2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ay hadi gozumuz aydin canim. Insallah dopleri de cok guzel cikar. Saglikla devam etsin insallaaah.

Ay hadi gozumuz aydin canim. Insallah dopleri de cok guzel cikar. Saglikla devam etsin insallaaah.
canım geldim şimdi doktordan.dopleri çeken doktor bi sorun gözükmüyo dedi çok şükür.kan testide verdim.net sonuç 10 gün sonra çıkcakmış.hadi hayırlısı olsun inşallah.

Canım cok sevindim tehlikenin gecmesine, sen tabi ki yine de dikkatli ol :) Dopler de temiz çıkmış, artık doya doya tadını cıkar hamileliginin :)

Canım cok sevindim tehlikenin gecmesine, sen tabi ki yine de dikkatli ol :) Dopler de temiz çıkmış, artık doya doya tadını cıkar hamileliginin :)
sorma canım nasıl rahatladım anlatamam 3 haftadır noldu acaba diye kendimi yiyodum.birde şu 10 gün geçse Allah'ın izniyle doktordan güzel haberler alsam ohhhh dicem artık hamileliğin tadını çıkarcam :)
hadi artık sıra sizde kızlar bekliyoruz

ne yapalım tatlım çalışıyoruz sen napıyosun hamilelik nasıl gidiyo bakalım

calsıyorum iştym yogunum bu arda alerjım tut ilaç kulanamıyor sadece toz verdi doktor bir yadan alerji bir yadan bulantı devam hamd olsun

yengec4 canım sonuçlarının ve Dr muayenenin iyi geçmesine sevindim..bu dkdan sonra Dr sana vitamin takviyesi verecek elevit yada decavit başka eş değer ilacta olabilir .bi ara kan değerlerine baklip kansızlık var ise kan ilaci...bebis buyumuştur eller ayaklar kipir kipirdir yakın zamanda bir yada ikinci gidisnde cinsiyette belli olur.

Gunaydin fistiklar :) Cok gec yatmamama ragmen nasil bir bas agrisiyla uyandim anlatamam. Umarim gun icinde gecer,ilacta icmemeye calisiyorum.
Insallah sizin gununuz guzel baslamistir :)

yengec4 bebeğin iyi olduğuna sevindim canım. :)
Y YESIMBOZ gunaydın canım geçmiş olsun. baş ağrısıyla uyanmak çok sinir bozucu

ben de dün doktora gittim değerim güzel artmış çok şükür. bebek çok minik olduğundan görünmedi tabi, biraz beklemem lazımmış. :) kan değerlerim vs. de iyi. bu doktora ilk defa gidiyorum ilk intibam iyi. şimdilik benden haberler bu kadar :)

Sorma ya insallah gecer
Degerlerinin iyi olmasina cok cok sevindim canim. Insallah saglikla ilerler kucagina alirsin mis kokulunu:) Doktora guvenmek cok cok onemli boyle devam eder umarim.

Kizlar biliyorsunuz gecen ay erken olmustum. Normalde 22 siydi 15 i gibi akintim gelmisti pembe. Simdi adet hesaplayiciya baktim da 12 Nisan gosteriyor bati. Simdi ben 12 nisan diye mi dusunmeliyim yoksa onceki ayi hesaba katip 20 si gibi mi? Ya da hicbisey dusunmeyip oluruna mi birakayim? Bu da bi secenek tabii

sağol canım doktorla konuştum şimdilik balık yağı ve d vitamini iç dedi ama ben folik asidede devam edicem :)
sorma canım ya hareket etmeye başlamış dün böyle elimi kolunu sallıyodu nasıl güzel bir duygu anlatamam.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
sağol canım darısı başına artık

canım geçmiş olsun.bence sen 12si ile 20 si arasında bekle tam kesin bi tarih tutmayabilir aynı döngü olup olmayacağı belli olmaz bence.

Sorma ya insallah gecer
Degerlerinin iyi olmasina cok cok sevindim canim. Insallah saglikla ilerler kucagina alirsin mis kokulunu:) Doktora guvenmek cok cok onemli boyle devam eder umarim.

inşallah canım. doktor seçmek çok zor gerçekten. bakalım artık :)

senin döngün değişti geçen ay.. şimdi bu ay yine sarkma olabilir bence. 12den sonra 20ye kadar vakti var . 12si diye de şartlama kendini ama. çünkü değiştiği için kesin olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…