2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Senin o tatlı telaşı nı yerim Allahım gönlününe göre versin cnm :.. Benim adet günümde haber mi alacaksın şimdi bebeğim ooohh hadi inşALLah güzel haberlerinide almayı nasip etsinnn ..

Senin o tatlı telaşı nı yerim Allahım gönlününe göre versin cnm :.. Benim adet günümde haber mi alacaksın şimdi bebeğim ooohh hadi inşALLah güzel haberlerinide almayı nasip etsinnn ..

Amiin hepimizin canim,hayirlisi olsun da... :) Bi an aklima geldi artik takvim tutmadigimdan,unuttum gitti :)

Amiin hepimizin canim,hayirlisi olsun da... :) Bi an aklima geldi artik takvim tutmadigimdan,unuttum gitti :)

Yok yok unutmazsın ki senn :)Unıtulurmu gün içerisinde hep aklında ben inanıyorum bu ay olucak inşşş darısı benim başıma inşşş:)

Yok yok unutmazsın ki senn :)Unıtulurmu gün içerisinde hep aklında ben inanıyorum bu ay olucak inşşş darısı benim başıma inşşş:)

Gecen ay ki durumdan sonra inan bu gune kadar bi kere bile durup hamile miyim diye dinlemek istemedim yapmadim da. Ama bugun sanki bisey durttu kac gun var acaba derken bi baktim 12 si goruluyor. Sonra kizlarda yazinca bosver dedim kac gun aklina gelmedi gelmesin de bi 10 gun daha :))

Canım sen bil ama bilmiyor unutmuş gibi yap senin içinin temizliğini burda az çok herkes anladı ve güvenıyor o yüzdn hrks kendı gıbı ıstıyor senın mutlu olmanı saglıklı bebiş olmasını o yüzden bu formu çok seviyorum hiç görmesekte birbirimizi ben o içtenliği hissedebiliyorum emin ol herşey daha güzel olacakkk.ne olursa olsun ben kendi adıma burdayım yanındayım eminim kızlarda öyleedirr...

Canim benim yaa nasil guzel desteksiniz her biriniz Allah bin kere razi olsun hepinizden hissediyorum ve bende her birimiz icin hayirlisini istiyorum en guzel zamanda saglikli bi sekilde. cok cok tesekkur ederim duygulandim vallaha :)

Canim benim yaa nasil guzel desteksiniz her biriniz Allah bin kere razi olsun hepinizden hissediyorum ve bende her birimiz icin hayirlisini istiyorum en guzel zamanda saglikli bi sekilde. cok cok tesekkur ederim duygulandim vallaha :)

Rica ederim canım içimden geçenlerdi ne mutlu bana beğenmeneee

Kandiliniz mubarek ,dualariniz kabul olsun insallah kizlar ♡
Ben resmen kotuyu cagiriyo gibi hissediyorum. Bugun acaba ne zaman bat dedim su an bi siskinlik,gaz,kasik agrisi... benimkiler bu ayda gelecekler galiba

Ben resmen kotuyu cagiriyo gibi hissediyorum. Bugun acaba ne zaman bat dedim su an bi siskinlik,gaz,kasik agrisi... benimkiler bu ayda gelecekler galiba
Senin de kandilin mubarek olsun canim. Bol bol dua edip hayirli evlatlar dileyelim bu gece :))
Ayrica dur bakalim kirmizilar gelmeden umit kesilmez :)

geçmiş kandilin seninde mübarek olsun canım. dur bakalım daha senin bat'a vardı galiba şimdiden adet belirtisi başlamz hem adet belirtisiyle hamilelik belirtileri benzerlik gösterebilir. ümidini kesme

Yapma Yeşimcim yapma canım aaa öğretmenin gibi kızıcam sana şimdi :) ne dedim hep? Hayırlı Zaman'da sağlıklı Bebek ve sağlıklı hamilelik.

Bak benim de muhtemelen bu ara yumurta var. Akıntı vardı dün çok. Akşamı değerlendiremedik kandil derdi benimki, ne alakaysa. Bence bizim de gitti bu ay. Amaaaaaan sağlık olsun da bebiş de olur hayırlısıyla.

günaydın kızlar yeşimcim lütfen moralini bozma daha adet belirtilerin için çok erken üşütmüş olabilir misin tatlım

morordek Martle haklisiniz kizlar ama eger gecen ay ki gibi olursa 3-4 gun var. Erken de olabilir diye dusunmedim degil ama hayirlisi olsun tabi ki

belki de düşünmemek iyidir. geçen ay o kadar emindim ki hamile olduğuma tabi değildim.
bu ay adet günümü hesaplıyodum acaba ne zaman adet olurum diye tam tersi çıktı.
yani şuna kesinlikle inanıyorum. düşünmediğin zaman olma ihtimali yüksek. :)

Kiz vallaha boynum kildan ince ogretmenim :)
Gecen aya bakarsak 3-4 gun varmis ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum simdiden,hele ki yavas yavas regl belirtileri geliyorken. Tabi ki hayirlisi olsun,sagliklisi olsun.
Evet esim de oyle kandil gecesi olmamasini dusunenlerden. Acikcasi sebebini anlayamamakla birlikte saygi duyup konuyu kapatmayi sectim dun :)
Dogru be canim saglik olsun da bebekte olur para pul da mutlulukta. Bugunlerimize de sukur.

e bu akşamı değerlendirirsiniz canım. sonuçta belli olmaz. mesela benim geçen ay doktor kontrolündeydi akıntım vardı ben sanıyordum ki çatladı ki tamda telefon hesaplayıcısına göre yumurtlama günümdeydim yani 14. gün. ama ultrasonda baktığında henüz çatlamamış olduğunu söylemişti yani 1 gün değilki bu sonuçta adete kadar derğelendirebilirsin.

Tabi canım eskiden olsa takardım da bir ay ovulasyon testi ile takip edip ona rağmen olmayınca artık takmıyorum. Olacağı varsa olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…