2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ayyyy çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip eder Allah'ım
Ayyyyy canım çok sevindim hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş Allah
Tebrik ederim canim saglicakla kucagina da alirsin insallah :)
Darisi basimiza artik :)

amin inşallah çok teşekkür ederimm :)
keseyi görelim, kalp atışını duyalım içim o zaman rahatlar belki tam olarak.
Ne zormuş bu işler :)

Selamlar kızlar. Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi. Şu yoğunlu bir azalsa da rahat rahat konuşsak.

Tebrik ederim sunflower . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

tebrikler tatlım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah

Sagol canim insallahh :)
Selamlar kızlar. Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi. Şu yoğunlu bir azalsa da rahat rahat konuşsak.

Tebrik ederim sunflower . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

Aminn insallah canim. Darisi olmayan isteyen herkesin basina. :)

sunflower canım ilk muayene giderken sabahtan ve çok sıksk gitmeyi unutma.çok çok minik olduğu için kese bile zor görülüyor.....veeee esinee suprizz sirasii hadi annesi babasini bu güzel duygudan daha fazla mahrum bırakma...

Hihi soledim bile cok romantik olmadi kafam o kadar bulandi ki zaten. Surpriz hazırlayamadim. Ama onun o saskin bakışları, bana sıkı sıkı sarılması herseye deger :)

Hihi soledim bile cok romantik olmadi kafam o kadar bulandi ki zaten. Surpriz hazırlayamadim. Ama onun o saskin bakışları, bana sıkı sıkı sarılması herseye deger :)

Beklenen gün geldi ve kesinleşti demek :) Ne güzel ya, birinin daha bu sürecine an be an tanık olmak :) "Darısı en kısa zamanda başımıza"yı da ekliyorum hemen

Kızlar sigarayı bıraktım spora başladım ve artık hazır hissediyorum bebise :) bu ay çalışmalara başlıyoruz. .nelere dikkat etmem lazim ?? doktora hiç görünmedim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…