2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

walla rabbim sağlık sihatlı versin ikiside yok kızda erkekde olsa olur ama kız istyorum
Canım benim tabiki sağlıklisi olsn.bende hep kızım olsun istedim hatta ilk ogrendgmden bu yana yazıyorum ona kızım olcak öyle hissediyorum yazdım kızım oldu..şimdi yine bi kızım olsn istiyorum .tabi yine ne nasip olursa.

ben de kız cocuklarn bayalıyorum ama benm bebiş ppek solda değil ortada buluyor doktor onu :)

Canim bildigim kadariyla direkt laboratuvara gidince yapiyorlar doktora falan gerek yok. Saglik ocagindan emin degilim ayni gun verende var ertesi gun verende.

Günaydın kızlar.ben çok kötüyüm oksurukten mahvoldu boğazlarım yırtıldı resmen Pek fazla ilac kullanamiyorum agri kesici bile icmem.oksuruge ne iyi geliyor biliyor musunuz?

Gunaydin canim cok cok gecmis olsun. Zencefil ve bal cok iyi gelir bir de siyah turp icinde bal koyup beklet bi gece o da baya iyi geliyor.

Kızlar haftasonu sıkıntıdan ovulasyon testi yaptım. 15.günde pozitifi gördüm. sonra silikleşmeye başladı.
şu an yumurtlama olmuş olması lazım değil mi?
Hiç bişey farketmedim çünkü. Benim adetim günü gününe tutmuyor ondan da takip ediyorum biraz

Eger ikisi de ayni belirginlikte iki cizgiyse evet canim olusmustur.Degerlendirin :)

işlem tamam canım
ben nedense bebek için değil adetim düzenli gelicek mi diye bakıyorum
bu ay umutsuzlaştım :)

Benim de reglim yeni bitti takip etmeyecegim yumurtlamayi. Gerce o akintidan anliyorum ama dusunmek istemiyorum... Olacagi varsa kismetse olacak zaten. Su anda ne yumurtlamami tahmin edebiliyorum ne BATi Ne belirsiz bi ay oldu boyle :)

Benim de reglim yeni bitti takip etmeyecegim yumurtlamayi. Gerce o akintidan anliyorum ama dusunmek istemiyorum... Olacagi varsa kismetse olacak zaten. Su anda ne yumurtlamami tahmin edebiliyorum ne BATi Ne belirsiz bi ay oldu boyle :)

aynen öyle ben takip etmediğim ay hamileydimm kafanızda hamileyi çıkarın baska planlar yapın o zaman oluyor

boşver en iyisi, yanlışlıkla olunca millet çat diye hamile kalıyo. belki bu ay bizde öyle oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…