Becerebildim bakin bi :)
Canım hayırlı olsun inşAllah daha net bilgi alırsın ama bir hamiş annemizde oldu allah kucagınıda almayı nasip eder =)
ay inşallah rabbim isteye bekleyen herkese nasip etsin :)
bütün gece rüyama girdi zaten bi rahatlayamadım.
Günaydın kızlar tatlım geç kalmadan git bize de haber ver hayırlısı olsun inşallahAmin canım inşallah dün evde bi daha test yaptım o daha belirgindi.
Bugün de doktora gidip kan vericem inşallah iyi çıkar değerim
Günaydın kızlar tatlım geç kalmadan git bize de haber ver hayırlısı olsun inşallah
gittim canım sağlıkocağına sonuç akşamüstü çıkıcak
gittim canım sağlıkocağına sonuç akşamüstü çıkıcak
Selamlaar :) 10 gun kala dusuk ihtimal canim belki gec yumurtlarsan bi ihtimal ama umitlenme derim. Insallah hayirlisi olur saglikla :)Kizlar merhaba benide araniza katildim mayis gibi calismalara baslicaktik ama dun reglme 10 gun kala korunmayi biraktik sanirim bu ay cok dusuk ihtimal..ama yinede heycanlandim sanirim ..umarim biri beni aydinlatir bu konuda rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsim
niye bu kadar geç çıkıyo ya neyse bekleyelim bakalım güzel haberler alırsın inşallah canımgittim canım sağlıkocağına sonuç akşamüstü çıkıcak
Selamlaar :) 10 gun kala dusuk ihtimal canim belki gec yumurtlarsan bi ihtimal ama umitlenme derim. Insallah hayirlisi olur saglikla :)
Ayyy akşama kadar mı bekliycez şimdi :/
Yaaa ama aksama daha cok var. Vallaha kendi sonucum gibi heyecanlandim :) Hayirlisi olsun da canim bekleriz artik ne yapalim
niye bu kadar geç çıkıyo ya neyse bekleyelim bakalım güzel haberler alırsın inşallah canım
ay durun kızlar ben zaten yerimde duramıyorumgeç olsun da güç olmasın desem de bugün daha çalışmaya başlayamadım. işler bana bakıyo ben işlere
ay durun kızlar ben zaten yerimde duramıyorumgeç olsun da güç olmasın desem de bugün daha çalışmaya başlayamadım. işler bana bakıyo ben işlere
insallah hayirlisi olsum cok tesekkurler aydinlattiginiz icin
napyonuz kızlar
Isten gucten delirmek uzereyim yaaSen nasilsin? Ne oluyor ?
iyim miğde bulantılarımla yasıyorum geceleri kabuslar görüyorum ama hersey bebiş için :)
geçmiş olsun canım biraz daha zamanın var malesef9 haftalık yok ya nerde bir azlsa şimdi de grip gibiyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?