2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bana resmen rehber gibi oldu bu yazdıkların Yeşimcim :)
Mayıs ayında denemeler başladıktan sonra yoga ve pilatesi bırakmak zorunda kalacagım o zaman. Cunku baya baya bacak ve karın calıstırtıyor hoca. Ben hamile olabilirim diye tüm sınıfın ortasında da bana özel hareket yaptırmayacagına göre en iyisi yürüyüse gecmek

Tatlis misin sen yeaaa

Oh ise yaradiysa ne ala :) Sorma yaa bende bu sebepten kose bucak kaciyorum pilates dersinden bu ay hep hocaya bi bahane bulup.
Esim bazen dalga geciyor aslan gibisin sen sana hicbisey olmaz kocum diye Ama ne olur ne olmaz diye naiflesiyorum iste :) Ben ki boksa ara vereceksin deseler hadi be ordan derdim simdi pilatesten kacip elimde tarcinli suyumla tatlis yuruyusler yapiyorum Ah be annecim daha dogmadan ne hale soktunuz bizi :))

Yerim seni
Napim ama anca elimden onlar geliyor Denemelere başlayaydık bir adım daha ilerlemis hissedicem kendimi
Az kaldi az bak konunun basinda Ekimde falan konusuyoduk diger kizlarla goz acip kapayincaya kadar Nisan geldi de geciyor bile... Zamanin ve paranin hic kiymeti yok ya. Bir var bir bakmissin ucup gitmis... :)

Cidden yaa insan neler yapıyor iste kendi canı icin :)))
Kahve sorununu da tarcınlı suyla mı cözdün canım? :) Gecen gün detoks denedim ben de 2 gün, o günler kahve içmedim. "aa demek ki kahvesiz de olabiliyormus ya" diye bi aydınlanma yaşadım Ama biliyodum ki o 2 günün sonunda içecektim kahvemi, hamilelikte nasıl olur artık bilemedim :)

Az kaldi az bak konunun basinda Ekimde falan konusuyoduk diger kizlarla goz acip kapayincaya kadar Nisan geldi de geciyor bile... Zamanin ve paranin hic kiymeti yok ya. Bir var bir bakmissin ucup gitmis... :)
Yaa gercekten zaman su gibi akıp geciyor derler ya... 1 ay sonra deneme yapıyor olacagız biz de :)) Bakalım sonuc tutacak mı tutmayacak mı cok heyecanlıyım

Kahve sorunumu hala cozemedim ancak gunde 2 bardak nescafeye dusurebildim Turk kahvesi hic icmiyorum. Zamanla o da hallolur heralde is ciddiye binince :)))

Kahve sorunumu hala cozemedim ancak gunde 2 bardak nescafeye dusurebildim Turk kahvesi hic icmiyorum. Zamanla o da hallolur heralde is ciddiye binince :)))
Ben de tam tersi nescafe zaten icmiyorum ama Turk kahvesini bırakmak zor :/

Kizlarrr kizlarrrr.bu ara bende baya yogunum.şuan için çalısmiyorum ama o kurs su kurs ,kızımın kreşi ve etkinlikleri evin işi hiç bitmiyor zaten.bi arada girip yazdıklarınızı okuyorum..
Herşey neyse ama Türk kahvesinden nasıl vazgecilir.kizimn hamileliğinde günde bi fincan iciyordum aşırı kacmadim hiç.sorun olmadı.

Allah kolaylik versin caniim. Hangi kurslara gidiyosuun? :) ayyy gunde bi tane de olur hic yoktan iyidir ayol ahaha

Y YESIMBOZ

Canimcimm benim kurslar cook uc noktada saz kursuna gidiyorum bi esim isten cikinca kizimi ona emanet ediyorum,sabahlarida kizimi krese birakinca Kuran kursuna gidiyorum cocukken ogrenmistim ilerleteyim bari dedim en azindan anneme bi faydam dokunur duam gider..onun haricinde kizim ACEV kapsaminda krese gidyor orda anneleri herseye dahil oluyor surekli birseyler yapiyoruz deneyler ,etkinlikler...oyle canim benm kosturmacalar bunlar.

Ay bayildim vallaha enerjin hevesin hiiic bitmesin hepsi birbirinden harikaa

Merhaba kızlar nasılsınız ya ben bu ay her ne kadar sakin ve akışına bıraksam da sanırım istem dışı çok gerginim ..
Dün eşime sanırım ortada basit ama canımı sıkamayacak kadar küçük bir olay yüzden tartıştık ..Sebebi adet günüme 5 gün kaldı şimdiden bel ve gögüs şişkinliği bAŞladı ..Çok abartı gibi görünsde ben bir çok şey le baş etmeye çalışmak diet spor ev eşimin ailesi zaten altlı üstlü olmamız ne yapacağımı bilemiyorum ..Ayyy ne zor şeyler miş bunlarrrr şimdiden böleysemm siz düşünün..

selam kızlar doktordan az önce geldim güzel haberler aldım çok şükür düşük tehlikesini atlatmışım ama yinede dikkat et ağır iş yapma dedi doktor.folik asidi bırakabilirsin dedi ama onun yerine şunu iç demedi şuan aklıma geliyo orda sormayı akıl edemedim :) ense kalınlığı için renkli dopler çekilcek ama öğleden sonraya kaldı inşallah ondanda güzel haberler alırım kızlar bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…