Evet bekleyin anacım, nisan ortalarına dogru acarım :))İyiyim canım benim ovulasyon testi yapıyorum çok heyecanlı
Listeyi aylara bolduk artık canım yıl için çok uzun oldu yapmıyoruz artık
Mart ben yaptım
Nisan Atalente konu açtı
Mayıs ayında da morordek Ten bekliyoruz artık
:)
ikna olmuyor ki biliyorum oda çok istiyor hep diyor ama kredi çekmiştik bitsin öle diyo bi bebeden nolcak ya bakılır evvel allah diyorum geri çekilme yöntemiyle kornyrz işte bakalm kazayla filan olur mu kiyeni_ay hiç durma derim.madem durumunuz iyi ,aileler destek ,çok istiyorsunuz boşa bekliyorsunuz .boş yere bir sene zaman kaybı yaşama şuan siz yaptık hemen olcak saniyorsuniz ama öyle olmuyor be güzelim.onca zaman olmasın DİE korunuyorsun hadi olsun diyorsun bi bakmisin aylar geçmiş TIK yok..o yüzden hemen eşinle konuş hiç beklemeyin
Halsizlik var canim ya aksam hemen uzaniyorum yemek sonrasi benim bulantilar ondan demek dikkat edeyim bakalim nasil olcak.senin ne kadar oldu...ben 6hafta 5 gunlukbende sabahları oluyor hiç kendimi aç bırakmıyorum sık sık azar yiyoum yani ağızm hiç boş kalmyor assit üretmiyo miğden bulanmıyor doktor öyle dedi yemekten sonrada oturma harket et yip oturcannda çok rahatsız oluyorsun canm senin bas dönmen ve halsızlik varmı bende bu ara o var miğdemin bulanmasna alıştm :)
canım ben düşük yaptım 3 ay dinlenme verdi doktor yaza başlarım tekrarCanım valla biz başladık da henüz gelen giden yok :)) ocakta bıraktım ben. Sen nasılsın?
canım ben düşük yaptım 3 ay dinlenme verdi doktor yaza başlarım tekrar
gelir inşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
İyi geceler Kızlar bu ara oyle hale geldim ki sürekli birşeyler yiyorum kendimi alikoyamiyorum karnim tok olsa dahi yeme isteği oluyor sşimdiden kısa sürede 2 kilo almisim.boyle devam edersem ben hamile kalmaya başlamadan çoktan kendime yyükleri yüklemiş olcam
Ben hamileyim aksine zayifladim 61le hamile kaldım şua 56 kg yum
Devam canim devam yolu yarilamissin birakmak olmaz.bu arada sen ne sinavina calisyordun? Bende bu sene KPSS ye girecegim dun basvurdum bakalim tabi bu bombos kafayla ne yaparsam artikTam zamanında yazacam demekki kızlar bugün bende diyetisyene gittim ama biraz morelimi bozdu ya kadın kaç aydır hiçbişey yoktu gayet daha iyi veriyorum kiloları aksine yağ çok fazlaydı benim ama bu ay için biraz aksadı evet farkındayım sınav haftası olduğu için kapandı fuul ders çalıştım ee saten diyet sınav, ev ,eş hepsi saten yogun aksine bi de bebek düşünmem de çok zorluyor sıkıştım arada kaldım ama kadın niye böle nie söyle bilşmem ne üzdü beni ama modumuda düşürmek istemiyorum nisan ayı için allahım izin verirse bebek düşünüyorum kızlar ama diyetime tabiki devametcem ama bilmiyorum çok sıkıldım ya
Canım sen gerçekten çok zayifmissin .sana bol bol öğünayy ben daha zayıflarsam nolurum acaba. 45 kiloyum şu an..hamile olmadan biraz alayım dedim ama yok olmadı..
Devam canim devam yolu yarilamissin birakmak olmaz.bu arada sen ne sinavina calisyordun? Bende bu sene KPSS ye girecegim dun basvurdum bakalim tabi bu bombos kafayla ne yaparsam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?