2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

boşver en iyisi, yanlışlıkla olunca millet çat diye hamile kalıyo. belki bu ay bizde öyle oluruz :)

Vallaha keske 'yanlislikla' hamile kalsak bu ay hahaha O kadar uzuldum o kadar yiprattim ki kendimi inan bu ay cok rahat hissediyorum kendimi. Bi de zaten bekleyecegim bi tarih yok,yakin zaman yok tamamen belirsizlik. Hayirlisi olsun insallah.

boşver en iyisi, yanlışlıkla olunca millet çat diye hamile kalıyo. belki bu ay bizde öyle oluruz :)
Bu konuda sana katılıyorum canım 2. Hamileliğim aynen oldu sadece bir kez korunmasız birliktelik olmuştu ihtimal bile vermedim o kadar ugrasiyorm olmuyor bir kezden ne olacak dedim ve o ay hamileymism ama hiç farketmedim yaz dönemiydi hep kış hazırlıkları icersindeydim kasa kasa domatesler kaldırdım ettim ve inadına o zaman diliminde aşırı birliktelik yaşadım.sonradan adetim gecikti kan verdim hamilymisim şok oldum eşimi bile inanidramdm bana şaka yapıyorsun dedi .sadece birgün yaşam ertsigun düşük oldu.drn ilk sordgu ağır mi kaldrdin yada cinsel birliktelik mi oldu dedi.korkumdan bisey diyemedim.....gerçekten hiç düşünmediğimiz zaman çok kolay hamile kalmak

Y YESIMBOZ canım fazla kilolu değilsen takılma fazla zaten hamileliğin başında bulantidan kusmaktan veriyorsun mutfağa bile gidemiyorsun komşunun yaptığı yemek bile seni tiksindiriyor.ekmekten hamur işinden uzak dur yeterli.hamilelik için beslenmede önemli dolu dolu vitamin olsun

aynen öyle stres her şeyi etkiliyor kesinlikle, beynimiz vücudumuza hükmediyor resmen.
he yapmayın düşünmeyin desek de illaki düşünüyoruz duygusal varlıklarız sonuç olarak

peki ilişki düşüğe sebep oluyor mu ki? onu bilmiyordum..

Canım hamileliğin ilk 3 aayı çok önemli .bebeğin ana rahmine yerleşimi ,gelişimi.Dr lar söyler biraz dikkat edin yada riskli gruptaysn ilişkiyi yasaklar..afedersin ama biz usturuplu degildik düşmesi normal .sonradan kendi kendime yedik bebeğimi ara yerde dedim

anladımm dikkat etmek lazım demekki

Cok kilolu degilim ama biraz daha versem fena olmaz hani. Malum yazda geliyo :) Bebis olsa da olmasa da fit girmek lazim yaza Ekmek hamur isiyle aram hic yok cok sukur. Bi sutlu tatliya dayanamam :))

anladımm dikkat etmek lazım demekki
Yanı biraz dikkat gerekiyor.ama hadi yumurtlama döneminde yaptım tamam bir daha birliktelik yok değil.benm o hemen adet ardından tutmuştu.daha öncede soylemistim.her daim düzenli birliktelik olursa dahada şans yükselir..normal birliktelikten korkma .tövbe Estağfurullah biz bi anormallik yaşadık o zaman diliminde hergun bazense günde iki birliktlgmz olmstu

Günaydın kızlar.
Bugün okulda nöbetçiyim. Neyse ki şimdi dersim boş. Soluklanıyorum.
Bat yarın. Ama ne regle ne de diğerine belirti var ben anlamadım bu nasıl iş. Muhtemelen reklam gecikecek. Gebe olabileceğimi sanmıyorum pek değerlendiremedik bence yumurtlama zamanını. Her şey kısmet tabii de çok umudum yok açıkçası. Dün akşam eşimle uzun uzun konuştuk bebeğimiz olmazsa ne yaparız diye. Allah inşallah bize de kısmet eder ama her yolu denedikten sonra bebeğimiz olmazsa evlat edinirse dedik.

Canim benim suclamayin kendinizi olacagi varmis. Canin istiyorsa olacak artik ne yapacaksin :) O konuda birsey diyemiyorum o yuzden,olabilir canim sen o sebepten oldu diye dusunme.

Ay kiyamam yaaa neler neler dusundunuz siz oyle. Yapma etme kuzum daha cok yeni dur bakalim,kismetse olur olmazsa evlat edinmeye sira gelene kadar kac farkli tedavi yontemi var. Bende evlat edinmeye olumlu bakan bi insanim ama dusunme simdiden bu ihtimalleri. Normalde gecikir miydi peki yoksa duzenli midir?

Günaydın canimm.iyi dersler Ogretmenm. dur Bakalim Allahtan umut kesilmez hemende karamsarliga dusmeyin .emin ol her nasip vaktine sakli.sadece sabirrr sabirrr .

kolay gelsin öğretmenim nöbet günleri zordur :)

Kısmet bu ay olmazsa bile çalışmaya devam etmek gerekir, 1 seneden sonra çeşitli tedavileri yapıyorlar biliyorsunuz
doktor ilk aylarda hamile kalma olasılığımı söylemişti.
Yüzdesini şimdi hatırlamıyorum ama duyunca baya düşük bir olasılık olduğunu anlıyorsunuz..
Tabii her şey Allah'tan.. Bilim de bir yere kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…