2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

CCanım senin 14. Gün bugün.hiç durma bbugünde degerlendir.fazlada zorlama spor olarak.yakalamis olabilirsinz..unutma canim relaxxx .vucudun kasilmasinki hersey guzel gecsin

Ayyy ne hos yaaa severim suprizleriii
Kac nisan dogum gunuuun? :)

CCanım senin 14. Gün bugün.hiç durma bbugünde degerlendir.fazlada zorlama spor olarak.yakalamis olabilirsinz..unutma canim relaxxx .vucudun kasilmasinki hersey guzel gecsin
Kiz bak sen 14 diyosun ben unutmusum heralde ne zaman :) vallaha ne yapayim inan dusunmuyorum oluruna akisina biraktim bugun gorunce aaaa oldu mu yaa o kadar dedim o derece. Innnsallah cok guzel olur bu ay :)

Kiz bak sen 14 diyosun ben unutmusum heralde ne zaman :) vallaha ne yapayim inan dusunmuyorum oluruna akisina biraktim bugun gorunce aaaa oldu mu yaa o kadar dedim o derece. Innnsallah cok guzel olur bu ay :)
Dusunmemen güzel bende kendimden biliyorum ikimiz yakın zamanda adet olmustuk hersey gonlunce olur insallahh canim

Ayyy ne hos yaaa severim suprizleriii
Kac nisan dogum gunuuun? :)

canım aslında mart doğumlu eşimin ama evlilik yıldönümümüz nisanda 21 de o zmnda bat günüm :) tam zamanında cnm o yüzden bi kat daha heycanlıyım:=)

Günaydın kızlar dünden beri başım felaket ağrıyo gece uyuyamadım resmen..
İlaç da almak istemedim ama dayanamıyorum parol alsam olur mu sizce.

Gunaydin canim gecmis olsun. Her ihtimale karsi parol ya da minosetin hamileler icin uygun olanindan al sen normal ilac icme.

yengec4 canım senin Dr konrtroln bu hafta mıydı iki hafta olmuştur demi?
canım kontrolüm haftaya çarşamba doktor 3 hafta sonra gel demişti dediğin gibi 2 hafta oldu ama çatlıcam meraktan :)
canım evdeysen eğer mentollü krem falan sürebilirsin alnına şakaklarına yada patatese kahve döküp başına bağla bana çok iyi gelmişti.migren ağrısı gibi ağrım vardı ilaç kullanmadan geçmişti.ama eğer evde değilsen ve dayanamıyorsan mecburen parol'e başvurcaksın

Gunaydin canim gecmis olsun. Her ihtimale karsi parol ya da minosetin hamileler icin uygun olanindan al sen normal ilac icme.

Sağol canım öyle yapayım artık

yok canım evde değilim işteyim malesef.. migren var bende zaten.
dün akşam uyurum geçer dedim geçmemiş
parol içiyorum o zaman

Ohhhh masallahhh.bugün aklımdan geçmistinnn napiyor nasıl die .geçmiş olsun ccanım. bende aatlatamadim gribi sürekli yeniliyor

Canım benim sağolasın. İyiyim şükür. Hayat koşturmacalı işte. Bahar da geliyor ya evde duralım gelmiyor o sebeple :)

Hayırlısıyla inşallah :)

sunflower benim daha önce gittiğim doktor ilk 3 ay ilaç önermiyoruz demişti.sonraki gittiğim doktor parol içebilirsin eğer çok ağrın varsa demişti canım ama ben ilaçları sevmediğimden ve iki arada kaldığımdan içmemek için direndim 3 gün sürdü.diğer yöntemlerle geçirdim.sen kaçıncı haftadasın şimdi?

Sağol canım öyle yapayım artık

yok canım evde değilim işteyim malesef.. migren var bende zaten.
dün akşam uyurum geçer dedim geçmemiş
parol içiyorum o zaman
Geçmiş olsun canım.parolu rrahatlıkla kullabilirsin .Drda onu veriyor hhamilelerde .

keşke hamile olsam canım bat bekliyoruz biz hala :)
insan yine de acaba hamileysem zararı olur mu diye düşünüyor

Canım benim sağolasın. İyiyim şükür. Hayat koşturmacalı işte. Bahar da geliyor ya evde duralım gelmiyor o sebeple :)
İyi olmana sevindim canım.durma tabii,heryer yeşil mis gibi çiçekler.insanın kanı bile kayniyor..kış uykusundan uyanmış gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…