2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Peki SAT'ı senin belirttigin tarihe göre mi kaydediyorlar? Ultrasonda da asagı yukarı cıkar gerci de hani kazara hamile kalanlar belki SAT'ı tam günü gününe hatırlamayabilir
CCanım Dr onu her turlu hesaplıyor aslında bil hassa bebek haftasiyla uyumlumu DİE bakıyor.ilk 12 haftaya kadar boydan olcuyor daha snra bebek sigamadigi için kadraja artık kafatasından ölçüm yapıyorlar. Bazende bebek SAT a gore geriden takip ediyor o zamanda gec dollenme olmus dio dr.

ilk başlarda senin dediğin tarihe göre hesaplıyorlar bir kaç hafta sonra ultrasonda bebeğin uzunluğuna göre haftayı hesaplayıp söylüyorlar
Tamamdır, bana böyle bilimsel verilerle gelsinler

Canım yaaa.inan sana daha çok üzüldüm ya..Allahim sana sabırlar versin iyi dayanmissin...inşallah hepsini unutturacak yawrun gelir.Hatta Allahim sana ikiz ikiz versin.
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten sabır diyorum yine rabbime el açıp dua ediyorum birgün banada nasip olucak diye

Selamlar bende bu yıl nasipse bebek istiyorum artık. Yazdıklarınızı hep okudum üşenmeden. Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah.

Bu arada geçen ay kendi kafamda ne belirtiler ne belirtiler uydurmuştum, bu ay hiç bi belirti yok. oram ağrıdı buram şişti
sanırım bu ay kafam daha rahat. yine tabi düşünmüyorum değil. :)

Günaydın kızlar özlemişim sizi
Ayrı kalmak zorunda kaldım bi kaç gündür koşturmalı teleşlı günlerdi .. güzel haberlerde oldu tabiki dahada iyisi sizin olsun inşAllah daha iyi günlere inşAllah nisan ayına adım adım :)

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu çok çabuk geçti ya bide daha erken uyanıyoruz artık çok uykum var herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…