2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bu arada hamile arkadas kimse hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı Rabbim nasip etsin .kac aylık acaba :)

kızlar sanırım adet oldum. ama önce koyu kahve siyaha yakın birkaç damla kan geldi lavaboya gidince kırmızı parçacıklı şekilde kan geldi adetim hiç böyle başlamamıştı kasıklarım da ağrı da var suan ama en azından belirsizlik bitti ya ona şükrediyorum.

Hayirlisi olsun canim benim nasilsa yarin kan testi sonucunu alacaksin. Idrar testlerin kalsin kismetse diger aya insallah.

slm, bende sizin gibi reglden 6 gün önce kan vermiştim negatif çıkmıştı, tekrar kan vericem demişsiniz verdinizmi değerde yükselme oldumu?
Henüz vermedim yarın vermeyı düşünüyorum bazı testler sılık bazılarında hıc çıkmadı bekletiyorum

Hayırlısı olsun canım. Sonucun yarın belli olacak her şey olabilir. Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

K
Anladım canım.hakkınzda hayırlısı inşallah.belki Allah tarafından eylüle kadar bi supriz olur.benm hala kizinnda ilk tüp bebekti 2. Ve 3 kendiliğinden oluverdi.
kismet diyelim :)senin ilk mı olacak hayırlısıyla

K

kismet diyelim :)senin ilk mı olacak hayırlısıyla
Allaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…