boşver en iyisi, yanlışlıkla olunca millet çat diye hamile kalıyo. belki bu ay bizde öyle oluruz :)
Çok iyi yapıyorsun canım..faydasını gorursunnn genel olarakk
Bu konuda sana katılıyorum canım 2. Hamileliğim aynen oldu sadece bir kez korunmasız birliktelik olmuştu ihtimal bile vermedim o kadar ugrasiyorm olmuyor bir kezden ne olacak dedim ve o ay hamileymism ama hiç farketmedim yaz dönemiydi hep kış hazırlıkları icersindeydim kasa kasa domatesler kaldırdım ettim ve inadına o zaman diliminde aşırı birliktelik yaşadım.sonradan adetim gecikti kan verdim hamilymisim şok oldum eşimi bile inanidramdm bana şaka yapıyorsun dedi .sadece birgün yaşam ertsigun düşük oldu.drn ilk sordgu ağır mi kaldrdin yada cinsel birliktelik mi oldu dedi.korkumdan bisey diyemedim.....gerçekten hiç düşünmediğimiz zaman çok kolay hamile kalmakboşver en iyisi, yanlışlıkla olunca millet çat diye hamile kalıyo. belki bu ay bizde öyle oluruz :)
Bu konuda sana katılıyorum canım 2. Hamileliğim aynen oldu sadece bir kez korunmasız birliktelik olmuştu ihtimal bile vermedim o kadar ugrasiyorm olmuyor bir kezden ne olacak dedim ve o ay hamileymism ama hiç farketmedim yaz dönemiydi hep kış hazırlıkları icersindeydim kasa kasa domatesler kaldırdım ettim ve inadına o zaman diliminde aşırı birliktelik yaşadım.sonradan adetim gecikti kan verdim hamilymisim şok oldum eşimi bile inanidramdm bana şaka yapıyorsun dedi .sadece birgün yaşam ertsigun düşük oldu.drn ilk sordgu ağır mi kaldrdin yada cinsel birliktelik mi oldu dedi.korkumdan bisey diyemedim.....gerçekten hiç düşünmediğimiz zaman çok kolay hamile kalmak
Canım hamileliğin ilk 3 aayı çok önemli .bebeğin ana rahmine yerleşimi ,gelişimi.Dr lar söyler biraz dikkat edin yada riskli gruptaysn ilişkiyi yasaklar..afedersin ama biz usturuplu degildik düşmesi normal .sonradan kendi kendime yedik bebeğimi ara yerde dedimaynen öyle stres her şeyi etkiliyor kesinlikle, beynimiz vücudumuza hükmediyor resmen.
he yapmayın düşünmeyin desek de illaki düşünüyoruz duygusal varlıklarız sonuç olarak
peki ilişki düşüğe sebep oluyor mu ki? onu bilmiyordum..
Canım hamileliğin ilk 3 aayı çok önemli .bebeğin ana rahmine yerleşimi ,gelişimi.Dr lar söyler biraz dikkat edin yada riskli gruptaysn ilişkiyi yasaklar..afedersin ama biz usturuplu degildik düşmesi normal .sonradan kendi kendime yedik bebeğimi ara yerde dedim
Yanı biraz dikkat gerekiyor.ama hadi yumurtlama döneminde yaptım tamam bir daha birliktelik yok değil.benm o hemen adet ardından tutmuştu.daha öncede soylemistim.her daim düzenli birliktelik olursa dahada şans yükselir..normal birliktelikten korkma .tövbe Estağfurullah biz bi anormallik yaşadık o zaman diliminde hergun bazense günde iki birliktlgmz olmstuanladımm dikkat etmek lazım demekki
Yanı biraz dikkat gerekiyor.ama hadi yumurtlama döneminde yaptım tamam bir daha birliktelik yok değil.benm o hemen adet ardından tutmuştu.daha öncede soylemistim.her daim düzenli birliktelik olursa dahada şans yükselir..normal birliktelikten korkma .tövbe Estağfurullah biz bi anormallik yaşadık o zaman diliminde hergun bazense günde iki birliktlgmz olmstu
Günaydın kızlar.
Bugün okulda nöbetçiyim. Neyse ki şimdi dersim boş. Soluklanıyorum.
Bat yarın. Ama ne regle ne de diğerine belirti var ben anlamadım bu nasıl iş. Muhtemelen reklam gecikecek. Gebe olabileceğimi sanmıyorum pek değerlendiremedik bence yumurtlama zamanını. Her şey kısmet tabii de çok umudum yok açıkçası. Dün akşam eşimle uzun uzun konuştuk bebeğimiz olmazsa ne yaparız diye. Allah inşallah bize de kısmet eder ama her yolu denedikten sonra bebeğimiz olmazsa evlat edinirse dedik.
Günaydın canimm.iyi dersler Ogretmenm.Günaydın kızlar.
Bat yarın. Ama ne regle ne de diğerine belirti var ben anlamadım bu nasıl iş. Muhtemelen reklam gecikecek. Gebe olabileceğimi sanmıyorum pek değerlendiremedik bence yumurtlama zamanını. Her şey kısmet tabii de çok umudum yok açıkçası. Dün akşam eşimle uzun uzun konuştuk bebeğimiz olmazsa ne yaparız diye. Allah inşallah bize de kısmet eder ama her yolu denedikten sonra bebeğimiz olmazsa evlat edinirse dedik.
Evet nasip birde bu işler.benm kendime gore bahanem işte.Canim benim suclamayin kendinizi olacagi varmis. Canin istiyorsa olacak artik ne yapacaksin :) O konuda birsey diyemiyorum o yuzden,olabilir canim sen o sebepten oldu diye dusunme.
Günaydın kızlar.
Canim bildigim kadariyla direkt laboratuvara gidince yapiyorlar doktora falan gerek yok. Saglik ocagindan emin degilim ayni gun verende var ertesi gun verende.
ayllllliiiin35 naptin canım verdinmi kanı.
Insallah canim haberdar et bizleri. Umarim hamileliktendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?