2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Tatlişşşş anne ve anne adayları nasılmış bakalım =)
Kızlar yarın diyetisyen kontrölüm var ve ne yazıkki her defasında olduğu gibi karnımdaki şişkinlik devam ediyor ve bu olay
beni geriyor niye oluyor anlamıyorum havalardaki değişimden dolayı olduğunu düşünüyorum ve ne yapcagımı bilmiyorum kızlar ya artık soğuktan nem kapar oldum :) Tabiki en güzeli yarının bir anlamı daha var canım eşimin koçişimin hayat arkdaşımın can yoldaşımın bi biricik doğum günü var son gaz süprizler devam tabikiinisan ayına bişeycikte kalmadı zaten heycanlar heycanlar bütün herşey biribirine girmiş durumda benim hayatımda kısaca

Evet bekleyin anacım, nisan ortalarına dogru acarım :))
Sizin nisan topiginden de hamile kalamayanlar olursa adam toplarım artık :)

Canım valla biz başladık da henüz gelen giden yok :)) ocakta bıraktım ben. Sen nasılsın?

• sunflower hayırlara vesile olsun canım.inşallah Allahim gerçeğini yaşatmak nasip eder..hamilelikte iç gudusel mi bilmiyorum hamile olur olmaz öyle yuruyorsun.kendimi sünnet olmuş çocuklar gibi hissediyordum ya rahim büyümesinden ,vardır bi sebebi muhakkakhatta yolda giderken bile yuruyusunden hemen taniyorum kesin bu hamile diyorum.

yeni_ay hiç durma derim.madem durumunuz iyi ,aileler destek ,çok istiyorsunuz boşa bekliyorsunuz .boş yere bir sene zaman kaybı yaşama şuan siz yaptık hemen olcak saniyorsuniz ama öyle olmuyor be güzelim.onca zaman olmasın DİE korunuyorsun hadi olsun diyorsun bi bakmisin aylar geçmiş TIK yok..o yüzden hemen eşinle konuş hiç beklemeyin

Son düzenleme:
ikna olmuyor ki biliyorum oda çok istiyor hep diyor ama kredi çekmiştik bitsin öle diyo bi bebeden nolcak ya bakılır evvel allah diyorum geri çekilme yöntemiyle kornyrz işte bakalm kazayla filan olur mu ki :d

Halsizlik var canim ya aksam hemen uzaniyorum yemek sonrasi benim bulantilar ondan demek dikkat edeyim bakalim nasil olcak.senin ne kadar oldu...ben 6hafta 5 gunluk

Canım valla biz başladık da henüz gelen giden yok :)) ocakta bıraktım ben. Sen nasılsın?
canım ben düşük yaptım 3 ay dinlenme verdi doktor yaza başlarım tekrar
gelir inşallah canım sağlıkla gelsin inşallah

İyi geceler Kızlar bu ara oyle hale geldim ki sürekli birşeyler yiyorum kendimi alikoyamiyorum karnim tok olsa dahi yeme isteği oluyor sşimdiden kısa sürede 2 kilo almisim.boyle devam edersem ben hamile kalmaya başlamadan çoktan kendime yyükleri yüklemiş olcam

Yapma kuzuuum yeme o kadar. 1 kilo bile cok onemli. Hele ki hamile kalinca insan simariyor galiba yiyor canim istiyor diye o daha fneaa :)

günaydın kızlar nasılsınız çok güzel bir hava var bugün insan içi içine sığmıyor bahar geldi artık galiba bende kilo almayanlardanım hamile kalda kilo al diyor herkes çok zayıfsın diyorlar ama ben çok memnunum halimden

Aşırı kilom yok 165 boy 56 kilo olmusum..kizimda 53 le hamile kalmıştım zayfladim ilk başlarda sonra aldım tabi 18 kilo ile doğuma girdim.doğumda direk 9 kilo gitmişti.sağolsun kizimda çok eziyetli olunca yaşayan ölü gibiydim beni çok zayıflatmıştı.bundada idealim 53-54 le hamile kalmak.çok kilo zor oluyor nefes nefese kalıyorsun tasiyamiyorsun...hayırlısı artık bogazimi tutmaya çalışcam

Tam zamanında yazacam demekki kızlar bugün bende diyetisyene gittim ama biraz morelimi bozdu ya kadın kaç aydır hiçbişey yoktu gayet daha iyi veriyorum kiloları aksine yağ çok fazlaydı benim ama bu ay için biraz aksadı evet farkındayım sınav haftası olduğu için kapandı fuul ders çalıştım ee saten diyet sınav, ev ,eş hepsi saten yogun aksine bi de bebek düşünmem de çok zorluyor sıkıştım arada kaldım ama kadın niye böle nie söyle bilşmem ne üzdü beni ama modumuda düşürmek istemiyorum nisan ayı için allahım izin verirse bebek düşünüyorum kızlar ama diyetime tabiki devametcem ama bilmiyorum çok sıkıldım ya

Devam canim devam yolu yarilamissin birakmak olmaz.bu arada sen ne sinavina calisyordun? Bende bu sene KPSS ye girecegim dun basvurdum bakalim tabi bu bombos kafayla ne yaparsam artik

ayy ben daha zayıflarsam nolurum acaba. 45 kiloyum şu an..hamile olmadan biraz alayım dedim ama yok olmadı..
Canım sen gerçekten çok zayifmissin .sana bol bol öğün cocuklugumda bende cok zayiftim Aman kirilcak diyorlardi annem en son ogretmenime sordu oda demistiki bol bol kivi yedir ve sut .ben gercekten kivi ve sutle normale dondum.sende mevsimi kivi ye. bi kivi 14 meyveye es degerdeymis.

Devam canim devam yolu yarilamissin birakmak olmaz.bu arada sen ne sinavina calisyordun? Bende bu sene KPSS ye girecegim dun basvurdum bakalim tabi bu bombos kafayla ne yaparsam artik

Canım ben ünv sınıvına girdim sansımı denedim ve de kazandım çok şükür .. ama ben böle sıkıntılı bir dönem yaşarken arada olumsuz şeyler çıkıyordu üzüldüyorum elde olmadann tabiki bebeğim bana tutana kadar yapıcam diyetime devam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…