sunflower canım ilk muayene giderken sabahtan ve çok sıksk gitmeyi unutma.çok çok minik olduğu için kese bile zor görülüyor.....veeee esinee suprizz sirasii hadi annesi babasini bu güzel duygudan daha fazla mahrum bırakma...
Günaydınnnnn kızlar nasılsınız :)
Gunaydin fistiik :) Gunaydin tum anne adaylarina :) Gununuz cok guzel gecer insallah. Benim isle gececek gibi gorunuyor
sunflower tebrik ederim tatlim cokkk sevindimm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
canım bence vakit buldun mu bi git kaç haftalık ona baksın doktor.zaten 5-6 haftalıktan önce kese oluşmuyo doktorlarda pek ciddiye almıyo o dönemde :) bazı doktorlar hemen gerekli testleri yapıyo benim doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra istemişti testleriKizlar simdi.muayene ne zaman gitmem gerekir. Hemen gideyim mi yoksa haftayi mi beklim. Bi de ilk muayenede neye bakicak tahlil vs yapicak mi. Sabah mi gitmek lazim illaki. Bir de kese gorunur mu ki daha cok kucuk. Cok soru sordum. Biri beni aydinlatabilir mii ?
canım bence vakit buldun mu bi git kaç haftalık ona baksın doktor.zaten 5-6 haftalıktan önce kese oluşmuyo doktorlarda pek ciddiye almıyo o dönemde :) bazı doktorlar hemen gerekli testleri yapıyo benim doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra istemişti testleri
zaten doktor sana bilgi verir canım birde benim tavsiyem sorcaklarını bi kağıda yaz çünkü orda heyecandan hepsini unutuyosun çıkınca aklına geliyoYani evet küçük simdi.neye bakicak.bilemedim ondan.sordum :)
zaten doktor sana bilgi verir canım birde benim tavsiyem sorcaklarını bi kağıda yaz çünkü orda heyecandan hepsini unutuyosun çıkınca aklına geliyo
benimde yarın randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmiyo.inşallah hayırlı güzel haberler alırım.bakalım kendini göstercek mi miniğim :)
merak etme birkaç gün sonra başlar kafanda deli sorular :)Ne soracagimi bile bilmiyorum Ay ne.guzel inşallah görürsün bebişi. :)
??Kızlar sigarayı bıraktım spora başladım ve artık hazır hissediyorum bebise :) bu ay çalışmalara başlıyoruz. .nelere dikkat etmem lazim ?? doktora hiç görünmedim bu arada
Canım folik asit almaya başla eğer almıyorsan.
Fitness yapıyorum ama hamile kalırsam bırakırım zqten suan için sakıncalı midirki
Çok hafif yapıyorum zaten fitness .çok kilo yok zayıfim hareket olsun diye yapiyorumyani başlarında bir sorun olacağını sanmıyorum plates tabi daha masum olabilir ama yine de temkinli olmakta fayda var
zaten doktor sana bilgi verir canım birde benim tavsiyem sorcaklarını bi kağıda yaz çünkü orda heyecandan hepsini unutuyosun çıkınca aklına geliyo
benimde yarın randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmiyo.inşallah hayırlı güzel haberler alırım.bakalım kendini göstercek mi miniğim :)
yani başlarında bir sorun olacağını sanmıyorum plates tabi daha masum olabilir ama yine de temkinli olmakta fayda var
Günaydın cnm sen işle uğraşıyor zamanını geçiriyosun biz ne yapalım iş yap otur tv izle nette takıll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?