2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

evet zayıfım canım ya kendimi bildim bileli böleyim
tüm gelişme çağım boyunca süt yumurta ile besledi annem beni. olmayınca olmuyor
gerçi genetik diye düşünüyorum annem de bu kilolarda hamile kalmış bana

Selamlar arkadaşlar nasılsınız?
Bu hafta gece 21:30a kadar kurstayım. Eşim de ay sonu sebebiyle yoğun mesaiye kaldığı oluyor. Valla bu ara yumurtluyorsam yandık gitti güzel yumurta:) Hiçbir şey takip edemiyorum yoğunluktan. Umarım iyisinizdir :)

bende aynı boy ve kilodayım 53 ken çok iyiydi şimdi 56 olunca kötü hissediyorum kendimi kızımda 58 kilo ile hamile kalmıştım 15 kilo alarak tamamlamıştım bu sefer öyle olmasın diyorum ama böyle kilo almaya devam edersem öyle olacak. karar verdim yürüyüşe başlayacağım.

Havalar isinmaya basladi artik daha rahat olur.kis doneminde vucutta daha cok yaglanma oluyor.vucut kendini soguga karsi korumak icin ..yazin terden dahi atariz..ben ne bileyim astim kendimi ekmegi tek kahvaltida yerdim simdi masallah her yemekte bana bana yiyom.hamur isi bu ara asiri tuketmeye basladim baharla bir bende acildim resmen...

İyilik canım..gitmezzz o yumurtalar gitmez.takma kafana .bu ay olmazsa obur ay var.bellimi olur o yoğunluk arasında bakmissin aaaa kim vurduya gitmis farkında olmadan hamiş olmuşsun.

bende bu ay umutsuzum yumurtlama yarın başlıyor ama eşim taa haftaya çarşambaya kadar şehir dışında eğitimde olacak (
şansımıza canım belli olmaz tabiii kendimizi şartlandırmayalım boşver olacaksa zaten her türlü olur

Ooooo tebrik ederim caniiiim :) Super vallaha ya cok sevindim.

Herkese gunaydin kizlaaar hava super gunlerden cuma ohh miss :) Kazasiz,belasiz,saglikli,guzel ve huzurlu bi gun olsun hepimize.
boza merak etme kuzum icini ferah tut olacagi varsa oluyor kismet biliyosun. Ben de sadece tahmin edebiliyorum yumurtladim galiba diye testle falan hic bakmadim. Bu ay tam anlamiyla oluruna biratim :) Ne zaman regl olurum onu bile bilmiyorum ve gecen ay ki gibi 'acaba hamile miyim' diye dusunmuyorum. Garip bisey yaa gecen ay ki pir pir ucusan kelebekler yok,sanirim anladim sadece benim heveslenmemle olmayacagini. Icimden bir ses garip bi sekilde Mayis diyor ama.. amaan

Ooooo tebrik ederim caniiiim :) Super vallaha ya cok sevindim.

Canım sevinmene sevindim ama dün biraz üzüldüm eşim her zamanki gibi destek olması yanımda olması zaten herşeye değer bende bu ay için yumurtlama düşündüğün için üzgün kafamı boş şeylerle doldurmak istemiyorum ama hayat sürekli bişeyler çıkıyor .. diyetisyenin bu ay için olumlyu bakmasını beklerken beni üzdü ve hayal kırıklıgına ugrattı ..senin içinde çok sevindim olması gereken buydu saten ama biz bayanlar hep pipiriklenip durdukça daha çok sıkıntıya giriyoruz umaraım istediğin gibi olur herşey canım hakkımızda olsun ..

Günaydınn bugün cuma, gerçi sabah uyanınca birden cumartesi sandım hayalkırıklığım büyük
Nisan geldi bakalım hayırlısıyla.. :)

Uzulme be canim benim ne dedi diyetisyen?
Sagol tatlim hayirlisi olsun insallah :)

Günaydınn bugün cuma, gerçi sabah uyanınca birden cumartesi sandım hayalkırıklığım büyük
Nisan geldi bakalım hayırlısıyla.. :)

Gunaydiin :) Niye kiz Cuma da candir Bu aksam esimin annesi babasi aileri falan gelecek baya kalabalik misafir var yemekte kosturmacam buyuk :)))

oo ağır misafir var desene kolay gelsin. ne yapıcaksınn :)

Sorma ya masallah kalabaligizda yani ben evlenmeden once 4 kisilik(abim sehirdisinda calisiyo) cekirdek bi aile oldugumuz icin 12 kisi kalabalik geliyor :) Egeliyim o yuzden bizde ortada cesitli salata cok olur ara yemekten ziyade. Soylemesi ayip,
Mercimek Corba
Ortaya yesil salata, tabuli, yogurtlu kereviz salatasi, zeytinyagli pirasa,firinda kirmizi biber dolmasi yaptim dun aksamdan :)
Ana yemek olarak ; Izmir Kofte ve Pilav
Tatli da biskuvili cevizli tavuk gogsu rulosu :)

Vallaha dunden pilav disindakileri hazirladim bu aksamda eve gider gitmez taze taze yapacagim pilavi :) Izmir kofteyi de pisirmedim esimi tembihledim 5 te firina atacak sagolsun Ne olur ne olmaz gelene kadar pismez falan o stresi yasamak istemedim

Uzulme be canim benim ne dedi diyetisyen?
Sagol tatlim hayirlisi olsun insallah :)

Canım valla kaç aydırlı herşey çok güzel kilo verdim kilodan çk yag oranım yüksekti onu da verdim.. Geçen ay biliyorsun sınavlardan sınava akşam sabah demeden çalıştım ve bu benim gayemdi başardım yada olsun diye düşünmedim hakkım olursa hakkımda neyse olsun diye düşünürken bu ay da yumurtlama için bebek düşüncesini kendimi hazırlarken dün bi gittim aksi aksi konuşmak tavırlar hareketleri davranışları çok zoruma gidiyor gitti hadi neyse dedim ama üzen şuan hazır olmadığımı daha yapmam gereken diyetler varmış ..

Kac kilosun boyun kac hayatim? Yag oranin neymis?

ne güzel ben de çok severim misafir. Ama uzakta yaşadığımız için malesef olmuyo böyle..
yalnız nası acıktım yemekleri okuyunca
akşam biz de gelebilir miyiz misafirliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…