Ay ne ara 9 haftalik olduu?9 haftalık yok ya nerde bir azlsa şimdi de grip gibiyim sanki
ayyyy çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip eder Allah'ımtoplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
toplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
Tebrik ederim canim saglicakla kucagina da alirsin insallah :)toplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
ayyyy çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip eder Allah'ım
Ayyyyy canım çok sevindim hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş Allah
Tebrik ederim canim saglicakla kucagina da alirsin insallah :)
Darisi basimiza artik :)
Ay ne ara 9 haftalik olduu?
Zaman ne cabuk geciyor
toplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
amin inşallah çok teşekkür ederimm :)
keseyi görelim, kalp atışını duyalım içim o zaman rahatlar belki tam olarak.
Ne zormuş bu işler :)
tebrikler tatlım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallahtoplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
maslalh rabbim hayırlıysıyla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın nazarlardan korsun allahım kaç haftalık suan
tebrikler tatlım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah
Selamlar kızlar. Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi. Şu yoğunlu bir azalsa da rahat rahat konuşsak.
Tebrik ederimsunflower . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)
Hadi hayirliii olsunnn. Canimmm bebisinnnnnn..değerinde maşallah çok iyi...Allahim sağlıkla kucağına almak nasip etsinnnntoplu olarak yazayım herkese çok şükür aldım sonucu pozitif değerim de iyi sanırım 580 :)
sunflower canım ilk muayene giderken sabahtan ve çok sıksk gitmeyi unutma.çok çok minik olduğu için kese bile zor görülüyor.....veeee esinee suprizz sirasii hadi annesi babasini bu güzel duygudan daha fazla mahrum bırakma...
Hihi soledim bile cok romantik olmadi kafam o kadar bulandi ki zaten. Surpriz hazırlayamadim. Ama onun o saskin bakışları, bana sıkı sıkı sarılması herseye deger :)
Beklenen gün geldi ve kesinleşti demek :) Ne güzel ya, birinin daha bu sürecine an be an tanık olmak :) "Darısı en kısa zamanda başımıza"yı da ekliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?