

Canım bende regli önce si tüm bu belirtileri yaşadım sanırım burda birbirimizden etkileniyoruz.

Geçmiş olsun gönlündekini hersey gerçekleşir inşallah.

Tabi ki o siralarda bebegin hareketini hissetmek bence de imkansiz, zaten susam kadar oluyor olmussa da nasil hissedilir ki hareketi :) ben hep kasık agrisini regle hazirlanan rahim kasilmalari olarak degerlendiriyorum, o yuzden yavas yavas gelecek benim kirmizilar diye dusunuyorum :)) ozellikle uyku hamile kalanlarda cok olurmus ya, bende regl oncesi oyle bir sey olmazdi. Bu ay o eklendiği icin "hah tam da hamile gibi belirtiler" diye dusundum :)) bir de kesinlikle haklısın, 2 ay gibi bir sure kaldigi icin bi kendimi dinleyeyim dedim, bakalim neler hissediyorum belki ona gore değişiklik olursa bi ihtimal derim diye. Ama sanirim en guzeli kendini fazla dinlememek, yoksa her seye acaba deyip kafaya takar insan, olacagi varsa da olmaz belki de :))

Canım bende regli önce si tüm bu belirtileri yaşadım sanırım burda birbirimizden etkileniyoruz.
Evet canim cok mumkun, bi de belki de farkli seylerden kaynaklanıyor. Mesela uyku halim muhtemelen bugun yoruldugumdan olmustur. Ama hamile kalmayi bekledigim bir ay olsa kesin aklima gelirdi acaba hamileyim de ondan mi boyle diye... Bu zamana kadar herkese takmayin kafaniza falan dedim de benim siram gelince kendime de diyebilecek miyim cok merak ediyorum :))

walla rabbim sağlık sihatlı versin ikiside yok kızda erkekde olsa olur ama kız istyorum

günaydınnn reglim hala gelmedi kan testi yaptırmalıyım sanırım ama içimdeki ses şimdi evden çıksam giderken yada dönerken adet olacaksın diyor. sanki boşa yorulacağım gibi hissediyorum ama artık bu soru işaretinden kurtulmak istiyorum. sağlık ocağında kan sonucu ne kadar zamanda çıkar ki? kadın doğuma gidecektim ama randevular dolu dahiliyeye gitsem yapar mı acaba?

sabah yaptırsan öğleden sonraya çıkıyor canım eğer yaptırmak istiyosan şimdi git

Günaydın kızlar.ben çok kötüyüm oksurukten mahvoldu boğazlarım yırtıldı resmen Pek fazla ilac kullanamiyorum agri kesici bile icmem.oksuruge ne iyi geliyor biliyor musunuz?

Günaydın kızlar.ben çok kötüyüm oksurukten mahvoldu boğazlarım yırtıldı resmen Pek fazla ilac kullanamiyorum agri kesici bile icmem.oksuruge ne iyi geliyor biliyor musunuz?

günaydın canım bal ve toz zencefil varsa 1 tatlı kaşığı balın üzerine serp ve ye bu iyi gelir.yada ılık suda balı eritip üzerine yine zencefil serpip karıştırıp içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…