2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

keşke hamile olsam canım bat bekliyoruz biz hala :)
insan yine de acaba hamileysem zararı olur mu diye düşünüyor
ayy özür dilerim canım unuttum ben senin bat beklediğini bu hamilelik çok unutkan yaptı beni ya saniyesinde unutuyorum her şeyi.çok ağrıyosa dayanamıcak gibiysen mecburen içmeden yapamazsın

ayy özür dilerim canım unuttum ben senin bat beklediğini bu hamilelik çok unutkan yaptı beni ya saniyesinde unutuyorum her şeyi.çok ağrıyosa dayanamıcak gibiysen mecburen içmeden yapamazsın

est. canım özür dilenicek bişey yok :)
dayanmaya çalıştım dünden beri içtim bugun mecburen

günaydın kızlar adet oldum çok sancım var buscopan içtim bana mısın demedi 1 saat olacak iş yerindeyim önerisi olan var mı çok kötüyüm belim çok ağırıyor

canım merak etmişsin teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür ağrılarım azaldı bir nebze çok ağrılı geçiyor malesef
Benimde o sekilde oluyor ne yazik ki resmen Allahim canimi al diye sayikladigimi bayildigimi bilirim. Insallah en kisa zamanda gecer canim

Rabbim içime öyle bir bebek sevgisi verdi ki çok istiyorum rabbim ben gibi isteyenlerede en kısa sürede nasip etsin inşallah.. ama adet düzensizliğim var 10 gün geçti hala olamadım vermem gereken kilolar var şimdi bir bebeğim olsa ne kadar sağlıklı oluruzkii.. ama içim öyle yanıyorki öyle aylarcada beklemedim henüz. ama artık ailemden uzak olduğumu çektiğim hasreti bebeğimin sevgisiyle doldurmak istiyorum nolursun yarabbim bana ve bütün isteyenlere hayırlısıyla bir bebek nasip eyle..

Günaydın kızlar !!

Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
Doktor sırasındaydım ve bir sürü hamile kadın vardı tek tek içeri alıyordu..
Benim sıram geliyor. Bakıyo henüz 2 cm açıklık var sonra gel diyor..
Koca göbeğim vardı. O kadar zor taşıyodum ki bi sağa bir sola yalpalıyodum. :)

günaydın canım Allah hayra çıkarsın çok güzel bir rüyaymış.inşallah bir an önce kalbindekini verir Rabbim sana

O sevgi o istek insanin icine dusunce bambaska oluyormus... Ben hic dusunmezken oyle bir istek oyle bir sevgi geldi ki olsa da sevsek diyorum simdiden:) Ama sana tavsiyem once kendin icin sonrada saglikli bir anne ve evlat sahibi olmak icin kilo fazlan coksa ne kadar verirsen kar. Ayda 1 kilo bile versen uzerinden nasil bir yuk alacak sagligini nasil etkileyecek inanamazsin o hisse. Bunu bir donem 87 kiloyu gormus bir insan olarak samimiyetimle soyluyorum...
Insallah en hayirli zamanda saglikla minnak yavrunu alirsin kucagina ve kokusunu icine cektiginde ' bekledigime degmis' dersin

Gunaydiiin :) Ay cok iyi yaa :) Hayir olsun anlami ne acaba? Ya kimisine goruntu olarak itici gelse de ben en cok hamilelerin o paytak haline bayiliyorum. Tatlis tatlis gobegi zor tasiyo gibi saga sola...

Gunaydiiin :) Ay cok iyi yaa :) Hayir olsun anlami ne acaba? Ya kimisine goruntu olarak itici gelse de ben en cok hamilelerin o paytak haline bayiliyorum. Tatlis tatlis gobegi zor tasiyo gibi saga sola...

"Rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza tabir edilir." demiş hadi bakalımm :)

bence çok tatlı oluyolar koca göbekle.. kim bilir nasıldır tabi yürümesi bi de hamile olanlara sormak lazım

hadi inşallah canım.
valla ben bile şimdi minicik göbeğimle yavaş yavaş hareket ediyorum içgüdüsel olarak o zaman nasıl yavaşlarım nasıl sağa sola sallanırım bilmiyorum

hadi inşallah canım.
valla ben bile şimdi minicik göbeğimle yavaş yavaş hareket ediyorum içgüdüsel olarak o zaman nasıl yavaşlarım nasıl sağa sola sallanırım bilmiyorum

ayy ne tatlı :)
göbiş ne zaman çıkmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…