"Rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza tabir edilir." demiş hadi bakalımm :)
bence çok tatlı oluyolar koca göbekle.. kim bilir nasıldır tabi yürümesi bi de hamile olanlara sormak lazım
Gunaydiiin :) Nasilsin canim? Bulantin azaldi mi?Günaydın kızlar
Gunaydiiin :) Nasilsin canim? Bulantin azaldi mi?
Ayy o haber hamilelik olsun insallahhh :) ahaha zordur tabi ama cok seker gorunuyo bence :)
biraz daha azaldım karnım ufaçık çıktı çok güzel duygular bebiş için sabretmek onun için çabalamak rabbim en kısa zaman da yastsın size bu duyguları
biraz daha azaldım karnım ufaçık çıktı çok güzel duygular bebiş için sabretmek onun için çabalamak rabbim en kısa zaman da yastsın size bu duyguları
oy maşallah göbiş çıktı mı ne güzel:)
Canim ya ozel bisi yaptinmi bulanti icin benim aksam yemekten sonra cok kotu oluyor ben biraz degisikmiyim ne saglikla buyuyun insbiraz daha azaldım karnım ufaçık çıktı çok güzel duygular bebiş için sabretmek onun için çabalamak rabbim en kısa zaman da yastsın size bu duyguları
Canim ya ozel bisi yaptinmi bulanti icin benim aksam yemekten sonra cok kotu oluyor ben biraz degisikmiyim ne saglikla buyuyun ins
selam kızlar epeydir giremedim.daha önceden söylemiştim düşük yaptım hala fiziksel etkileri devam ediyor
değerim sıfırlanmadı beta hcg yani
cildim bozuldu sivilcelendim
regl olamadım hala
doktor 3 regl sonra denemelere başla dedi
temmmuz gibi olur sanırım artık denemeler
benden böyle
ne var ne yok kimler hamile
Y YESIMBOZ dün aklıma geldinn yeşim naptı kii denemeye başlamıştı sanki var mı gelişme diyee
güzel haberleri bekliyorum sizlerden :)
sağol canımCanim benim yaa cok dikkat et kendine. Saglik olsunda gerisi zamanla olur insallah hic uzme kendini. Sanirim yumurtlama zamani,gecen ay cok erken oldugundan kestiremiyorum zamani ama akintiyi yakaladim:) Oncesini ve sonrasini degerlendirmis olduk cok tesadufi bi sekilde. Asiri rahat hissediyorum kendimi. Zamani bilmedigim icin nasil bir kafa rahatligi yasiyorum bi bilsenTamamen oluruna birakmis durumdayim hayirlisi olsun diyorum.
sağol canımeyyay canım üzüldüm senin adına ama vardır bir hayır öyle düşün bi sorunu vardı vücut kabul etmedi belkide..
ben 11.haftadayım canım bulantılarım oluyo hala geçmedi. herhalde 1-2 hafta daha sürcek.haftaya çarşamba kontrolüm var ama zaman geçmiyor bir türlü günler bana haftaymış gibi geliyor:)
Allah'ın izniyle güzel haberler alsam doktordan ''artık kritik dönemi atlattın ilaç kullanmana gerek yok'' dese içim rahatlıcak.tabi birde ikili test var oda heyecanlandırıyo beni nasıl olcak nasıl çıkcak diye.
Allah inşallah bizim gruptaki herkese nasip etsin bu duyguyu her isteyene anneliği nasip etsin inşallah.
amin canım inşallahsağol canım
amin inşallah
içini ferah tut sende inşallah atlatırsın bu dönemleri ve sağlıkla bebğini kucağına alırsın canım
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZZ İÇİN AMİNN :)))O sevgi o istek insanin icine dusunce bambaska oluyormus... Ben hic dusunmezken oyle bir istek oyle bir sevgi geldi ki olsa da sevsek diyorum simdiden:) Ama sana tavsiyem once kendin icin sonrada saglikli bir anne ve evlat sahibi olmak icin kilo fazlan coksa ne kadar verirsen kar. Ayda 1 kilo bile versen uzerinden nasil bir yuk alacak sagligini nasil etkileyecek inanamazsin o hisse. Bunu bir donem 87 kiloyu gormus bir insan olarak samimiyetimle soyluyorum...
Insallah en hayirli zamanda saglikla minnak yavrunu alirsin kucagina ve kokusunu icine cektiginde ' bekledigime degmis' dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?