2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Slm kızlar nasılsınız.bnde hamile kalmak isteyenlerdenim fakat pkoluyum.soğan kürü yapmayi düşünüyorum..yapan deneyen varmi acba

ay bana da öyle oluyor, rapor ya da izinden sonra 1 hafta işe hayalet gibi gidip geliyorum :)
şu bebişlerimiz bi gelse de izne çıksak, onlarla ilgilensek, çalışmasak ne güzel olurr
aynen canım hele ki ben sabırsız bir insan olarak 9 ay nasıl beklicem hiç bir fikrim yok

günaydınn kızlarr nisan adetimden sonra bat beklemeye baslıcam yani beklememeye de diyebiliriz :)
3.düşükten sonra histeroskopı cektırdım bakalım umarım artık hersey yolunda gider.

Günaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.

Canım aynısı bana da olmuştu. Beni de aşı için çağırmışlardı. Dedim kürtaj oldum ama üzülmüştüm.

aynısnı ben yasadım hemde 2 kere o ankı duygularını cok ıyı anlıyorum ınsallah bızım de saglıklı bebıslerımız olacak

Kızlar bir kaç güne regl olucam ve hormon testi ve vitaminlere baktırıcam. İnşallah prolaktin yüksek çıkmaz ta bir de kan aldırırken bayılmam:) offf ya şimdiden stres yapıyorum.

canım benim yaaa zor bir an olmuş senin için ama Allah inşallah sağlığı ile birlikte koyacak bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…