Merhabalar. Denemedim ama kk de deneyen fayda gordugunu soyleyen cok insan var bir bak istersen.Slm kızlar nasılsınız.bnde hamile kalmak isteyenlerdenim fakat pkoluyum.soğan kürü yapmayi düşünüyorum..yapan deneyen varmi acba
Kiyamam yaaGünaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
Bat 4 nisan
Günaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
Bat için liste oluşturuyor muyuz hala? Ben bu kez tarih vermeyi unutmuşum sanırım. Bir sonraki 2 Nisan.
üzme kendini canım bende bebeğimi kaybettiğim gün aşı için aramışlardı insanın zoruna gidiyor ama yapacak birşey yok herşey nasip önümüze bakacaz tez zamanda Rabbim bebek müjdesiyle müjdelesin bizleri ve bütün isteyenleri
Benden once açan olursa diye korkmuyor degilimcanım tüm yılın listesi çok çok çok çok çok uzun o yüzden aylara böldük
mart ayını ben açtım
nisan ayını atalente
mayıs ayını morordek açacak ınsallah :)
ayllllliiiin35
Canimm.inşallah hepimize .
Hepimiz actikk kucaklarimizi.
Heyyy heyyy burdayiz diyoruz bebislereVakti gelen konuyor annesinin kucagina .gelmeyende anne sen az daha calis ben gelicem merak etme dio
merhaba canım üzme kendini bende 5 kez yaşadım 3 kimyasaldı 2 si kürtajdı en büyük olanı 11 haftalıktı kalp atışları durdu ama yılmıyorum deniyorum yine rabbim yeniden hepimize nasip edicekGünaydın kızlar.sabah sabah neye ugradigima sasrdm aile hekimliğinden bi telefon hem gebesin hemde izlemlere gelmiyorsun aşıların var... bi an noluyoruz dedim.gittim bi gormustum 20 haftalık hamileymism.sistem de öyle gorunuyormusum duzeltirdim ben kürtaj oldum dedim.biraz üzücü durum ama...nasipp nasipppp napalim.
günaydın canım dün burada öyle felaket bir hava vardı yağmur,fırtına,soğukHerkese gunaydin fisitk anne aday adaylari :)
Dun tam bahar geldi ooh mis diye gidip minik cicekli,mintli pembeli nevresim ve yazlik yatak ortusu aldim esime supriz yapayim odamiza bahar gelsin dedim ama bugun yagmur ve buz gibi havayla uyandikNeyse bizim havamiz guzel olsun yeter :)
Bir yandan yagsin berekettir diyorum bir yandan da bu havalar benim enerjimi cekip aliyorgünaydın canım dün burada öyle felaket bir hava vardı yağmur,fırtına,soğuk
ama bugün hava çok güzel güneş açtı rüzgar yok tam bahar gibi.bugün de yağmurlu diyorlar ama inşallah yağmaz
yağsın ama güneşte açsın hava kararınca içim sıkılıyor ya.bence sen şimdiden alma kıyafeti biraz daha bekle belki bol bir şeyler giymen gerekebilirBir yandan yagsin berekettir diyorum bir yandan da bu havalar benim enerjimi cekip aliyorMayis sonunda esimin yegeninin sunneti var kiyafet telasi da basladi ayy enerji istiyorum bol bol gunes istiyorum yaz istiyorum :))
Iyisin degil mi tatlim? Is nasil gidiyor? Minnakin zorlamiyordur insallah.
yağsın ama güneşte açsın hava kararınca içim sıkılıyor ya.bence sen şimdiden alma kıyafeti biraz daha bekle belki bol bir şeyler giymen gerekebilir
iyiyim şükür mide bulantılarına alıştım artık onları saymıyorum.bu aralar uyku düzenim bozuldu.eve gider gitmez yemek yiyip sızıyorum sonra gece 4 gibi uyanıyorum sonrada yatakta kıvranıyorum sabahta sersem gibi oluyorum :) işyerinde idare ediyorum işte bu aralar iş yapmıyorum pekçok merak ediyorum bebişi nasıl diye 2 hafta daha nasıl dayancam bilmiyorum
2 ayda pek belli olmaz canım ama en azından büstiyer gibi yada karnını sıkan şeyler giymezsin mesela benim karnım çıkmadı ama artık pantolon giyemiyorum işe eşortmanla yada taytla geliyorum.hamileliğin güzelliklerinden biriYaa oyle mi dersin? ama 2 ayda belli olmaz ki karnim bu ay olsa bile,bilemedim vallaha...
Kiyamam yaa idare edeceksin bakalim en kisa surede gecer insallah. Bebegin iyidir canim benim baksana ne seker ne kadar dusunen bir annesi var, tutunacak hic birakmayacak tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?