Evet evet hamilesin hayırlı olsun :)
Seni anlıyorum. Yine de evdeki testlere güvenemez insan. Kan testi kesin sonuç tabi. Pazartesi her şey belli olur. Darısı başımızaaSağol canim doktora gidip kan testi yaptirmadan icim rahat etmicek. O da pazartesiye kaldi hayirlisi☺
Canım ben de baya baya gördüm ikinci cizgiyi ama kan testi yaptır mutlaka için rahat etsin. İnsallah güzel haberlerle gelirsinBecerebildim bakin bi :)
Seni anlıyorum. Yine de evdeki testlere güvenemez insan. Kan testi kesin sonuç tabi. Pazartesi her şey belli olur. Darısı başımızaa
Canım ben de baya baya gördüm ikinci cizgiyi ama kan testi yaptır mutlaka için rahat etsin. İnsallah güzel haberlerle gelirsin
Becerebildim bakin bi :)
Canım su fotoyu gorunce kalbim öyle attiki ...ayyy sen hamissin...hamile olmasan silik dahi çıkmaz ..ama o çizgi bariz belli..tabi kanla teyit etmek en güzeli..ayyy şimdiden çok mutlu oldum mm.uçtum resmenn.ben dememismiydim nisanda herkes patlama yapcak die..kızlar bu başlangıç Allahin izniyle hepinizden tek tek haber alcaz inşallah.
sunflower canım hayırlısı olsun benim ilk yaptığım test böyleydi eğer pazartesiye kadar bekleyemem diyorsan devlet hastanelerinin acilinde test yaptırabilirsin.ben midem bulanıyo adetim gecikti diye öyle yaptırmıştım :)
Ay canimbenim cok sagol. Burda konusuyoruz paylaşıyoruz kim hamile olsa kendimiz olmus gibi seviniyoruz buna eminim =) bi de kimseye soleyemedim esimin ailemin arkaslatimin haberi yok. Bi siz biliyosunuz =)
Aynen öyle canım.burda kimseyle paylaşmadiklarimizi paylasiyoruz ...eşine ssoylemelisin bencee..ayy Allahim o mutlu an yok mu bak gözlerim doldu..eeşine supriz yap canım.böyle minik appaklar al.notlar yaz ..oöyle anlamlı kkıl...birde canım ilk esin haric kimseye deme .ne zaman patlak verdin. Kusma bulantı başladı söylersin.Allah korusun iyi göz var kötü göz var.
Becerebildim bakin bi :)
Hamile sensin cnmm ama kantesti yaptır netlesin benim ki daha silikti hamile olduğum öğrendim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herkese gunaydin kizlaar :)sunflower ay heyecanlandim vallaha insallah saglikli bir bebek olusuyodur su anda icinde :) Haberlerini bekliyoruuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?