2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar aranızda 20 lık dışını aldıran var mı? Cok mu zorr?Kaç senedr arada hortluyor ben burdayım DİE.tam yazın hallocakti filmde başka disim daha riskli ckti dolgulu disim kist yapmış onu once çekti Dr.20 lık kaldı ikisine birden asla dayanamzsn dedi.dişimden yine duramiyorum hamilelik öncesi onu halletmemm lazim.

3 tane 20lik diş aldıran biri olarak kendimi tecrübeli sayıyorum :)

alt diş mi üst diş mi, gömülü mü yoksa biraz çıkmış mı

Eşimin de var üst diş gömülü üstü deri kaplı ama dikkatli bakınca beyaz görünüyor bizede yardımcı olur musun

3 mu iyi dayanmissin..ustlerde sorun yokta iki alt ikiside çıkık gömülü değil.ama sağ alt fena eti kabarmış zor yemek yiyorum surekli üst disim etine basıyor çok sizliyor.

3 mu iyi dayanmissin..ustlerde sorun yokta iki alt ikiside çıkık gömülü değil.ama sağ alt fena eti kabarmış zor yemek yiyorum surekli üst disim etine basıyor çok sizliyor.

üçünü aynı anda çektirmedim tabi :) uğraşıyorum son 1-2 yıldır
üst dişler daha kolay öncelikle, alt dişler çeneye yakın olduğu için biraz daha zor .
gömülü olmaması iyi ama, benim de 2/3'si çıkıktı. geri kalanın çıkması için küçük bir kesik attı.
aslında çekerken uyuşturduğu için sadece baskı hissediyosun. dikiş atılıyo kesik attığı için 3-4 tane attı bana. yine bişey hissetmiyosun.
ben buz koyduğum için sanırım şişme morarma olmadı
tabi ilacın etkisi geçince ağrıdı, onu da ağrı kesiciyle halletim
acı bakımından korkma, ağrı kesici falan kesiyosun bir şekilde
beni zorlayan ağzımın açılmamasıydı, 1 hafta çok az açabildim. yemeği ağzıma alıp çatalla ittiriyodum o derece :)
2 hafta boyunca tam açılmadı. şöyle doya sıya esnemeyi özlemiştim. :)
ama şu an rahatım, ben baya direnmiştim çektirmemek için ama çektirip kurtuldum

Eşimin de var üst diş gömülü üstü deri kaplı ama dikkatli bakınca beyaz görünüyor bizede yardımcı olur musun

diş hekimi gibi hissettim kendimi
eğer ağrı yapıyorsa çektirsin, gömülü olduğu için biraz kesicekler tabii. dikiş de olur muhtemelen.
Çok ağrı yapmıyosa biraz daha çıkmasını bekleyebilir sonuçta beyazlık görünüyosa çıkmaya çalışıyor garibim :)
benim üst diş baya çıkmıştı normal diş çeker gibi tak diye aldı. dikiş mikiş de atmadı. şişmedi, çok az ağrıdı, ertesi güne acısı geçti. :)

Bende hep açısına katlanıyordum bi şekilde .şuan ağrı kesici bile kullanmıyorum oöyle bunyem var.acıyı cekiyorum.ama sürekli olması 2 ayda bir ben burdayım dio en eyisi kökten kurtulmak bir kez acıcçekerim bir daha olcakmi demem.oncesinde antibiyotik verdi mi yoksa film sonrası direk çekti mi.çünkü benm buradaki hastane çekmiyor cerrahi operasyon olduğu için ya Ege ünitesi hastanesi yada başka iki hastane çekçek oraya gitmem lazım orda cekilesiye kalmm lazım.

iltihap olmadığı için öncesinde antibiyotik vermedi. eğer olsaydı iltihabın geçmesini beklerdi. film çekti sonrasında bi sıkıntı olmadığı için hemen çekti. çektikten sonra da antibiyotik kullanıyosun, bebiş düşündüğüm için ben hallettim kurtuldum :)

Tammm canım çok teşekkür ederim ben önümüzdeki haftalarda halletcem inşallah.temmuza birşey kalmasın.@sunflower

Kızlar özelde kan verince gebelik testi nr zaman çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…