2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

sağlık ocağındaki ebe folik asite başlamamı söyledi folbiol u önerdi bende gelirken hem onu aldım hemde hamilelik testi aldım. eczacı folik asiti günde 1 kez alacağımı söyledi siz nasıl alıyorsunuz kızlar aç mı tok mu? hangi saatlerde almak uygun? birde eve gelince lavaboda yine peçeteye pembe leke geldi herhalde adetim başlayacak. gebelik testini yapayım dicem de hiç tuvaletim gelmiyor zaten sağlıklı olan sabah idrarıyla yapmak sanırım.

Kızlar teşekkürler destekleriniz için. Umutsuzluk değil bu bir çeşit kendimi şartlamama yöntemiydi benim için :)

kızlar siz folik asiti açken mi tokken mi ve hangi saatlerde kullanıyorsunuz?

Bende folbiol kullaniyorum gunde bir kez tok karnina genelde sabah kahvalti sonrasi yada ogle yemegi ardi .zaten sen kullanmiyor muydun? Hani hamilelik oncesi suan herkes kullaniyor heralde canim

herkes folbiol kullanıyormuş yahu
ben de folidoce kullanıyorum içinde b12 de var diye
çok farkeder mi acaba?

Slm kızlar başlığı yeni gördüm ama sayfaları okuyamadim burda herkes hamile mı yada hamile kalmayı mı düşünüyor ?bende 2016 da hamile kalmayı düşünüyorum .

herkes folbiol kullanıyormuş yahu
ben de folidoce kullanıyorum içinde b12 de var diye
çok farkeder mi acaba?
Canımm hemen hemen hepsi eşddeğer ssayılır folik plus kullann var hele decavit var her vitamini karşılıyor.içini rahat tut canım onun işlevde aynı sonuçta.

Slm kızlar başlığı yeni gördüm ama sayfaları okuyamadim burda herkes hamile mı yada hamile kalmayı mı düşünüyor ?bende 2016 da hamile kalmayı düşünüyorum .
Hoşgeldin bitane nazar boncugu hamisimiz var.gerimiz 2016 ya talibiz kendine gore zamani bekleyen var suan hamilelik dusunenler var.hepimiz burdayiz.

Idrar testı üç tane sılık çıktı kan verdım negatıf çıktı bugünde adet günüm olmazsam pazartesı yıne kan verıcem
slm, bende sizin gibi reglden 6 gün önce kan vermiştim negatif çıkmıştı, tekrar kan vericem demişsiniz verdinizmi değerde yükselme oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…