Canım sen gerçekten çok zayifmissin .sana bol bol öğüncocuklugumda bende cok zayiftim Aman kirilcak diyorlardi annem en son ogretmenime sordu oda demistiki bol bol kivi yedir ve sut .ben gercekten kivi ve sutle normale dondum.sende mevsimi kivi ye. bi kivi 14 meyveye es degerdeymis.
bende aynı boy ve kilodayım 53 ken çok iyiydi şimdi 56 olunca kötü hissediyorum kendimiAşırı kilom yok 165 boy 56 kilo olmusum..kizimda 53 le hamile kalmıştım zayfladim ilk başlarda sonra aldım tabi 18 kilo ile doğuma girdim.doğumda direk 9 kilo gitmişti.sağolsun kizimda çok eziyetli olunca yaşayan ölü gibiydim beni çok zayıflatmıştı.bundada idealim 53-54 le hamile kalmak.çok kilo zor oluyor nefes nefese kalıyorsun tasiyamiyorsun...hayırlısı artık bogazimi tutmaya çalışcam
Havalar isinmaya basladi artik daha rahat olur.kis doneminde vucutta daha cok yaglanma oluyor.vucut kendini soguga karsi korumak icin ..yazin terden dahi atariz..ben ne bileyim astim kendimi ekmegi tek kahvaltida yerdim simdi masallah her yemekte bana bana yiyom.hamur isi bu ara asiri tuketmeye basladim baharla bir bende acildim resmen...marikkek .!.:bende aynı boy ve kilodayım 53 ken çok iyiydi şimdi 56 olunca kötü hissediyorum kendimikızımda 58 kilo ile hamile kalmıştım 15 kilo alarak tamamlamıştım bu sefer öyle olmasın diyorum ama böyle kilo almaya devam edersem öyle olacak. karar verdim yürüyüşe başlayacağım.
İyilik canım..gitmezzz o yumurtalar gitmez.takma kafana .bu ay olmazsa obur ay var.bellimi olur o yoğunluk arasında bakmissin aaaa kim vurduya gitmis farkında olmadan hamiş olmuşsun.Selamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bu hafta gece 21:30a kadar kurstayım. Eşim de ay sonu sebebiyle yoğun mesaiye kaldığı oluyor. Valla bu ara yumurtluyorsam yandık gitti güzel yumurta:) Hiçbir şey takip edemiyorum yoğunluktan. Umarım iyisinizdir :)
Selamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bu hafta gece 21:30a kadar kurstayım. Eşim de ay sonu sebebiyle yoğun mesaiye kaldığı oluyor. Valla bu ara yumurtluyorsam yandık gitti güzel yumurta:) Hiçbir şey takip edemiyorum yoğunluktan. Umarım iyisinizdir :)
ayy ben daha zayıflarsam nolurum acaba. 45 kiloyum şu an..hamile olmadan biraz alayım dedim ama yok olmadı..
Canım ben ünv sınıvına girdim sansımı denedim ve de kazandım çok şükür .. ama ben böle sıkıntılı bir dönem yaşarken arada olumsuz şeyler çıkıyordu üzüldüyorum elde olmadann tabiki bebeğim bana tutana kadar yapıcam diyetime devam ..
Ooooo tebrik ederim caniiiim :) Super vallaha ya cok sevindim.
Canım sevinmene sevindim ama dün biraz üzüldüm eşim her zamanki gibi destek olması yanımda olması zaten herşeye değer bende bu ay için yumurtlama düşündüğün için üzgün kafamı boş şeylerle doldurmak istemiyorum ama hayat sürekli bişeyler çıkıyor .. diyetisyenin bu ay için olumlyu bakmasını beklerken beni üzdü ve hayal kırıklıgına ugrattı ..senin içinde çok sevindim olması gereken buydu saten ama biz bayanlar hep pipiriklenip durdukça daha çok sıkıntıya giriyoruz umaraım istediğin gibi olur herşey canım hakkımızda olsun ..
Günaydınn bugün cuma, gerçi sabah uyanınca birden cumartesi sandım hayalkırıklığım büyük
Nisan geldi bakalım hayırlısıyla.. :)
Gunaydiin :) Niye kiz Cuma da candirBu aksam esimin annesi babasi aileri falan gelecek baya kalabalik misafir var yemekte kosturmacam buyuk :)))
oo ağır misafir var desene kolay gelsin. ne yapıcaksınn :)
Uzulme be canim benim ne dedi diyetisyen?
Sagol tatlim hayirlisi olsun insallah :)
Canım valla kaç aydırlı herşey çok güzel kilo verdim kilodan çk yag oranım yüksekti onu da verdim.. Geçen ay biliyorsun sınavlardan sınava akşam sabah demeden çalıştım ve bu benim gayemdi başardım yada olsun diye düşünmedim hakkım olursa hakkımda neyse olsun diye düşünürken bu ay da yumurtlama için bebek düşüncesini kendimi hazırlarken dün bi gittim aksi aksi konuşmak tavırlar hareketleri davranışları çok zoruma gidiyor gitti hadi neyse dedim ama üzen şuan hazır olmadığımı daha yapmam gereken diyetler varmış ..
Sorma ya masallah kalabaligizda yani ben evlenmeden once 4 kisilik(abim sehirdisinda calisiyo) cekirdek bi aile oldugumuz icin 12 kisi kalabalik geliyor :) Egeliyim o yuzden bizde ortada cesitli salata cok olur ara yemekten ziyade. Soylemesi ayip,
Mercimek Corba
Ortaya yesil salata, tabuli, yogurtlu kereviz salatasi, zeytinyagli pirasa,firinda kirmizi biber dolmasi yaptim dun aksamdan :)
Ana yemek olarak ; Izmir Kofte ve Pilav
Tatli da biskuvili cevizli tavuk gogsu rulosu :)
Vallaha dunden pilav disindakileri hazirladim bu aksamda eve gider gitmez taze taze yapacagim pilavi :) Izmir kofteyi de pisirmedim esimi tembihledim 5 te firina atacak sagolsunNe olur ne olmaz gelene kadar pismez falan o stresi yasamak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?