Gunaydinnnnnn kizlarrr hepinizin iyi olmasına çok sevindim .......
Bende ozledim hepinizi arada yokluyorum kimseciklerr yok sanki herkes anlasip kaybolmus gibiydi....ama bu ay firtina oncesi sessizlik gibi hissediyorum..nisan ortasina herkeste bir patlama olabilir.
merhaba kızlar
29 yaşındayım bu mayısta 2 yıl olacak evleneli
geçen sene bu zamanlar 8 haftalık düşük yaptım sbepsiz kese gelişmedi dediler
bu yaz Allah kısmet ederse tekrar denemek istiyoruz
dün akşamdan itibaren folbiol içmeye başladım
özellikle maydonoz ve adaçayı içmiyorum
beslenmeme özen göstreiyorum gereksiz ilaç kullanmıyorum
başka dikkat etmem gereken birşe var mı acaba?
daha önce düşüğüm olduğu için tereddütlüyüm
Sen kendince gereken herşeyi yapıyorsun.herşeyden önce o korkuyu at içinden.bende bir dusuk yaşadım acabalarla bi daha hamile kaldım oda kurtajla alındı.bende çok korkmuştum acaba DİE DİE.şuan eşim benden önce korkma aklına kotu şeyler getirme kötüyü üstümüze çekme diyor..kafana takma yeter gerisi gelir inşallah Allahin izniyle.
Rica ederim ne demek bende kendime zaman verdim yazı bekliyorum.komple nadasa bıraktım kendimi zihin olarak beden olarakçok haklısın çok o acabaları atlatmak için biraz beklemek istedim
zihin işte insanı düşüncelerle tereddütlere sokuyo
ama güzel düşünücem aklıma bile getirmicem
iyi ki yazdın çok teşekkür ederimm
Rica ederim ne demek bende kendime zaman verdim yazı bekliyorum.komple nadasa bıraktım kendimi zihin olarak beden olarakhersey gonlunce olsun ins.
kızlar nasılsnz bklmmmm
Ohhhh masallahhh.bugün aklımdan geçmistinnn napiyor nasıl die .geçmiş olsun ccanım. bende aatlatamadim gribi sürekli yeniliyorSelamlar kızlar.
Haftasonu full gezdik.
Gribim ama enerjim yüksek çok şükür :)
Tsh:3.01
progesteron:0.74
Folikasit:24
amh:2.70
Kızlar adetin 3.günü yaptırdığım testler doktora yarın göstericem ama progesteronun böyle düşük olması normal mi. Diğer değerlerle ilgili bilgisi olan var mı
Canim progesteronun dusuk olmasi yumurtlama olmadigini gosterir bildigim kadariyla. Luteral faz ornek degerine bir bak istersen en dogru yorumu doktorun yapar tabi ama ben adet doneminde olculen progesteronun yuksek olmamasi gerektiegini biliyorum.Tsh:3.01
progesteron:0.74
Folikasit:24
amh:2.70
Kızlar adetin 3.günü yaptırdığım testler doktora yarın göstericem ama progesteronun böyle düşük olması normal mi. Diğer değerlerle ilgili bilgisi olan var mı
Kizlaar hepinize iyi aksamlaar. Anca spordan geldim rahmimde bi agri vardi spordan heralde zorladim dedim ama afedersiniz tuvalette o beyazimsi jel akintiyi gordum. Dun aksam birliktelik olmustu yarinda olur buyuk ihtimalleNe dersiniz yakalamis miyizdir ? :) sanirim 12.gunu falan bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?