CCanım Dr onu her turlu hesaplıyor aslında bil hassa bebek haftasiyla uyumlumu DİE bakıyor.ilk 12 haftaya kadar boydan olcuyor daha snra bebek sigamadigi için kadraja artık kafatasından ölçüm yapıyorlar. Bazende bebek SAT a gore geriden takip ediyor o zamanda gec dollenme olmus dio dr.Peki SAT'ı senin belirttigin tarihe göre mi kaydediyorlar? Ultrasonda da asagı yukarı cıkar gerci de hani kazara hamile kalanlar belki SAT'ı tam günü gününe hatırlamayabilir
ilk başlarda senin dediğin tarihe göre hesaplıyorlar bir kaç hafta sonra ultrasonda bebeğin uzunluğuna göre haftayı hesaplayıp söylüyorlar
Tamamdır, bana böyle bilimsel verilerle gelsinlerCCanım Dr onu her turlu hesaplıyor aslında bil hassa bebek haftasiyla uyumlumu DİE bakıyor.ilk 12 haftaya kadar boydan olcuyor daha snra bebek sigamadigi için kadraja artık kafatasından ölçüm yapıyorlar. Bazende bebek SAT a gore geriden takip ediyor o zamanda gec dollenme olmus dio dr.
Tamamdır, bana böyle bilimsel verilerle gelsinler
Gelsin de ogreneyimMerak etme canim basina geldiginde butun verileri ogreneceksinn
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten sabır diyorum yine rabbime el açıp dua ediyorum birgün banada nasip olucak diyeCanım yaaa.inan sana daha çok üzüldüm ya..Allahim sana sabırlar versin iyi dayanmissin...inşallah hepsini unutturacak yawrun gelir.Hatta Allahim sana ikiz ikiz versin.
Gunaydiiin :) haftasonu anneme gittik hic firsat bulamadim yazmaya. Iyisiniz insallah.
Gunaydın hanımlaar!
Bir kutu folik asit bitti bile
İkincisinin sonlarında heyecanlı bekleyişte olacagım, insallah hepimizin gonlune gore hayırlısı ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?