2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Allaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.

Gerçekten üzüldüm Allah gönlününüze göre versinn inşAllah Allah büyüktür kalpden istedikten sonra olurmuş herşey zamana bırakmakta en dogrusu cnm ..

selam kızlar erkek çocuk için duası varmış bilen varmı

Allaha emanet bir kızım var 3 yasında .kizima bi kardeş olsun dedim bir kez düşük bir kezde kürtaj oldu.şimdi kendime bi zaman verdim hem kafam hem vücut dinlensin.nasipse temmuzda artık çalışmalar.
Hayırlısı diyelim.canim ideal yas kac olmalı kardeşler arası.yani cocuk bakımı acısından .eger planladığımız gibi olursa 18 aylıkken oğlum hamile kalırsam 27 aylıkken dogum yapacam cok zorlanirmiyim 2 çocukla :)oğlum kolikti ilk 3 ay

Hoşgeldin bitane nazar boncugu hamisimiz var.gerimiz 2016 ya talibiz kendine gore zamani bekleyen var suan hamilelik dusunenler var.hepimiz burdayiz.

Canım hiç bi tane olur mu kocaman 2016 listemiz var

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYlarımız

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK
3.*esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK
4.*turkuaz8629 yaş........ yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK
5.*melegim6625 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocukBAT 21 OCAK
6.*melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebek melek) BAT 26 OCAK
7.*kendidebilmiyor27 yaş7 aylik evliİlk çocukBAT 15 OCAK
8.*eylemahu32 yaş6 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
9.*yisilm25 yaş1 yıllık evli İlk çocukBAT 28 OCAK
10.*taraftababu26 yaş4 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
11.*yazyagmuru88827 yaş4 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT
12.*yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek) BAT 2 ŞUBAT
13.*yengec4 30 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 ŞUBAT
14.*yagmurtoprak ....... yaş 1,5 yıllık evli üçüncü çocuk (ikinci evliliği) BAT 8 ŞUBAT
15.*nill4124 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 13 ŞUBAT
46.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBAT
13.*edasg27 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 23 ŞUBAT
14.*semanur525522 yaş4 aylık evli ilk çocukBAT 1 MART
15.*ryhn31324 yaş5 aylık evli İlk çocukBAT 29 ŞUBAT

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Bat bugün. Sabah ilk idrarla olsun diye gebelik testi yaptım tabi ki tek çizgi :)
Regle dair de hiç belirti yok. Bakalım ne olacak bu ay.
Sabah eşime söyledim o bile şaşırdı hiç gecikmezdi seninki diye.

Canım benim de bat bugün ama ben hep akşam olurum saatim bile pek Şaşmaz dur bakalım kırmızı kart yemeden umut kesilmez

Canım benim de bat bugün ama ben hep akşam olurum saatim bile pek Şaşmaz dur bakalım kırmızı kart yemeden umut kesilmez

Ben de hep sabah olurum. Hatta önceki gün inceden belirti de gelir pembe pembe. Vallahi çok afedersiniz tuvaletten sonra peçetede korka korka bakıyorum var mı bir şey diye. İlk defa böyle olu ca ne yalan söyleyeyim heyecanlandım.

Gunaydin herkeslereee :)
Yaa kan testi yaptirsan peki bugun?
Sen boyle soyleyince bi an icim buruldu normalde ben de bugunu bekliyodum diye,insallah sana seviniriz. Insallah kismetiyle hayirlisiyla saglikla gelir. Hayirli saglikli evlat olsun da kiz erkek muhabbetine girmiyorum bile...

ahh ahh benimde bugün bat ama pazar günü kan testi yaptırıp negatifi görünce beklentim kalmadı sadece umarım gecikmez diyorum... umarım hayırlı haberlerinizi verirsiniz kızlar

geçtiğimiz ay benimde erken gelmişti bebek niyetine girdiğimiz için hormonlarımız alt üst olmuş olabilir yoksa normalde erken pek gelmezdi benim... seninde benzer durum olmuş olabilir

boza hayırlısı olsun negatif bile çıksa, adet gelmezse bi kaç gün kan testi yaptır mutlaka canım

ahh ahh benimde bugün bat ama pazar günü kan testi yaptırıp negatifi görünce beklentim kalmadı sadece umarım gecikmez diyorum... umarım hayırlı haberlerinizi verirsiniz kızlar

Bir iki gün geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum. Kan testinden olumsuz sonuç almaktansa kırmızıları görmeyi tercih ederim. Önceden hemen gider test yaptırırım diyordum ama iş şimdi ciddileşince olumsuzluktan korkar oldum.

Y YESIMBOZ canımın içi bozma moralini. Bak bizim üçüncü ay ve hiç umudum yok bu aydan biliyorsun. Allahım güzelini yazsın inşallah hepimize. Varsın altı ay geç olsun ama hayırlı olsun sağlıklı olsun.

boza canım hayırlısı olsun inşAllah allah gönlüne göre versin inşallah ..

Günaydınlar herkese kızlar erken uyanmak gibisi yok mis gibi hava var dışarda bugün biraz yürüyüş yapmalıyım diyet devam bu ay sonu randevu günü yaklaşıyor nisana bata kadar bi 3- 4 kilo daha verrsem çok iyi olucak sanırım ..

Cok haklisin canim benim hep diyoruz saglikli olsun hayirli olsun da varsin gec olsun. Bilir gelecegi zamani :)

kesinlikle ben kendime çok kızıyorum zaten gecikmeden asla yaptırmıcaktım sözde ama şeytan dürttü bir daha gecikme olmadan yaptırmam dediğin gibi olumsuz sonuç almak daha üzüyor

kesinlikle ben kendime çok kızıyorum zaten gecikmeden asla yaptırmıcaktım sözde ama şeytan dürttü bir daha gecikme olmadan yaptırmam dediğin gibi olumsuz sonuç almak daha üzüyor

GÜNAYDIN CANM BENMDE BAT PAZAR BENDE BU SABAH ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ 5 GÜN VAR DAHA BENİM ÇOK BEL VE KASIK AĞRIM VAR HAMİLEYİMDİR DİYE YORUMLUYORUM İNŞALLAH CÜNKÜ NORMALDE ADETİMDEN BİR GÜN ONCE SANCIM OLURDU SADECE BATIM GEÇİNCE YAPSAM DAYANABİLSEMDE AMA CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRRIM BELKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…