Bir damla bir şey geldi sonra bitti. Günüm de geçti. Şimdi biraz da hastayım ama onu kesinleştirmeden bir ilaç almak istemedim. İş çıkışı gidip kan vereyim bakalım.
Hemencik cikiyor sonuç 1-2 saate..hadi inşallah hayirlii haberler bekliyoruzKızlar özelde kan verince gebelik testi nr zaman çıkıyor?
Eşimin de var üst diş gömülü üstü deri kaplı ama dikkatli bakınca beyaz görünüyor bizede yardımcı olur musun
Ayyyy hadi insallaah yaaBir damla bir şey geldi sonra bitti. Günüm de geçti. Şimdi biraz da hastayım ama onu kesinleştirmeden bir ilaç almak istemedim. İş çıkışı gidip kan vereyim bakalım.
hadi hayırlısı olsun canım kısmetse güzel haberlerini bekliyoruzBir damla bir şey geldi sonra bitti. Günüm de geçti. Şimdi biraz da hastayım ama onu kesinleştirmeden bir ilaç almak istemedim. İş çıkışı gidip kan vereyim bakalım.
Ya cok heyecanli. Her durumda hayirlisi olsun insallaah.
hakkında hayırlısı olsun canımKan verdim. 6 gibi çıkacak bakalım.
Heyecanla bekliyoruz canim, oncelikle hayırlısı olsun tabi ki. Inşallah güzel haberlerle gelirsin..Kan verdim. 6 gibi çıkacak bakalım.
selam kızlar.
biz de bebek düşünüyoruz ama bebeği olan arkadaşlarım hamilelikten önce kadım doğumcuya git diolar. biraz araştırdım da alttan muayene ediliomuş, doğru mu? ben sadece kan vs testler yapılır die düşünüodum ama diğerini öğrennce çk tedrgin oldumaldğm randevuyu iptal etcem nerdeyse
selam kızlar.
biz de bebek düşünüyoruz ama bebeği olan arkadaşlarım hamilelikten önce kadım doğumcuya git diolar. biraz araştırdım da alttan muayene ediliomuş, doğru mu? ben sadece kan vs testler yapılır die düşünüodum ama diğerini öğrennce çk tedrgin oldumaldğm randevuyu iptal etcem nerdeyse
Yo ztn mevzu utanma diil:) ck olmadi evleneli o yzden malum durumda hala canm ck yanio. Alttan olursa cnm ck yanar die korktum yksa saglk herseyden onemli tbiiMerhabalar :) Neden tedirgin oldun ki? Sonucta iyi bir doktorsa,daha dogrusu 'doktor'sa amaci sagligini kontrol etmek olacak. Kaldi ki uzerine ortu ortuyorlar vajinal ultrasonda sadece doktor gormesi gerektigi kadar goruyor teshir gibi algilanacak bir durumda yok. Saglik icin gerekli bir durum bence gidip genel bir muayene olman gerekir.
Merhabalar :) Neden tedirgin oldun ki? Sonucta iyi bir doktorsa,daha dogrusu 'doktor'sa amaci sagligini kontrol etmek olacak. Kaldi ki uzerine ortu ortuyorlar vajinal ultrasonda sadece doktor gormesi gerektigi kadar goruyor teshir gibi algilanacak bir durumda yok. Saglik icin gerekli bir durum bence gidip genel bir muayene olman gerekir.
Yo ztn mevzu utanma diil:) ck olmadi evleneli o yzden malum durumda hala canm ck yanio. Alttan olursa cnm ck yanar die korktum yksa saglk herseyden onemli tbii
üzüldüm canım ama vardır bir hayır sıkma canınıGebelik yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?