sağol canım içtim.. migrenimi kesmez ama biraz hafifletir inşallah.. akşam olsa da yatsam uyusam
ayy özür dilerim canım unuttum ben senin bat beklediğinikeşke hamile olsam canım bat bekliyoruz biz hala :)
insan yine de acaba hamileysem zararı olur mu diye düşünüyor
ayy özür dilerim canım unuttum ben senin bat beklediğinibu hamilelik çok unutkan yaptı beni ya saniyesinde unutuyorum her şeyi.çok ağrıyosa dayanamıcak gibiysen mecburen içmeden yapamazsın
geçmiş olsun canım tekrar inşallah bu bat son beklediğin bat olurest. canım özür dilenicek bişey yok :)
dayanmaya çalıştım dünden beri içtim bugun mecburen
geçmiş olsun canım tekrar inşallah bu bat son beklediğin bat olur
Kiyamam yaa nasil oldun canimgünaydın kızlar adet oldum çok sancım var buscopan içtim bana mısın demedi 1 saat olacak iş yerindeyim önerisi olan var mı çok kötüyüm belim çok ağırıyor
canım merak etmişsin teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür ağrılarım azaldı bir nebze çok ağrılı geçiyor malesefKiyamam yaa nasil oldun canim?
Benimde o sekilde oluyor ne yazik ki resmen Allahim canimi al diye sayikladigimi bayildigimi bilirim. Insallah en kisa zamanda gecer canimcanım merak etmişsin teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür ağrılarım azaldı bir nebze çok ağrılı geçiyor malesef
günaydın canım Allah hayra çıkarsın çok güzel bir rüyaymış.inşallah bir an önce kalbindekini verir Rabbim sanaGünaydın kızlar !!
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
Doktor sırasındaydım ve bir sürü hamile kadın vardı tek tek içeri alıyordu..
Benim sıram geliyor. Bakıyo henüz 2 cm açıklık var sonra gel diyor..
Koca göbeğim vardı. O kadar zor taşıyodum ki bi sağa bir sola yalpalıyodum. :)
günaydın canım Allah hayra çıkarsın çok güzel bir rüyaymış.inşallah bir an önce kalbindekini verir Rabbim sana
Rabbim içime öyle bir bebek sevgisi verdi ki çok istiyorum rabbim ben gibi isteyenlerede en kısa sürede nasip etsin inşallah.. ama adet düzensizliğim var 10 gün geçti hala olamadım vermem gereken kilolar varşimdi bir bebeğim olsa ne kadar sağlıklı oluruzkii.. ama içim öyle yanıyorki öyle aylarcada beklemedim henüz. ama artık ailemden uzak olduğumu çektiğim hasreti bebeğimin sevgisiyle doldurmak istiyorum nolursun yarabbim bana ve bütün isteyenlere hayırlısıyla bir bebek nasip eyle..
Günaydın kızlar !!
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
Doktor sırasındaydım ve bir sürü hamile kadın vardı tek tek içeri alıyordu..
Benim sıram geliyor. Bakıyo henüz 2 cm açıklık var sonra gel diyor..
Koca göbeğim vardı. O kadar zor taşıyodum ki bi sağa bir sola yalpalıyodum. :)
Gunaydiiin :) Ay cok iyi yaa :) Hayir olsun anlami ne acaba?Ya kimisine goruntu olarak itici gelse de ben en cok hamilelerin o paytak haline bayiliyorum. Tatlis tatlis gobegi zor tasiyo gibi saga sola...
hadi inşallah canım."Rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza tabir edilir." demiş hadi bakalımm :)
bence çok tatlı oluyolar koca göbekle.. kim bilir nasıldır tabi yürümesi bi de hamile olanlara sormak lazım
hadi inşallah canım.
valla ben bile şimdi minicik göbeğimle yavaş yavaş hareket ediyorum içgüdüsel olarak o zaman nasıl yavaşlarım nasıl sağa sola sallanırım bilmiyorum
benim zaten önceden vardı canım şuan 4 aylık gibiyim :) ama hamilelikte 12.-13. hafta çıkmaya başlıyorayy ne tatlı :)
göbiş ne zaman çıkmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?