2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydinnnnnn kizlarrr hepinizin iyi olmasına çok sevindim .......
Bende ozledim hepinizi arada yokluyorum kimseciklerr yok sanki herkes anlasip kaybolmus gibiydi....ama bu ay firtina oncesi sessizlik gibi hissediyorum..nisan ortasina herkeste bir patlama olabilir.

Canım valla galiba öyle kendi adıma valla olabilir :)))

merhaba kızlar
29 yaşındayım bu mayısta 2 yıl olacak evleneli
geçen sene bu zamanlar 8 haftalık düşük yaptım sbepsiz kese gelişmedi dediler
bu yaz Allah kısmet ederse tekrar denemek istiyoruz
dün akşamdan itibaren folbiol içmeye başladım
özellikle maydonoz ve adaçayı içmiyorum
beslenmeme özen göstreiyorum gereksiz ilaç kullanmıyorum
başka dikkat etmem gereken birşe var mı acaba?
daha önce düşüğüm olduğu için tereddütlüyüm

Sen kendince gereken herşeyi yapıyorsun.herşeyden önce o korkuyu at içinden.bende bir dusuk yaşadım acabalarla bi daha hamile kaldım oda kurtajla alındı.bende çok korkmuştum acaba DİE DİE.şuan eşim benden önce korkma aklına kotu şeyler getirme kötüyü üstümüze çekme diyor..kafana takma yeter gerisi gelir inşallah Allahin izniyle.

çok haklısın çok o acabaları atlatmak için biraz beklemek istedim
zihin işte insanı düşüncelerle tereddütlere sokuyo
ama güzel düşünücem aklıma bile getirmicem
iyi ki yazdın çok teşekkür ederimm

Rica ederim ne demek bende kendime zaman verdim yazı bekliyorum.komple nadasa bıraktım kendimi zihin olarak beden olarak hersey gonlunce olsun ins.

Rica ederim ne demek bende kendime zaman verdim yazı bekliyorum.komple nadasa bıraktım kendimi zihin olarak beden olarak hersey gonlunce olsun ins.

İnşallah senin içinde hayırlısını diliyorum Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba herkese. Ben de haftasonu sınava girdim. Kendimi yorgun hissediyorum. Reglin 29. günü bugün ama henüz beklemiyorum. Duygusal veya bedensel bir değişiklik hissetmiyorum kendimde. Bakalım, hayırlısı.

Selamlar kızlar.
Haftasonu full gezdik.
Gribim ama enerjim yüksek çok şükür :)

Tsh:3.01
progesteron:0.74
Folikasit:24
amh:2.70
Kızlar adetin 3.günü yaptırdığım testler doktora yarın göstericem ama progesteronun böyle düşük olması normal mi. Diğer değerlerle ilgili bilgisi olan var mı

Canim progesteronun dusuk olmasi yumurtlama olmadigini gosterir bildigim kadariyla. Luteral faz ornek degerine bir bak istersen en dogru yorumu doktorun yapar tabi ama ben adet doneminde olculen progesteronun yuksek olmamasi gerektiegini biliyorum.

Kizlaar hepinize iyi aksamlaar. Anca spordan geldim rahmimde bi agri vardi spordan heralde zorladim dedim ama afedersiniz tuvalette o beyazimsi jel akintiyi gordum. Dun aksam birliktelik olmustu yarinda olur buyuk ihtimalle Ne dersiniz yakalamis miyizdir ? :) sanirim 12.gunu falan bugun.

Oyşşş şbebeişim utanmış mı canım ya valla bende de aynı der bi ara enfeksiyon varken daha sıklıkla oluyordu ..
işler yolunda olmasınada ayrı sevindim .nisan ayı hepsimize iyi gelecek eminim ben yorucu bi nisan olucak ama benim için doğum günü, tanışma yıldönümü derken akşamı süpriz ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…