Canım benim tabiki sağlıklisi olsn.bende hep kızım olsun istedim hatta ilk ogrendgmden bu yana yazıyorum ona kızım olcak öyle hissediyorum yazdım kızım oldu..şimdi yine bi kızım olsn istiyorum .tabi yine ne nasip olursa.walla rabbim sağlık sihatlı versin ikiside yok kızda erkekde olsa olur ama kız istyorum
çok geçmiş olsun cnm dikkat etGünaydın kızlar.ben çok kötüyüm oksurukten mahvoldu boğazlarım yırtıldı resmenPek fazla ilac kullanamiyorum agri kesici bile icmem.oksuruge ne iyi geliyor biliyor musunuz?
Canım benim tabiki sağlıklisi olsn.bende hep kızım olsun istedim hatta ilk ogrendgmden bu yana yazıyorum ona kızım olcak öyle hissediyorum yazdım kızım oldu..şimdi yine bi kızım olsn istiyorum .tabi yine ne nasip olursa.
yarın sabah hala adet olmamışsam yaptıracağım canım,geçen ay 12 günlük gecikme bu ayda böyle umarım kötü birşey yoktur
günaydınnnreglim hala gelmedi kan testi yaptırmalıyım sanırım ama içimdeki ses şimdi evden çıksam giderken yada dönerken adet olacaksın diyor. sanki boşa yorulacağım gibi hissediyorum ama artık bu soru işaretinden kurtulmak istiyorum. sağlık ocağında kan sonucu ne kadar zamanda çıkar ki? kadın doğuma gidecektim ama randevular dolu dahiliyeye gitsem yapar mı acaba?
Günaydın kızlar.ben çok kötüyüm oksurukten mahvoldu boğazlarım yırtıldı resmenPek fazla ilac kullanamiyorum agri kesici bile icmem.oksuruge ne iyi geliyor biliyor musunuz?
Kızlar haftasonu sıkıntıdan ovulasyon testi yaptım. 15.günde pozitifi gördüm. sonra silikleşmeye başladı.
şu an yumurtlama olmuş olması lazım değil mi?
Hiç bişey farketmedim çünkü. Benim adetim günü gününe tutmuyor ondan da takip ediyorum biraz
gidiyorum şimdi c
Günaydın canım .inş. İyi haberlerini alırız kafandaki soru işaretleri gitmiş olur.yolda adet olsan dahi sen sonucunu al ben gibi yapma.inş hakkında hayırlı olan olur.
Eger ikisi de ayni belirginlikte iki cizgiyse evet canim olusmustur.Degerlendirin :)
işlem tamam canım
ben nedense bebek için değil adetim düzenli gelicek mi diye bakıyorum
bu ay umutsuzlaştım :)
Benim de reglim yeni bitti takip etmeyecegim yumurtlamayi. Gerce o akintidan anliyorum ama dusunmek istemiyorum... Olacagi varsa kismetse olacak zaten. Su anda ne yumurtlamami tahmin edebiliyorum ne BATi Ne belirsiz bi ay oldu boyle :)
Tesekkur ederim canım şimdi iciyorum kızlarda söylediler...Gunaydin canim cok cok gecmis olsun. Zencefil ve bal cok iyi gelir bir de siyah turp icinde bal koyup beklet bi gece o da baya iyi geliyor.
aynen öyle ben takip etmediğim ay hamileydimm kafanızda hamileyi çıkarın baska planlar yapın o zaman oluyor
günaydın kızlar nasılsınız herkese mutlu haftalar diliyorum rhyn313 tatlım maşallah sağlıkla kucağına al inşallahİŞTE BEBİŞİ
Tesekkur ederim canım şimdi iciyorum kızlarda söylediler...
Sen nasılsın yyeşimcim
canım evde test varsa onu yapsaydın önce daha iyi değil mi ama yinede sen bilirsin tabigidiyorum şimdi canım.
Benim de reglim yeni bitti takip etmeyecegim yumurtlamayi. Gerce o akintidan anliyorum ama dusunmek istemiyorum... Olacagi varsa kismetse olacak zaten. Su anda ne yumurtlamami tahmin edebiliyorum ne BATi Ne belirsiz bi ay oldu boyle :)
Çok iyi yapıyorsun canım..faydasını gorursunnn genel olarakkIyiyim cok sukur tatlim,toparlandim. Guzel bi spor ve beslenme programina basladim bu ayi cok iyi degerlendiricem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?