Tabi canım eskiden olsa takardım da bir ay ovulasyon testi ile takip edip ona rağmen olmayınca artık takmıyorum. Olacağı varsa olur :)
Kesinlikle katiliyorum canim akisina birakmak lazim. Onceden ovulasyon testi,bat mi varmis :))Tabi canım eskiden olsa takardım da bir ay ovulasyon testi ile takip edip ona rağmen olmayınca artık takmıyorum. Olacağı varsa olur :)
Maraba.ben inferlite tedavisi görmeye basladim.bir aydır gerekli testleri yaptırıyorum.yarın rahim filmi cektirecegim aneztesili.aranizda çektiren varmı.varsa nasıl geçtiğini paylasabilir mi
Canim once doktora git bazen sebepsiz yere de akinti miktari artabiliyor. Ben acaba enfeksiyon ya da mantar mi diye dusunurken doktor donemsel olarak artmis olabilir birsey yok demisti. Hem daha var yumurtlama donemine ilac kullanabilirsin sanirim ama doktora sormak lazim tabiEğer enfeksiyon varsa gebeliği ertelemeli miyim???
Bi idrar testi yaptır önce.var mi yok mu bilgin olur..enfeksiyonn hamilelge etkisi olmadığını biliyorum yanı hamile kalmayı etkilenmiyor.eğer enfeksiyon var ise Dr a hamile olma olasılığım var de ona gore ilaç yazıyorlar.kendini rahatsız hissetmezsen isen erteleme hanı yanma vs. Olma durumunda.Kızlar adet bitti 1 hafta oldu çok akintim oluyor enfeksiyon olabilir mi???
Suan ilk adetten 13.gundeyimCanim once doktora git bazen sebepsiz yere de akinti miktari artabiliyor. Ben acaba enfeksiyon ya da mantar mi diye dusunurken doktor donemsel olarak artmis olabilir birsey yok demisti. Hem daha var yumurtlama donemine ilac kullanabilirsin sanirim ama doktora sormak lazim tabi
Suan ilk adetten 13.gundeyim[/QUOTE
Yumurtluyorrr olmayasın.cunku ben enfeksiyon oldum bi kac kez akintinin haricinde bel kasik ve bobreklerde fena agri yapiyo sirtlarim kureklerde agri asiriydi hatta karnima tekme yemis gibiydim.
Pazartesi gideyim ben bi doktora hem kontrol olayım iyi olur gebelik istiyorum diye.özel e mi gitsem devlete miBi idrar testi yaptır önce.var mi yok mu bilgin olur..enfeksiyonn hamilelge etkisi olmadığını biliyorum yanı hamile kalmayı etkilenmiyor.eğer enfeksiyon var ise Dr a hamile olma olasılığım var de ona gore ilaç yazıyorlar.kendini rahatsız hissetmezsen isen erteleme hanı yanma vs. Olma durumunda.
Eğer tek enfeksiyon varmi DİE baktırmak istiyosan aile hekimi bile bakıyor o bile ona gore ilaç veriyor bende öyle olmuştu..he yok gideyim test birde yumurtaliklari baktiram catlamismi dersen hastaneye git..ozelmi devlet mi sana kalmış.Pazartesi gideyim ben bi doktora hem kontrol olayım iyi olur gebelik istiyorum diye.özel e mi gitsem devlete mi
Amin inşallah.allahım önce tüm isteyenlere sonra bana nasip etsin.çektirdim bu sabah rahim filmimi.Iyi geçti.smir testi ve adetin 21.gün testi kaldı bitiyo insalla haziran da esimdenden örnek alincak inşallah allahım hayırlı bir evlat verir.tüm istiyenlereN i
Allah şifa versin canım. Tez Zaman'da sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine
Allahım bütün isteklerini dualarini kabul eder inşallah canim.eşler bu zaman gecidinde çok önemli.onların testekleri bi başka.3.5 yıllık evliyim bir sene ilişkiye giremedim. Ve ağzını acipbirşey demedi.bir yılda vajinuzmus tedavisi gördüm etti iki yıl ilişki olmadı bir buçuk yıldır iyiyim.Onun hakkını odeyemem. .Kızlar bugün çok tuhaf duygular icersindeyim.rüyamda Dr ariyor hadi gelde bebeğine bi bakalım dio.diyorum ben kürtaj oldum bebegim yok var gel sen gell diyor..ondan etkilendim.birde bugün durduk yere eşim karnimdan opunce iyice tuhaf oldum.neden opuyosun DİE tepki verdim..geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz şuan 5 senedr bi hata olmadı..şuanda bi bebeğimiz olsa olur.ama kürtaj sonrası kendimi yaza odakladigim için tuhaf hissediyorum..
Amin canım cumlemiz için..benm bir kızım var.ard arda bi dusuk bir kürtaj yaşadım.eşim benden cok mahvoldu.hastaneden ben operasyondan çıkınca direk mescidine gidip sukur namazı kılmış.bana bisey olmadı DİE...sizin daha zormus.sırf o birliktelik için hirpalayanlar zorlada olsa ....senn eşinden de Allah razı olsn.hep anlayışla karsilamisAllahım bütün isteklerini dualarini kabul eder inşallah canim.eşler bu zaman gecidinde çok önemli.onların testekleri bi başka.3.5 yıllık evliyim bir sene ilişkiye giremedim. Ve ağzını acipbirşey demedi.bir yılda vajinuzmus tedavisi gördüm etti iki yıl ilişki olmadı bir buçuk yıldır iyiyim.Onun hakkını odeyemem. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?