2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım senin daha adetine olduğu için erken gebelik yanıltıcı olabilir. hiç yaptırma bence sabret bende hep acaba demiyim die yaptrdım keşke uğraşmasaydım diyorum. şu anda bir çok şeyi ona yoruyoruz umarım güzel haber alırsın Allah'tan umudunu yitirme ama dediğim gibi bat geçerse yap derim tavsiyem.

Boza ya ben bugun kırmızı kart yemezsem yarın test yapacağım beraber yapalım. Ya

[Bildiğin post: 45715191, member: 192636"]Canım hiç bi tane olur mu kocaman 2016 listemiz var

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYlarımız

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK
3.*esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK
4.*turkuaz8629 yaş........ yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK
5.*melegim6625 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocukBAT 21 OCAK
6.*melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebek melek) BAT 26 OCAK
7.*kendidebilmiyor27 yaş7 aylik evliİlk çocukBAT 15 OCAK
8.*eylemahu32 yaş6 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
9.*yisilm25 yaş1 yıllık evli İlk çocukBAT 28 OCAK
10.*taraftababu26 yaş4 yıllık evli İlk çocukBAT 27 OCAK
11.*yazyagmuru88827 yaş4 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT
12.*yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek) BAT 2 ŞUBAT
13.*yengec4 30 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 ŞUBAT
14.*yagmurtoprak ....... yaş 1,5 yıllık evli üçüncü çocuk (ikinci evliliği) BAT 8 ŞUBAT
15.*nill4124 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 13 ŞUBAT
46.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBAT
13.*edasg27 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 23 ŞUBAT
14.*semanur525522 yaş4 aylık evli ilk çocukBAT 1 MART
15.*ryhn31324 yaş5 aylık evli İlk çocukBAT 29 ŞUBAT
[/QUOTE]

Canim benm inan bunlardan hic haberim yok tek ryhni biliyorum onlar hamis olmus sesleri cikmiyor galibaaaBildigin hamis dolumusss ya.

Boza ya ben bugun kırmızı kart yemezsem yarın test yapacağım beraber yapalım. Ya

Yarın hiç vaktim yok okuldan sonra özel dersim var. Bir de çekiniyorum ya olumsuz sonuçtan. Geçsin bakalım bir gün daha :)))

merhaba kızlar size birşey soracam dün gece rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm sizce bu demek fikri olan var mı

İki kardeş arası 3-4 yaş ideal bana gore tabi..önemli olan ilk çocuğun temel ihtiyaçlarını kendi başına karsilayabilmeli yemek yemesi en önemlisi tuvalet eğitimi bitmiş olmalı.oda daha küçük onlarda anneyle fazla vakit geçirmeli.kardeş gelince ister istemez biraz dimdizlak kalicaklar

Canim benm inan bunlardan hic haberim yok tek ryhni biliyorum onlar hamis olmus sesleri cikmiyor galibaaaBildigin hamis dolumusss ya.[/QUOTE]

Aynen canım ama 2016 tam liste ile ugrasmak zor oldu o yüzden aylara bolduk

Mart ayinda da 5 tane Hamilemiz var :)

13, post: 45716167, member: 712801"]günaydın kızlar su bir ay daha gecse miğde bulantılarım azalsa çok sevincem [/QUOTE]
Geccek canim geccek.az daha sık disini tam baharda o tatlti gobusle sereperpe gezceksiniz.

selam kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır giremiyorum bayaa şeyler olmuş burda

Yaaa sen nerelerdesiin :) Nasil gidiyor neler yapiyorsun?
sorma kuzum ya mart başında kontrole gittim bir kaç kere kanamam oldu düşük tehlikesi varmış doktor 15 gün rapor verdi bide ilaç verdi hiç kalkmadan yatıyodum.geçen hafta tekrar kontrole gittim.büyük ihtimalle atlatcaksın ilaca devam et dedi.internetede giremedim o moral bozukluğuyla.işe başladım ama aklım hep bebeğimde.2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah ama zaman nasıl geçcek bilmiyorum

Oyy kiyamam yaa nelerle ugrasmissin Gelmis gecmis olsun,insallah hic birakmayacak bebegin seni bak ne guzel dayaniyor annesi. Hayirlisiyla saglik guzel haberlerini alacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…