CCanım senin 14. Gün bugün.hiç durma bbugünde degerlendir.fazlada zorlama spor olarak.yakalamis olabilirsinz..unutma canim relaxxx .vucudun kasilmasinki hersey guzel gecsinKizlaar hepinize iyi aksamlaar. Anca spordan golabilirsiniz.de bi agri vardi spordan heralde zorladim dedim ama afedersiniz tuvalette o beyazimsi jel akintiyi gordum. Dun aksam birliktelik olmustu yarinda olur buyuk ihtimalleNe dersiniz yakalamis miyizdir ? :) sanirim 12.gunu falan bugun.
İYİz canım sen nasılsınz
Ayyy ne hos yaaa severim suprizleriiiOyşşş şbebeişim utanmış mıcanım ya valla bende de aynı der bi ara enfeksiyon varken daha sıklıkla oluyordu ..
işler yolunda olmasınada ayrı sevindim .nisan ayı hepsimize iyi gelecek eminim ben yorucu bi nisan olucak ama benim için doğum günü, tanışma yıldönümü derken akşamı süpriz ler
Kiz bak sen 14 diyosun ben unutmusum heralde ne zaman :) vallaha ne yapayim inan dusunmuyorum oluruna akisina biraktim bugun gorunce aaaa oldu mu yaa o kadar dedim o derece. Innnsallah cok guzel olur bu ay :)CCanım senin 14. Gün bugün.hiç durma bbugünde degerlendir.fazlada zorlama spor olarak.yakalamis olabilirsinz..unutma canim relaxxx .vucudun kasilmasinki hersey guzel gecsin
Dusunmemen güzel bende kendimden biliyorum ikimiz yakın zamanda adet olmustukKiz bak sen 14 diyosun ben unutmusum heralde ne zaman :) vallaha ne yapayim inan dusunmuyorum oluruna akisina biraktim bugun gorunce aaaa oldu mu yaa o kadar dedim o derece. Innnsallah cok guzel olur bu ay :)
Ayyy ne hos yaaa severim suprizleriii
Kac nisan dogum gunuuun? :)
Dusunmemen güzel bende kendimden biliyorum ikimiz yakın zamanda adet olmustukhersey gonlunce olur insallahh canim
Ne hos yaa :) ama sen yine de dusunmemeye kafana takmamaya calis pek. Beklemedeyiz :))canım aslında mart doğumlu eşimin ama evlilik yıldönümümüz nisanda 21 de o zmnda bat günüm :) tam zamanında cnm o yüzden bi kat daha heycanlıyım:=)
Günaydın kızlar dünden beri başım felaket ağrıyo gece uyuyamadım resmen..
İlaç da almak istemedim ama dayanamıyorum parol alsam olur mu sizce.
canım kontrolüm haftaya çarşamba doktor 3 hafta sonra gel demişti dediğin gibi 2 hafta oldu ama çatlıcam meraktan :)yengec4 canım senin Dr konrtroln bu hafta mıydı iki hafta olmuştur demi?
canım evdeysen eğer mentollü krem falan sürebilirsin alnına şakaklarına yada patatese kahve döküp başına bağla bana çok iyi gelmişti.migren ağrısı gibi ağrım vardı ilaç kullanmadan geçmişti.ama eğer evde değilsen ve dayanamıyorsan mecburen parol'e başvurcaksınGünaydın kızlar dünden beri başım felaket ağrıyo gece uyuyamadım resmen..
İlaç da almak istemedim ama dayanamıyorum parol alsam olur mu sizce.
Gunaydin canim gecmis olsun. Her ihtimale karsi parol ya da minosetin hamileler icin uygun olanindan al sen normal ilac icme.
canım evdeysen eğer mentollü krem falan sürebilirsin alnına şakaklarına yada patatese kahve döküp başına bağla bana çok iyi gelmişti.migren ağrısı gibi ağrım vardı ilaç kullanmadan geçmişti.ama eğer evde değilsen ve dayanamıyorsan mecburen parol'e başvurcaksın
Ohhhh masallahhh.bugün aklımdan geçmistinnn napiyor nasıl die .geçmiş olsun ccanım. bende aatlatamadim gribi sürekli yeniliyor
Kizlaar hepinize iyi aksamlaar. Anca spordan geldim rahmimde bi agri vardi spordan heralde zorladim dedim ama afedersiniz tuvalette o beyazimsi jel akintiyi gordum. Dun aksam birliktelik olmustu yarinda olur buyuk ihtimalleNe dersiniz yakalamis miyizdir ? :) sanirim 12.gunu falan bugun.
canım kontrolüm haftaya çarşamba doktor 3 hafta sonra gel demişti dediğin gibi 2 hafta oldu ama çatlıcam meraktan :)
Günaydın canım .ooooo cogu gitmiş azı kalmış annesi..iyidir bebis merak etme sen.hem bi terslik olsa vücut alarm verirdi..demekki hherşeyoyolunda.Bu ggittiğinde ikili taramana denk geliyor.
Geçmiş olsun canım.parolu rrahatlıkla kullabilirsin .Drda onu veriyor hhamilelerde .Sağol canım öyle yapayım artık
yok canım evde değilim işteyim malesef.. migren var bende zaten.
dün akşam uyurum geçer dedim geçmemiş
parol içiyorum o zaman
sunflower benim daha önce gittiğim doktor ilk 3 ay ilaç önermiyoruz demişti.sonraki gittiğim doktor parol içebilirsin eğer çok ağrın varsa demişti canım ama ben ilaçları sevmediğimden ve iki arada kaldığımdan içmemek için direndim 3 gün sürdü.diğer yöntemlerle geçirdim.sen kaçıncı haftadasın şimdi?
Geçmiş olsun canım.parolu rrahatlıkla kullabilirsin .Drda onu veriyor hhamilelerde .
İyi olmana sevindim canım.durma tabii,heryer yeşil mis gibi çiçekler.insanın kanı bile kayniyor..kış uykusundan uyanmış gibiyizCanım benim sağolasın. İyiyim şükür. Hayat koşturmacalı işte. Bahar da geliyor ya evde duralım gelmiyor o sebeple :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?