2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Eşimin de var üst diş gömülü üstü deri kaplı ama dikkatli bakınca beyaz görünüyor bizede yardımcı olur musun

Merhabalar. Benim alt disim tam gomuluydu. Ceneye yakin oldugu icin oldukca zor oluyor 1 haftaya yakin surmustu bende iyilesmesi. Yemek yemen hareket ettirmen zorlasiyor. Acikcasi ben agzimi acarken bile korkmustum agridan zorlanip. Herkeste ayni degil ama korkutmayayim kimiside bana birsey olmadi diyor.

Bir damla bir şey geldi sonra bitti. Günüm de geçti. Şimdi biraz da hastayım ama onu kesinleştirmeden bir ilaç almak istemedim. İş çıkışı gidip kan vereyim bakalım.
hadi hayırlısı olsun canım kısmetse güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar.
biz de bebek düşünüyoruz ama bebeği olan arkadaşlarım hamilelikten önce kadım doğumcuya git diolar. biraz araştırdım da alttan muayene ediliomuş, doğru mu? ben sadece kan vs testler yapılır die düşünüodum ama diğerini öğrennce çk tedrgin oldum aldğm randevuyu iptal etcem nerdeyse

Merhabalar :) Neden tedirgin oldun ki? Sonucta iyi bir doktorsa,daha dogrusu 'doktor'sa amaci sagligini kontrol etmek olacak. Kaldi ki uzerine ortu ortuyorlar vajinal ultrasonda sadece doktor gormesi gerektigi kadar goruyor teshir gibi algilanacak bir durumda yok. Saglik icin gerekli bir durum bence gidip genel bir muayene olman gerekir.

ultrason cihazına göre değişiyor. sorarsın üstten mi muayene ediyosunuz diye. alttan derse istemiyorum dersin. zaten o konuda ısrarcı olmuyolar. zorla değil ya.. iptal etme randevunu git canım :)

Ya ne bilim tedrgn oldm bi. Heni evli sayilirim o yuzden hala alisamadm malum duruma. Alttan muayeneyi duyunca fena oldum bi :)

Yo ztn mevzu utanma diil:) ck olmadi evleneli o yzden malum durumda hala canm ck yanio. Alttan olursa cnm ck yanar die korktum yksa saglk herseyden onemli tbii

çekinicek bişey yok bence de. sağlık için her şeyi yapıyoruz. yarın bi gün doğum yaparken ay ben çekiniyorum bakmayın diyemeyiz kimler kimler bakıcak. :)

Yo ztn mevzu utanma diil:) ck olmadi evleneli o yzden malum durumda hala canm ck yanio. Alttan olursa cnm ck yanar die korktum yksa saglk herseyden onemli tbii

Eger o sebepleyse soylersin canim alttan muayene olmak istemiyorum diye. icin rahat olsun senin kararina gore muayene ediyor doktor ama ben yine de smear testi yaptirmani tavsiye ederim hem zaten canini yakan birsey degil inan rahat oldugun surece.
Ya da kendine zaman ver biraz alisinca gidersin smear ve alttan muayene icin simdilik ultrasonla baksin isteyecegi testleri soyler sana en azindan icin rahat olur :)

yani bence de. ben sadece et yemediğim için kanımda bazı vitamnler eksik. onlar için takviye verir fln die bi kontrole gtmek istiorum aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…