Allaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.
Hayırlısı diyelim.canim ideal yas kac olmalı kardeşler arası.yani cocuk bakımı acısından .eger planladığımız gibi olursa 18 aylıkken oğlum hamile kalırsam 27 aylıkken dogum yapacam cok zorlanirmiyim 2 çocukla :)oğlum kolikti ilk 3 ayAllaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.
Hoşgeldinbitane nazar boncugu hamisimiz var.gerimiz 2016 ya talibiz kendine gore zamani bekleyen var suan hamilelik dusunenler var.hepimiz burdayiz.
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | |
4. | *turkuaz86 | 29 yaş | ........ yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | |
5. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | |
6. | *melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebek melek) | BAT 26 OCAK | |
7. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | |
8. | *eylemahu | 32 yaş | 6 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
9. | *yisilm | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 28 OCAK | |
10. | *taraftababu | 26 yaş | 4 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
11. | *yazyagmuru888 | 27 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | |
12. | *yarimkalbim | 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek) | BAT 2 ŞUBAT | |
13. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | |
14. | *yagmurtoprak | ....... yaş | 1,5 yıllık evli | üçüncü çocuk (ikinci evliliği) | BAT 8 ŞUBAT | |
15. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | |
46. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | |
13. | *edasg | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 23 ŞUBAT | |
14. | *semanur5255 | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT 1 MART | |
15. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 29 ŞUBAT |
selam kızlar erkek çocuk için duası varmış bilen varmı
Günaydın kızlar.
Bat bugün. Sabah ilk idrarla olsun diye gebelik testi yaptım tabi ki tek çizgi :)
Regle dair de hiç belirti yok. Bakalım ne olacak bu ay.
Sabah eşime söyledim o bile şaşırdı hiç gecikmezdi seninki diye.
Canım benim de bat bugün ama ben hep akşam olurum saatim bile pek Şaşmaz dur bakalım kırmızı kart yemeden umut kesilmez
Günaydın kızlar.
Bat bugün. Sabah ilk idrarla olsun diye gebelik testi yaptım tabi ki tek çizgi :)
Sabah eşime söyledim o bile şaşırdı hiç gecikmezdi seninki diye.[/QU
günaydın cnm hayırılısı olsn inş
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
Canım benim de bat bugün ama ben hep akşam olurum saatim bile pek Şaşmaz dur bakalım kırmızı kart yemeden umut kesilmez
Gunaydin herkeslereee :)
Yaa kan testi yaptirsan peki bugun?
Sen boyle soyleyince bi an icim buruldu normalde ben de bugunu bekliyodum diye,insallah sana seviniriz. Insallah kismetiyle hayirlisiyla saglikla gelir. Hayirli saglikli evlat olsun da kiz erkek muhabbetine girmiyorum bile...
Gunaydin herkeslereee :)
Yaa kan testi yaptirsan peki bugun?
Sen boyle soyleyince bi an icim buruldu normalde ben de bugunu bekliyodum diye,insallah sana seviniriz. Insallah kismetiyle hayirlisiyla saglikla gelir. Hayirli saglikli evlat olsun da kiz erkek muhabbetine girmiyorum bile...
boza hayırlısı olsun negatif bile çıksa, adet gelmezse bi kaç gün kan testi yaptır mutlaka canım
ahh ahh benimde bugün bat ama pazar günü kan testi yaptırıp negatifi görünce beklentim kalmadı sadece umarım gecikmez diyorum...umarım hayırlı haberlerinizi verirsiniz kızlar
boza hayırlısı olsun negatif bile çıksa, adet gelmezse bi kaç gün kan testi yaptır mutlaka canım
Bir iki gün geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum. Kan testinden olumsuz sonuç almaktansa kırmızıları görmeyi tercih ederim. Önceden hemen gider test yaptırırım diyordum ama iş şimdi ciddileşince olumsuzluktan korkar oldum.
Y YESIMBOZ canımın içi bozma moralini. Bak bizim üçüncü ay ve hiç umudum yok bu aydan biliyorsun. Allahım güzelini yazsın inşallah hepimize. Varsın altı ay geç olsun ama hayırlı olsun sağlıklı olsun.
Bir iki gün geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum. Kan testinden olumsuz sonuç almaktansa kırmızıları görmeyi tercih ederim. Önceden hemen gider test yaptırırım diyordum ama iş şimdi ciddileşince olumsuzluktan korkar oldum.
Y YESIMBOZ canımın içi bozma moralini. Bak bizim üçüncü ay ve hiç umudum yok bu aydan biliyorsun. Allahım güzelini yazsın inşallah hepimize. Varsın altı ay geç olsun ama hayırlı olsun sağlıklı olsun.
kesinlikle ben kendime çok kızıyorum zaten gecikmeden asla yaptırmıcaktım sözde ama şeytan dürttü bir daha gecikme olmadan yaptırmam dediğin gibi olumsuz sonuç almak daha üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?