2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlar simdi.muayene ne zaman gitmem gerekir. Hemen gideyim mi yoksa haftayi mi beklim. Bi de ilk muayenede neye bakicak tahlil vs yapicak mi. Sabah mi gitmek lazim illaki. Bir de kese gorunur mu ki daha cok kucuk. Cok soru sordum. Biri beni aydinlatabilir mii ?

canım bence vakit buldun mu bi git kaç haftalık ona baksın doktor.zaten 5-6 haftalıktan önce kese oluşmuyo doktorlarda pek ciddiye almıyo o dönemde :) bazı doktorlar hemen gerekli testleri yapıyo benim doktorum kalp atışlarını duyduktan sonra istemişti testleri

Yani evet küçük simdi.neye bakicak.bilemedim ondan.sordum :)

Yani evet küçük simdi.neye bakicak.bilemedim ondan.sordum :)
zaten doktor sana bilgi verir canım birde benim tavsiyem sorcaklarını bi kağıda yaz çünkü orda heyecandan hepsini unutuyosun çıkınca aklına geliyo
benimde yarın randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmiyo.inşallah hayırlı güzel haberler alırım.bakalım kendini göstercek mi miniğim :)

Ne soracagimi bile bilmiyorum Ay ne.guzel inşallah görürsün bebişi. :)

benim tavsiyem doktora bi genel kontole gitmen. söyle bebek düşünüyoruz kontrol ettirmek istiyorum de mutlaka aklında bir soru kalmaz hem. eğerki regl olursan regl 3. günü hormon testi de yaptır. eğerki bir sorun yoksa akışına bırak derim. biz burada bir çok şeye dikkat ediyoruz en başta yok yumurtlama takip ediyoruz yok ilişkiden sonra ayaklarım havada bekliyoruz falan ama olmayınca olmuyor veya olacağı varsa her şekilde oluyor. bu tip streslere sakın kendini sokma. ha yumurtlama dönemi ilişkileri tabiki daha çok şansını arttırır. eğerki regl dönemlerini biliyorsan ve düzenliyse geçtiğimiz adet gününü 1. gün olarak alarak 12. gün başlayın gün aşırı ilişki. geneli böyle. onun dışında folik asite mutlaka başla. ben 2 aydır folbiol içiyorum. ağır işler,ağır spor gibi aktivitelerine dikkat et.. vs. gibi özetleyebilirim. ama en başında bebek stresie sakın ha girme nasip kısmet işi bunlar.

Insallah cok guzel haberlerini alacagiz yarin. Minnakin buyumus olcaak annesi gorecek sesini duyacak izleyecek onuu :)

yani başlarında bir sorun olacağını sanmıyorum plates tabi daha masum olabilir ama yine de temkinli olmakta fayda var

Canim pilateste de bazi hareketler yapilmamali. Gecen ay yumurtlama doneminden sonra esimde(spor egitmeni ve sporcu) doktorumda bazi hareketleri yapmamami istedi ozellikle. Mesela bacagini cok actigin,ic bacagini cok zorladigin hareketlerle karin kaslarini bil hassa alt karnini zorlayan hareketler. Onun disinda bacaklarini kalcani kolunu gogsunu calistirmanin bir sakincasi yok. Bu temkin amacli ne olur ne olmaz. Ayrica eger vucut aliskinsa yani uzun zamandir yapiliyorsa 2 saate kadar normal tempo yuruyusun ve 30dk kadar hafif tempo kosunun zarari olmaz demisti doktorum.
Bu durumda kriter sunlar;
Vucudun spora aliskin mi?
Vucut sicakligin cok artiyor mu?
Asiri terleyecek kadar yoruluyor musun?

Umarim yardimci olabilmisimdir kizlar :) @serpil89

Günaydın cnm sen işle uğraşıyor zamanını geçiriyosun biz ne yapalım iş yap otur tv izle nette takıll :)

Sen de haklisin be canim evde olmakta ayri zor. Derle topla yika pakla diye dert yanardi annem. Ne kadar hakliymis :) Ay boyle deyincede banyoda beni bekleyen, yikanip asilacak camasirlar geldi gozumun onunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…