üzüldüm canım ama vardır bir hayır sıkma canını
Hayırlısı böyleymis demekki..sen sağlıklıklisin ya tamm ...bebisler vakitlerini bekliyorlar.elbet gelecekler.Gebelik yok kızlar
Hayırlısı olsun canım, pek umutlu degilim diyordun zaten bu ay. Hayırlı ve saglıklı bir sekilde uygun vakitte gelir insallah :)Gebelik yok kızlar
Hayırlısı olsun canım, pek umutlu degilim diyordun zaten bu ay. Hayırlı ve saglıklı bir sekilde uygun vakitte gelir insallah :)
Gebelik yok kızlar
Herkese gunaydin kizlaaar :) Gununuz cok guzel gecsin :)
günaydın canım inşallah güzel bir gün olur bu ara ihtiyacım var valla :)Herkese gunaydin kizlaaar :) Gununuz cok guzel gecsin :)
bide bana sor canım 10 gün rapordan sonra işe geri dön geçmedi bu hafta sanki :)Günaydınn bu hafta ne çabuk geçti perşembe oldu bile :)
bide bana sor canım 10 gün rapordan sonra işe geri dön geçmedi bu hafta sanki :)
aynen canım hele ki ben sabırsız bir insan olarak 9 ay nasıl beklicem hiç bir fikrim yokay bana da öyle oluyor, rapor ya da izinden sonra 1 hafta işe hayalet gibi gidip geliyorum :)
şu bebişlerimiz bi gelse de izne çıksak, onlarla ilgilensek, çalışmasak ne güzel olurr
Canım aynısı bana da olmuştu. Beni de aşı için çağırmışlardı. Dedim kürtaj oldum ama üzülmüştüm.Günaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
aynısnı ben yasadım hemde 2 kere o ankı duygularını cok ıyı anlıyorumGünaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
Günaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
Gebelik yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?