GÜNAYDIN CANM BENMDE BAT PAZAR BENDE BU SABAH ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ5 GÜN VAR DAHA BENİM ÇOK BEL VE KASIK AĞRIM VAR HAMİLEYİMDİR DİYE YORUMLUYORUM İNŞALLAH CÜNKÜ NORMALDE ADETİMDEN BİR GÜN ONCE SANCIM OLURDU SADECE BATIM GEÇİNCE YAPSAM DAYANABİLSEMDE AMA CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRRIM BELKİ
Kendime müddet koydum. Perşembeye kadar gelmezse perşembe gidip yaptırıcam.
Bir iki gün geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum. Kan testinden olumsuz sonuç almaktansa kırmızıları görmeyi tercih ederim. Önceden hemen gider test yaptırırım diyordum ama iş şimdi ciddileşince olumsuzluktan korkar oldum.
Y YESIMBOZ canımın içi bozma moralini. Bak bizim üçüncü ay ve hiç umudum yok bu aydan biliyorsun. Allahım güzelini yazsın inşallah hepimize. Varsın altı ay geç olsun ama hayırlı olsun sağlıklı olsun.
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | |
4. | *turkuaz86 | 29 yaş | ........ yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | |
5. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | |
6. | *melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebek melek) | BAT 26 OCAK | |
7. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | |
8. | *eylemahu | 32 yaş | 6 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
9. | *yisilm | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 28 OCAK | |
10. | *taraftababu | 26 yaş | 4 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
11. | *yazyagmuru888 | 27 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | |
12. | *yarimkalbim | 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek) | BAT 2 ŞUBAT | |
13. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | |
14. | *yagmurtoprak | ....... yaş | 1,5 yıllık evli | üçüncü çocuk (ikinci evliliği) | BAT 8 ŞUBAT | |
15. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | |
46. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | |
13. | *edasg | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 23 ŞUBAT | |
14. | *semanur5255 | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT 1 MART | |
15. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 29 ŞUBAT |
boza inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın
Boza ya ben bugun kırmızı kart yemezsem yarın test yapacağım beraber yapalım. Ya
Hayırlısı diyelim.canim ideal yas kac olmalı kardeşler arası.yani cocuk bakımı acısından .eger planladığımız gibi olursa 18 aylıkken oğlum hamile kalırsam 27 aylıkken dogum yapacam cok zorlanirmiyim 2 çocukla :)oğlum kolikti ilk 3 ay
[Bildiğin post: 45715191, member: 192636"]Canım hiç bi tane olur mu kocaman 2016 listemiz var
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYlarımız
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocuk BAT 29 ARALIK 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK 3. *esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK 4. *turkuaz86 29 yaş ........ yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK 5. *melegim66 25 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk BAT 21 OCAK 6. *melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebek melek) BAT 26 OCAK 7. *kendidebilmiyor 27 yaş 7 aylik evli İlk çocuk BAT 15 OCAK 8. *eylemahu 32 yaş 6 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 OCAK 9. *yisilm 25 yaş 1 yıllık evli İlk çocuk BAT 28 OCAK 10. *taraftababu 26 yaş 4 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 OCAK 11. *yazyagmuru888 27 yaş 4 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT 12. *yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek) BAT 2 ŞUBAT 13. *yengec4 30 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 8 ŞUBAT 14. *yagmurtoprak ....... yaş 1,5 yıllık evli üçüncü çocuk (ikinci evliliği) BAT 8 ŞUBAT 15. *nill41 24 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 13 ŞUBAT 46. *freedoommmm 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT 13. *edasg 27 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 23 ŞUBAT 14. *semanur5255 22 yaş 4 aylık evli ilk çocuk BAT 1 MART 15. *ryhn313 24 yaş 5 aylık evli İlk çocuk BAT 29 ŞUBAT
Yarın hiç vaktim yok okuldan sonra özel dersim var. Bir de çekiniyorum ya olumsuz sonuçtan. Geçsin bakalım bir gün daha :)))
Al iişte bir nisancı daha hepiniz nisanda patlama yapacaksınızBoza ben yedim kırmızı kartı inşallah senden güzel haber gelir
Boza ben yedim kırmızı kartı inşallah senden güzel haber gelir
Al iişte bir nisancı daha hepiniz nisanda patlama yapacaksınız... neyse en azindan bebisler 1 aydan bir yas kaybetmezler direk 2017 dogumlu olurlar.
Hayırlısıysa inşallah :)
ayllllliiiin35 naptin canım sonuçlar çıktı mı?
Yaaa sen nerelerdesiin :) Nasil gidiyor neler yapiyorsun?selam kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır giremiyorum bayaa şeyler olmuş burda
sorma kuzum ya mart başında kontrole gittim bir kaç kere kanamam oldu düşük tehlikesi varmış doktor 15 gün rapor verdi bide ilaç verdi hiç kalkmadan yatıyodum.geçen hafta tekrar kontrole gittim.büyük ihtimalle atlatcaksın ilaca devam et dedi.internetede giremedim o moral bozukluğuyla.işe başladım ama aklım hep bebeğimde.2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah ama zaman nasıl geçcek bilmiyorumYaaa sen nerelerdesiin :) Nasil gidiyor neler yapiyorsun?
sorma kuzum ya mart başında kontrole gittim bir kaç kere kanamam oldu düşük tehlikesi varmış doktor 15 gün rapor verdi bide ilaç verdi hiç kalkmadan yatıyodum.geçen hafta tekrar kontrole gittim.büyük ihtimalle atlatcaksın ilaca devam et dedi.internetede giremedim o moral bozukluğuyla.işe başladım ama aklım hep bebeğimde.2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah ama zaman nasıl geçcek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?