Bana resmen rehber gibi oldu bu yazdıkların Yeşimcim :)Canim pilateste de bazi hareketler yapilmamali. Gecen ay yumurtlama doneminden sonra esimde(spor egitmeni ve sporcu) doktorumda bazi hareketleri yapmamami istedi ozellikle. Mesela bacagini cok actigin,ic bacagini cok zorladigin hareketlerle karin kaslarini bil hassa alt karnini zorlayan hareketler. Onun disinda bacaklarini kalcani kolunu gogsunu calistirmanin bir sakincasi yok. Bu temkin amacli ne olur ne olmaz. Ayrica eger vucut aliskinsa yani uzun zamandir yapiliyorsa 2 saate kadar normal tempo yuruyusun ve 30dk kadar hafif tempo kosunun zarari olmaz demisti doktorum.
Bu durumda kriter sunlar;
Vucudun spora aliskin mi?
Vucut sicakligin cok artiyor mu?
Asiri terleyecek kadar yoruluyor musun?
Umarim yardimci olabilmisimdir kizlar :) @serpil89
Tatlis misin sen yeaaaCanım folik asit almaya başla eğer almıyorsan.
Beslenmene de dikkat et, saglıklı seyler tüketmeye çalış
Bir de doktora kontrole gidebilirsin genel bi kontrol icin.
Benden anca bu kadar, ben daha calısmalara başlamadıgım icin ben de sadece bunları yapabiliyorum
Yerim seniTatlis misin sen yeaaa
Bana resmen rehber gibi oldu bu yazdıkların Yeşimcim :)
Mayıs ayında denemeler başladıktan sonra yoga ve pilatesi bırakmak zorunda kalacagım o zaman. Cunku baya baya bacak ve karın calıstırtıyor hoca. Ben hamile olabilirim diye tüm sınıfın ortasında da bana özel hareket yaptırmayacagına göre en iyisi yürüyüse gecmek
Yerim seni
Napim ama anca elimden onlar geliyorDenemelere başlayaydık bir adım daha ilerlemis hissedicem kendimi
Cidden yaa insan neler yapıyor iste kendi canı icin :)))Oh ise yaradiysa ne ala :) Sorma yaa bende bu sebepten kose bucak kaciyorum pilates dersinden bu ay hep hocaya bi bahane bulup.
Esim bazen dalga geciyor aslan gibisin sen sana hicbisey olmaz kocum diyeAma ne olur ne olmaz diye naiflesiyorum iste :) Ben ki boksa ara vereceksin deseler hadi be ordan derdim simdi pilatesten kacip elimde tarcinli suyumla tatlis yuruyusler yapiyorum Ah be annecim daha dogmadan ne hale soktunuz bizi :))
Yaa gercekten zaman su gibi akıp geciyor derler ya... 1 ay sonra deneme yapıyor olacagız biz de :)) Bakalım sonuc tutacak mı tutmayacak mı cok heyecanlıyımAz kaldi az bak konunun basinda Ekimde falan konusuyoduk diger kizlarla goz acip kapayincaya kadar Nisan geldi de geciyor bile... Zamanin ve paranin hic kiymeti yok ya. Bir var bir bakmissin ucup gitmis... :)
Cidden yaa insan neler yapıyor iste kendi canı icin :)))
Kahve sorununu da tarcınlı suyla mı cözdün canım? :) Gecen gün detoks denedim ben de 2 gün, o günler kahve içmedim. "aa demek ki kahvesiz de olabiliyormus ya" diye bi aydınlanma yaşadımAma biliyodum ki o 2 günün sonunda içecektim kahvemi, hamilelikte nasıl olur artık bilemedim :)
Ben de tam tersi nescafe zaten icmiyorum ama Turk kahvesini bırakmak zor :/Kahve sorunumu hala cozemedim ancak gunde 2 bardak nescafeye dusurebildimTurk kahvesi hic icmiyorum. Zamanla o da hallolur heralde is ciddiye binince :)))
Allah kolaylik versin caniim. Hangi kurslara gidiyosuun? :) ayyy gunde bi tane de olur hic yoktan iyidir ayol ahahaKizlarrr kizlarrrr.bu ara bende baya yogunum.şuan için çalısmiyorum ama o kurs su kurs ,kızımın kreşi ve etkinlikleri evin işi hiç bitmiyor zaten.bi arada girip yazdıklarınızı okuyorum..
Herşey neyse ama Türk kahvesinden nasıl vazgecilir.kizimn hamileliğinde günde bi fincan iciyordum aşırı kacmadim hiç.sorun olmadı.
Y YESIMBOZ
Canimcimm benim kurslar cook uc noktadasaz kursuna gidiyorum bi esim isten cikinca kizimi ona emanet ediyorum,sabahlarida kizimi krese birakinca Kuran kursuna gidiyorum cocukken ogrenmistim ilerleteyim bari dedim en azindan anneme bi faydam dokunur duam gider..onun haricinde kizim ACEV kapsaminda krese gidyor orda anneleri herseye dahil oluyor surekli birseyler yapiyoruz deneyler ,etkinlikler...oyle canim benm kosturmacalar bunlar.
Günaydınlarrr. :)
Gunaydiiiin:)) Nasilsin canim? Ne zaman doktora gidiyorsun?
Canim senin kasimmi gorunuyor dogum kismetse.kasim anneleri topiginde varmisin senaynen ya bende anlamdım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?