2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ay inşallah rabbim isteye bekleyen herkese nasip etsin :)
bütün gece rüyama girdi zaten bi rahatlayamadım.

Allahım yanında olsun inşAllah sen içini ferah tut canım bebeişin sana tutunur seni bırakmaz inş ..
iNşallah cnm amin

Selamlaar :) 10 gun kala dusuk ihtimal canim belki gec yumurtlarsan bi ihtimal ama umitlenme derim. Insallah hayirlisi olur saglikla :)

Ayyy akşama kadar mı bekliycez şimdi :/
Yaaa ama aksama daha cok var. Vallaha kendi sonucum gibi heyecanlandim :) Hayirlisi olsun da canim bekleriz artik ne yapalim
niye bu kadar geç çıkıyo ya neyse bekleyelim bakalım güzel haberler alırsın inşallah canım

ay durun kızlar ben zaten yerimde duramıyorum geç olsun da güç olmasın desem de bugün daha çalışmaya başlayamadım. işler bana bakıyo ben işlere

ay durun kızlar ben zaten yerimde duramıyorum geç olsun da güç olmasın desem de bugün daha çalışmaya başlayamadım. işler bana bakıyo ben işlere

Canım valla ben seninkide heycanlandım kendiminkinde hiç düşünemiyorum sen düşün artık :)
Hayırlı sonuçlar al da bizde rahatlarız artık

insallah hayirlisi olsum cok tesekkurler aydinlattiginiz icin

Rica ederim canim saglikla hayirlisiyla olur insallah :) Belli de olmaz tabi ama burada asil odaklandigimiz sey kendimizi umutlandirmamak ama temkinli davranmak :)) Mesela ben yumurtlamadan sonra bazi sporlari ve hareketleri yapmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz etkiler belki kotu yonde diye. Gebelige hazirlik olarak her gun 1 muz,1 yumurta, 2-3 ceviz yemeye calisiyorum.

selam kızlar..
sunflower noldu canım aldın mı sonuçları? ayyy ben çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca.
ryhn313 geçmiş olsun canım sanada.kaçıncı haftadasın daha azalmadı mı bulantıların?
Y YESIMBOZ canım kolay gelsin sanada inşallah bir an önce bitirirsin işlerini dinlenirsin.

9 haftalık yok ya nerde bir azlsa şimdi de grip gibiyim sanki
geçmiş olsun canım biraz daha zamanın var malesef bulantım olduğunda ne tuzlu kraker ne leblebi nede başka şeyler işe yarıyodu.ben sakız çiğneyerek bulantımı geçiriyodum sende bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…