Ay hadi gozumuz aydin canim. Insallah dopleri de cok guzel cikar. Saglikla devam etsin insallaaah.selam kızlar doktordan az önce geldim güzel haberler aldım çok şükür düşük tehlikesini atlatmışım ama yinede dikkat et ağır iş yapma dedi doktor.folik asidi bırakabilirsin dedi ama onun yerine şunu iç demedi şuan aklıma geliyo orda sormayı akıl edemedim :) ense kalınlığı için renkli dopler çekilcek ama öğleden sonraya kaldı inşallah ondanda güzel haberler alırım kızlar bana dua edin
canım geldim şimdi doktordan.dopleri çeken doktor bi sorun gözükmüyo dedi çok şükür.kan testide verdim.net sonuç 10 gün sonra çıkcakmış.hadi hayırlısı olsun inşallah.Ay hadi gozumuz aydin canim. Insallah dopleri de cok guzel cikar. Saglikla devam etsin insallaaah.
Canım cok sevindim tehlikenin gecmesine, sen tabi ki yine de dikkatli ol :) Dopler de temiz çıkmış, artık doya doya tadını cıkar hamileliginin :)selam kızlar doktordan az önce geldim güzel haberler aldım çok şükür düşük tehlikesini atlatmışım ama yinede dikkat et ağır iş yapma dedi doktor.folik asidi bırakabilirsin dedi ama onun yerine şunu iç demedi şuan aklıma geliyo orda sormayı akıl edemedim :) ense kalınlığı için renkli dopler çekilcek ama öğleden sonraya kaldı inşallah ondanda güzel haberler alırım kızlar bana dua edin
sorma canım nasıl rahatladım anlatamam 3 haftadır noldu acaba diye kendimi yiyodum.birde şu 10 gün geçse Allah'ın izniyle doktordan güzel haberler alsam ohhhh dicem artık hamileliğin tadını çıkarcam :)Canım cok sevindim tehlikenin gecmesine, sen tabi ki yine de dikkatli ol :) Dopler de temiz çıkmış, artık doya doya tadını cıkar hamileliginin :)
Canim senin kasimmi gorunuyor dogum kismetse.kasim anneleri topiginde varmisin sen
ne yapalım tatlım çalışıyoruz sen napıyosun hamilelik nasıl gidiyo bakalımnpynuz güzel anne adayları:)
ne yapalım tatlım çalışıyoruz sen napıyosun hamilelik nasıl gidiyo bakalım
Orayada takil istersen canim ordada gebelik sohbetleri yapiliyor ben takiliyorum ordada faydali bilgiler var biz hamisler icin.yokum walla hebrim bilem yok
Orayada takil istersen canim ordada gebelik sohbetleri yapiliyor ben takiliyorum ordada faydali bilgiler var biz hamisler icin.
geçmiş olsun canım ya ne alerjin var kicalsıyorum iştym yogunum bu arda alerjım tut ilaç kulanamıyor sadece toz verdi doktor bir yadan alerji bir yadan bulantı devam hamd olsun
alerjik astım canm polen vs..geçmiş olsun canım ya ne alerjin var ki
yengec4 bebeğin iyi olduğuna sevindim canım. :)
Y YESIMBOZ gunaydın canım geçmiş olsun. baş ağrısıyla uyanmak çok sinir bozucu
ben de dün doktora gittim değerim güzel artmış çok şükür. bebek çok minik olduğundan görünmedi tabi, biraz beklemem lazımmış. :) kan değerlerim vs. de iyi. bu doktora ilk defa gidiyorum ilk intibam iyi. şimdilik benden haberler bu kadar :)
sağol canım doktorla konuştum şimdilik balık yağı ve d vitamini iç dedi ama ben folik asidede devam edicem :)yengec4 canım sonuçlarının ve Dr muayenenin iyi geçmesine sevindim..bu dkdan sonra Dr sana vitamin takviyesi verecek elevit yada decavit başka eş değer ilacta olabilir .bi ara kan değerlerine baklip kansızlık var ise kan ilaci...bebis buyumuştur eller ayaklar kipir kipirdir yakın zamanda bir yada ikinci gidisnde cinsiyette belli olur.
sağol canım darısı başına artıkyengec4 bebeğin iyi olduğuna sevindim canım. :)
Y YESIMBOZ gunaydın canım geçmiş olsun. baş ağrısıyla uyanmak çok sinir bozucu
ben de dün doktora gittim değerim güzel artmış çok şükür. bebek çok minik olduğundan görünmedi tabi, biraz beklemem lazımmış. :) kan değerlerim vs. de iyi. bu doktora ilk defa gidiyorum ilk intibam iyi. şimdilik benden haberler bu kadar :)
canım geçmiş olsun.bence sen 12si ile 20 si arasında bekle tam kesin bi tarih tutmayabilir aynı döngü olup olmayacağı belli olmaz bence.Kizlar biliyorsunuz gecen ay erken olmustum. Normalde 22 siydi 15 i gibi akintim gelmisti pembe. Simdi adet hesaplayiciya baktim da 12 Nisan gosteriyor bati. Simdi ben 12 nisan diye mi dusunmeliyim yoksa onceki ayi hesaba katip 20 si gibi mi? Ya da hicbisey dusunmeyip oluruna mi birakayim? Bu da bi secenek tabii
Sorma ya insallah gecer
Degerlerinin iyi olmasina cok cok sevindim canim. Insallah saglikla ilerler kucagina alirsin mis kokulunu:) Doktora guvenmek cok cok onemli boyle devam eder umarim.
Kizlar biliyorsunuz gecen ay erken olmustum. Normalde 22 siydi 15 i gibi akintim gelmisti pembe. Simdi adet hesaplayiciya baktim da 12 Nisan gosteriyor bati. Simdi ben 12 nisan diye mi dusunmeliyim yoksa onceki ayi hesaba katip 20 si gibi mi? Ya da hicbisey dusunmeyip oluruna mi birakayim? Bu da bi secenek tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?