2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayy o haber hamilelik olsun insallahhh :) ahaha zordur tabi ama cok seker gorunuyo bence :)

biraz daha azaldım karnım ufaçık çıktı çok güzel duygular bebiş için sabretmek onun için çabalamak rabbim en kısa zaman da yastsın size bu duyguları
Canim ya ozel bisi yaptinmi bulanti icin benim aksam yemekten sonra cok kotu oluyor ben biraz degisikmiyim ne saglikla buyuyun ins

Canim ya ozel bisi yaptinmi bulanti icin benim aksam yemekten sonra cok kotu oluyor ben biraz degisikmiyim ne saglikla buyuyun ins

bende sabahları oluyor hiç kendimi aç bırakmıyorum sık sık azar yiyoum yani ağızm hiç boş kalmyor assit üretmiyo miğden bulanmıyor doktor öyle dedi yemekten sonrada oturma harket et yip oturcannda çok rahatsız oluyorsun canm senin bas dönmen ve halsızlik varmı bende bu ara o var miğdemin bulanmasna alıştm :)

selam kızlar epeydir giremedim.daha önceden söylemiştim düşük yaptım hala fiziksel etkileri devam ediyor
değerim sıfırlanmadı beta hcg yani
cildim bozuldu sivilcelendim
regl olamadım hala
doktor 3 regl sonra denemelere başla dedi
temmmuz gibi olur sanırım artık denemeler
benden böyle
ne var ne yok kimler hamile
Y YESIMBOZ dün aklıma geldinn yeşim naptı kii denemeye başlamıştı sanki var mı gelişme diyee
güzel haberleri bekliyorum sizlerden :)

yengec4 canım nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın?ayy cok heyecanlı bir duygu ya Allah tamamına erdirsin inşallah
boza sen nasılsın canım?sen ne zaman başlaycaktın denemelere?
yesa kuzu sen napıyorsun nasul gidiyor
liste nerde yaa bakayım bi kimler var:)

Canim benim yaa cok dikkat et kendine. Saglik olsunda gerisi zamanla olur insallah hic uzme kendini. Sanirim yumurtlama zamani,gecen ay cok erken oldugundan kestiremiyorum zamani ama akintiyi yakaladim:) Oncesini ve sonrasini degerlendirmis olduk cok tesadufi bi sekilde. Asiri rahat hissediyorum kendimi. Zamani bilmedigim icin nasil bir kafa rahatligi yasiyorum bi bilsen Tamamen oluruna birakmis durumdayim hayirlisi olsun diyorum.

eyyay canım üzüldüm senin adına ama vardır bir hayır öyle düşün bi sorunu vardı vücut kabul etmedi belkide..
ben 11.haftadayım canım bulantılarım oluyo hala geçmedi. herhalde 1-2 hafta daha sürcek.haftaya çarşamba kontrolüm var ama zaman geçmiyor bir türlü günler bana haftaymış gibi geliyor:)
Allah'ın izniyle güzel haberler alsam doktordan ''artık kritik dönemi atlattın ilaç kullanmana gerek yok'' dese içim rahatlıcak.tabi birde ikili test var oda heyecanlandırıyo beni nasıl olcak nasıl çıkcak diye.
Allah inşallah bizim gruptaki herkese nasip etsin bu duyguyu her isteyene anneliği nasip etsin inşallah.

sağol canım
amin inşallah b u ay güzel haber gelir canım
en iyisi akışına bırakmak
yumurtlama testi çok geriyor bence ben onla yapınca tutttu aslında ama gergin oluyoırsun evet bugun yapmamız lazım moduna giriyorsun hoş olmuyor
Allah gönlüne göre versin inşallah canım

bende bu sene hamiş olmak istiyorummmmm eşimde çok istiyo çok seviyo ama maddi olarak zorlanırmıyız endişesi var ikimizde çalışıyoruz ben sıkıntı yaşıcamızı düşünmüyorum ailemizde destekçi çünkü sürekli birlik içindeyiz eşiminde işi gücü iyi ama kararsız 1 sene daha bekleyelim diyo hep ilişki sırasında geri çekiliyo kazayla filan olsa diyorum keşkee

sağol canım
amin inşallah
içini ferah tut sende inşallah atlatırsın bu dönemleri ve sağlıkla bebğini kucağına alırsın canım

İyiyim canım benim ovulasyon testi yapıyorum çok heyecanlı

Listeyi aylara bolduk artık canım yıl için çok uzun oldu yapmıyoruz artık

Mart ben yaptım

Nisan Atalente konu açtı

Mayıs ayında da morordek Ten bekliyoruz artık

:)

AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZZ İÇİN AMİNN :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…