Canımm hemen hemen hepsi eşddeğer ssayılır folik plus kullann var hele decavit var her vitamini karşılıyor.içini rahat tut canım onun işlevde aynı sonuçta.
Bende Eylül ayını bekliyorum tup bebek olacakHoşgeldinbitane nazar boncugu hamisimiz var.gerimiz 2016 ya talibiz kendine gore zamani bekleyen var suan hamilelik dusunenler var.hepimiz burdayiz.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız da biran önce bebisine kavusursunBende Eylül ayını bekliyorum tup bebek olacak
Şubat 28 2015 doğumlu bir oğlum var 13 aylık :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız da biran önce bebisine kavusursun
tamam canım bende öyle yapayım kahvaltı sonrası içeyim o zaman
Bende folbiol kullaniyorum gunde bir kez tok karnina genelde sabah kahvalti sonrasi yada ogle yemegi ardi .zaten sen kullanmiyor muydun? Hani hamilelik oncesi suan herkes kullaniyor heralde canim
kızlar sanırım adet oldum. ama önce koyu kahve siyaha yakın birkaç damla kan geldi lavaboya gidince kırmızı parçacıklı şekilde kan geldi adetim hiç böyle başlamamıştı kasıklarım da ağrı da var suan ama en azından belirsizlik bitti ya ona şükrediyorum.
Allah bagislasin.ikincisi için mi tüp bebek yapiyorsnz.hamis arkadas mz daha yeni 7 haftalikBu arada hamile arkadas kimse hayırlısıyla kucağına bebeğini almayı Rabbim nasip etsin .kac aylık acaba :)
Bundan sonra aksatmak yok canim.hakkimizda hep hayirlisi sende nisana talipsin artikhayır canım hep ihmal etmiştim kullanmıyordum
Henüz vermedim yarın vermeyı düşünüyorum bazı testler sılık bazılarında hıc çıkmadı bekletiyorumslm, bende sizin gibi reglden 6 gün önce kan vermiştim negatif çıkmıştı, tekrar kan vericem demişsiniz verdinizmi değerde yükselme oldumu?
Bundan sonra aksatmak yok canim.hakkimizda hep hayirlisi sende nisana talipsin artiksizi nisancilar sizi
Bundan sonra aksatmak yok canim.hakkimizda hep hayirlisi sende nisana talipsin artiksizi nisancilar sizi
kızlar sanırım adet oldum. ama önce koyu kahve siyaha yakın birkaç damla kan geldi lavaboya gidince kırmızı parçacıklı şekilde kan geldi adetim hiç böyle başlamamıştı kasıklarım da ağrı da var suan ama en azından belirsizlik bitti ya ona şükrediyorum.
Canım ilki de tup bebekti bu da tup bebek olacak insaallahAllah bagislasin.ikincisi için mi tüp bebek yapiyorsnz.hamis arkadas mz daha yeni 7 haftalik
Anladım canım.hakkınzda hayırlısı inşallah.belki Allah tarafından eylüle kadar bi supriz olur.benm hala kizinnda ilk tüp bebekti 2. Ve 3 kendiliğinden oluverdi.Canım ilki de tup bebekti bu da tup bebek olacak insaallah
kismet diyelim :)senin ilk mı olacak hayırlısıylaAnladım canım.hakkınzda hayırlısı inşallah.belki Allah tarafından eylüle kadar bi supriz olur.benm hala kizinnda ilk tüp bebekti 2. Ve 3 kendiliğinden oluverdi.
Allaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.K
kismet diyelim :)senin ilk mı olacak hayırlısıyla
Hayırlısı olsun canım. Sonucun yarın belli olacak her şey olabilir. Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?