inşallah canım bırakmıcak bizi sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.Allah bizim grubumuzdaki herkese ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.senin yazdıklarını okudum üzüldüm canım ya hayırlısı olsun inşallah.Oyy kiyamam yaa nelerle ugrasmissinGelmis gecmis olsun,insallah hic birakmayacak bebegin seni bak ne guzel dayaniyor annesi. Hayirlisiyla saglik guzel haberlerini alacagiz.
selam kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır giremiyorum bayaa şeyler olmuş burda
Canım cok gecmis olsun, cidden uzun zamandır gorunmuyordun buralarda.. Neyse insallah bebegin sana tutunur canım, cektigin cilelere deger :)sorma kuzum ya mart başında kontrole gittim bir kaç kere kanamam oldu düşük tehlikesi varmış doktor 15 gün rapor verdi bide ilaç verdi hiç kalkmadan yatıyodum.geçen hafta tekrar kontrole gittim.büyük ihtimalle atlatcaksın ilaca devam et dedi.internetede giremedim o moral bozukluğuyla.işe başladım ama aklım hep bebeğimde.2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah ama zaman nasıl geçcek bilmiyorum
sağol canım önemli kısmı atlattık çok şükür şimdi 2 hafta daha dikkat etmem kendimi yormamam gerekiyor.işyerinde pek iş yapmıyorum bu yüzdenaa canım geçmiş olsun üzüldüm ama şimdi iyisin sevindim
bebişe de kendine de iyi bak :)
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım Allah'ın izniyle atlatıcaz bugünlerideCanım cok gecmis olsun, cidden uzun zamandır gorunmuyordun buralarda.. Neyse insallah bebegin sana tutunur canım, cektigin cilelere deger :)
En son kepenkleri kaldırıp indiriyodun, dikkat et, sakın öyle şeyler yapma :))sağol canım önemli kısmı atlattık çok şükür şimdi 2 hafta daha dikkat etmem kendimi yormamam gerekiyor.işyerinde pek iş yapmıyorum bu yüzden
yok canım babam getirip götürüyor işe artık kepenkler babama kaldı :)En son kepenkleri kaldırıp indiriyodun, dikkat et, sakın öyle şeyler yapma :))
sağol canım önemli kısmı atlattık çok şükür şimdi 2 hafta daha dikkat etmem kendimi yormamam gerekiyor.işyerinde pek iş yapmıyorum bu yüzden
aynen canım her şeyi çok kafaya takıyormuşum bunu fark ettim şimdi amaaann diyip geçiyorumaman boşver işler beklesin biraz, bizden değerli değil ya
aynen canım her şeyi çok kafaya takıyormuşum bunu fark ettim şimdi amaaann diyip geçiyorum
inşallah canım bırakmıcak bizi sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.Allah bizim grubumuzdaki herkese ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.senin yazdıklarını okudum üzüldüm canım ya hayırlısı olsun inşallah.
aynen canım yok hamile miyim yok betahcg kaç çıktı yok kese görüncek mi yok kalp atışı yok gelişimi bla bla bla...şimdi hamile olmak için her şeyi kafamıza takıyoruz, sonra da hamile olunca kafamıza takarız..
biraz rahat olmak lazım ama bakalım..
tecrübe edinenler yavaşça sakinleşiyor :)
aynen canım zaten doktor bana dedi ki eğer bir rahatsızlığı olacaksa bir şeyi eksikse yada kromozom ekikliği varsa vücut onu direkt atıyormuş kabul etmiyormuş sen ne yaparsan yap.birde ilk hamilelikte üç düşüğe kadar normal diyorlarmış bir sorun var diye düşünmüyorlarmış doktorlar.duaların için çok teşekkür ederim canımAmiin insallah canim benim. Oyle tabi tatlim net birsey diyemiyorum dusunmuyorum hayirlisi buymus diyorum regl oldum nisana kismet diyorum artik. Moral bozmak yok, ben basimiza ne gelirse bi sinav olduguna inaniyorum ama iyi ama kotu. O yuzden hayirlisi olsun insallah. Dualarim seninle ve minnakinla
Benim de iki düşükten sonra çok sağlıklı bir oğlum oldu çok üzülmüştüm doktorum bana üzülüncek bişi yok sağlıklı olmayanı rahim kabul etmez hamile kalabildiğin için sevinmelisin demiştiaynen canım zaten doktor bana dedi ki eğer bir rahatsızlığı olacaksa bir şeyi eksikse yada kromozom ekikliği varsa vücut onu direkt atıyormuş kabul etmiyormuş sen ne yaparsan yap.birde ilk hamilelikte üç düşüğe kadar normal diyorlarmış bir sorun var diye düşünmüyorlarmış doktorlar.duaların için çok teşekkür ederim canım
ayllllliiiin35 naptin canım sonuçlar çıktı mı?
hayırlısı olsun canımsonuçları aldım canım bhcg <1.20 yazıyor çok şükür hamilelik yokmuş :)
hayırlısı olsun canım
İyi geceler kızlar..bugün kizimla ağac dikmeye gittik.o minicik elleriyle ddiktigi bir ağacı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?