2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Evet rahat bi kumas olmali dogru soyluyorsun. Ahaha supermis yaa ise o sekilde gelme sansim yok ne yazik ki Ne mutlu sana canim.
Hareketler icin daha erken galiba ama sabirsizlanir insan yaa :))

Evet rahat bi kumas olmali dogru soyluyorsun. Ahaha supermis yaa ise o sekilde gelme sansim yok ne yazik ki Ne mutlu sana canim.
Hareketler icin daha erken galiba ama sabirsizlanir insan yaa :))
benimde gelme şansım pek yok gibiydi ama gelince bir şey demedi patronum sende bir şansını denersin o günler gelince inşallah
şu çok meşhur video sitesinde bir bayanın vloglarını izledim.gerçi onun ikinci hamileliğiymiş daha tecrübeli.11inci haftada hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlamış.sanki karnımda popcorn yada baloncuk patlıyomuş gibi pıt pıt atmalar oluyordu diyor çok şeker ya

kaç haftalı hamilesin suan ?

O gunler gelsin de dopiyesle de gelsem olur :))
Hmm bilemiyorum ama karninin yagli olup olmamasi ve tecrube ile de degisebilir hissetme zamanin sanirim. Ne guzel oluyo o dirsegini ayagini hissedince. Arkadaslariminkini cok severdim :)

masallah bende 7+6 haftalık
maşallah canım sanada
maşallah sizlere :)
kaç haftalık olduğunu sata göre mi hesapladılar yoksa ultrasondan mı?
sata göre hesapladılar canım ama benim ultrasonda aynısını gösteriyor
O gunler gelsin de dopiyesle de gelsem olur :))
Hmm bilemiyorum ama karninin yagli olup olmamasi ve tecrube ile de degisebilir hissetme zamanin sanirim. Ne guzel oluyo o dirsegini ayagini hissedince. Arkadaslariminkini cok severdim :)
dediklerinde etkiliyo sanırsam canım ve o günleri iple çekiyorum en azından onları hissedince miniğin iyi olduğunu daha çok hissederim içim biraz daha rahatlar inşallah

ultrasondave sata göre söylüyor doktor ben net hesaplıyorum adet dönemine göre alıyor 8 haftalık ckyor

onu da hiç kafam almıyor. sat tarihiyle yumurtlamayla aralarında 2 hafta var mesela. nası aynı hafta çıkıyo ki
cahilliğime verin :)
Valla aynı şeyi ben de düsünüyorum :)) SAT'ta daha bebegin hücresi bile yok ortada
Muhtemelen dogum tarihini kolay hesaplamak icin öyle yapıyor olabilirler. SAT'tan sonra tam 40 hafta sürüyor ya, kolay yöntemi böyle mi buldular ki :)
Güvenilir bir hastane sitesinde şöyle bir şey gördüm

Bence bu yöntemi anneler de kolayca takip etsinler diye SAT'tan itibaren 40 hafta diye düsünmüs olabilirler :))

aynen öyle ortak bi nokta olsun diye sat alınmış :)

merhaba canım üzme kendini bende 5 kez yaşadım 3 kimyasaldı 2 si kürtajdı en büyük olanı 11 haftalıktı kalp atışları durdu ama yılmıyorum deniyorum yine rabbim yeniden hepimize nasip edicek
Canım yaaa.inan sana daha çok üzüldüm ya..Allahim sana sabırlar versin iyi dayanmissin...inşallah hepsini unutturacak yawrun gelir.Hatta Allahim sana ikiz ikiz versin.

onu da hiç kafam almıyor. sat tarihiyle yumurtlamayla aralarında 2 hafta var mesela. nası aynı hafta çıkıyo ki
cahilliğime verin :)
kafa karışıklığı olmasın diye sata göre hesaplıyorlar canım tamam biz bilinçli anneleriz,planlıyoruz ama herkes yumurtlama gününü bilemiyo yada hesaplayamıyor.

Ben şu tarihte yyaptım eminim desen bile Dr lar SAT i baz alıyorlar.ama birebir tutuyorda.

Ben şu tarihte yyaptım eminim desen bile Dr lar SAT i baz alıyorlar.ama birebir tutuyorda.
Peki SAT'ı senin belirttigin tarihe göre mi kaydediyorlar? Ultrasonda da asagı yukarı cıkar gerci de hani kazara hamile kalanlar belki SAT'ı tam günü gününe hatırlamayabilir

Peki SAT'ı senin belirttigin tarihe göre mi kaydediyorlar? Ultrasonda da asagı yukarı cıkar gerci de hani kazara hamile kalanlar belki SAT'ı tam günü gününe hatırlamayabilir
ilk başlarda senin dediğin tarihe göre hesaplıyorlar bir kaç hafta sonra ultrasonda bebeğin uzunluğuna göre haftayı hesaplayıp söylüyorlar

Regl olup bir yumurta atılmaya başladığında hemen yenisi üretilmeye başlarmış. Ya murta oluşmasa bile öncesi var oluşma hazırlıkları var yani. O sebeple sat sayılıyor gebeliğin hesabı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…