ne güzel ben de çok severim misafir. Ama uzakta yaşadığımız için malesef olmuyo böyle..
yalnız nası acıktım yemekleri okuyunca
akşam biz de gelebilir miyiz misafirliğe
Bende bayilirim. Cok yorucu oluyor insan kosturuyor baya ama cok severim beraber yenilsin icilsin sohbet edilsin.
Sorma ya yazarken bile aksam olsa dedimIzmir kofte hep anneannecigimi hatirlatir bana Allah saglik versin hep bi araya gelince yapardi. O yuzden aile yemegi deyince hemen Izmir kofte geliyor aklima :)
Aaaa basimin ustunde yeriniz vallaha saka bi yana bigun bi araya gelsek ne tatli oluur :)
akşama izmir köfte mi yapsam bende :)
valla böyle yemekler olucaksa neden olmasın
Olur vallaha cokta pratik :)
Yaa basimin ustunde yerin var iste yeter ki :) Insanlar uzgun olunca stresli olunca temizlik yapar yemek yer ben yemek yapiyorum komsulara veriyorum
Sagol tatlim :) Iyi oturmalar bol sohbetler simdiden :)akşam benimde kayınvalidemler oturmaya gelecek çayın yanına tatlı olarak sufle yapacağım da tuzlu olarak ne yapsam diye düşünüyorum.ya poğaça ya tuzlu kurabiye karar veremedim. senin menü iyiymiş YESIMBOZ izmir köfte ve salata türlerini bende çok severim :)
Herkese gunaydin kizlaaar hava super gunlerden cuma ohh miss :) Kazasiz,belasiz,saglikli,guzel ve huzurlu bi gun olsun hepimize.
boza merak etme kuzum icini ferah tut olacagi varsa oluyor kismet biliyosun. Ben de sadece tahmin edebiliyorum yumurtladim galiba diye testle falan hic bakmadim. Bu ay tam anlamiyla oluruna biratim :) Ne zaman regl olurum onu bile bilmiyorum ve gecen ay ki gibi 'acaba hamile miyim' diye dusunmuyorum. Garip bisey yaa gecen ay ki pir pir ucusan kelebekler yok,sanirim anladim sadece benim heveslenmemle olmayacagini. Icimden bir ses garip bi sekilde Mayis diyor ama.. amaan
Sagol tatlim Allah olmayanlara da versin. Sorma yaa su havada ofiste oturmak zoruma gidiyor resmen kacasim varKızlar naptinizzz siz agzim sulandı resmenmasallahh marifetli hatunlarsiniz..Agiz tadiyla yemek nasip etsin. .hava o kadar guzelki cikip piknik yapasim var cimenlere yatasim var
Valla bana da aslında mayıs haziran temmuz üçlemesinden biri doğum izni açısından şahane olur. Dönemi kaparım. Ama tabi her şey kısmet. Bu ay ben de hiçbir şey takip etmiyorum :)
Hahah denk getirebilme sansimiz olsa keske :) Ya vallaha bi garip hissediyorum kendimi boyle bosluktaaa hicbiseyi bilmedeenBakalim ne olacak. Esim gecen ay ne kadar uzuldugumu gordugunden su ana kadar 'aaa bak ne tatliymis' bile demedi gordugumuz bi bebege. Resmen ikimizde salmis durumdayiz iyi mi kotu mu bilemedim
bizimkide geçen konuştuğumuzda ben hiçbir zaman çocuk için birlikte olmadım senle geçen ay da bu ay da karım olduğun için oldum dedi ama bariz diyordu takip ediyordu biliyordu çocuk için yaptık çünkü şimdi kendini de benide olmazsa üzmemek strese sokmamak adına böyle dedi. gerçi bu ay bende akışına bırakıp takip etmeden ve eşimi sevdiğim için birlikte oluyorum en baştan beri zaten bu şekilde olmalıydı ama çocuk isteyen bir çift ne kadar kafasından bunu atabilir pek emin dğilim
Canim yaa masallah ne guzel ne mutlu sana ki anlayisli bi esin var. Bilmesi takip etmesi guzel bu strese soktugunu degil bilincli oldugunu istedigini gosterir. Nazar degmesin
Haklisin tamamen aklindan atmak mumkun degil en basiti bak burayi takip ediyoruz yaziyoruz paylasiyoruz... Ama en azindan takinti haline getirmemek her sabah uyandiginda oldu mu acaba dememek gerek. onu basarmak bile cok onemli bence.
Ne güzel ya hayırlı olsun şimdiden :) Bence pzt yi bekle, sonuç kesinleşsin. Eğer boşuna heyecanlandırmak istemiyorsan kesinleşince söylersin. Gerçi muallak bir durum yok gibi ama :)Kizlar aslinda bata bi kac gun var ama test yapim dedim. 2. Cizgi silik cikti.. Esime soleyemedim. Napsam ki. Haftasonu bi de nasi kan vericem. Napsam sizce. Bi kac gun beklim mi.
Ne güzel ya hayırlı olsun şimdiden :) Bence pzt yi bekle, sonuç kesinleşsin. Eğer boşuna heyecanlandırmak istemiyorsan kesinleşince söylersin. Gerçi muallak bir durum yok gibi ama :)
Yok bence o silik çizgi çıktıktan sonra geri dönüş yok :) Çok güzel ya ben de bu duyguyu yaşamak isterdim :) Pzt kan testi yaptırınca eşine söyleyebilirsin. Yine de sen bilirsin hemen de paylaşabilirsin o heyecanla :)Ya.bilmiyorum işte acaba yanlis cikma ihtimali var mi ki. Sasirdim acikcasi.hic beklemiyodum =) foto atmayi beceremedim bakin dicektim ama.
slm kızlar bence hiçte silik değil gayet net çizgi hayırlı olsun tatlım şimdidenBecerebildim bakin bi :)
Ay gercekten mii. Napicagimi bilemedimslm kızlar bence hiçte silik değil gayet net çizgi hayırlı olsun tatlım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?