2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ay çok güzel bunlar ya bak açık gri uyumlu olmuş.
battaniye düz mü olacak böyle sıra sıra ?

canım eczacı kalfasıyım ben.sen çalışıyor musun?

aynen canim gordugum modelde boyle 4-5 sirada bir renk degisiyordu zigzag ilerliyor. Bende begendim bu durumda su yesili beyaz yaparim sanirim :)

Yok canim seninki karamsarlik degil gayet mantikli bir fikir. Esya almaktan ziyade ufak ufak evi duzenlemek istiyorum tez canliyimdir biraz hersey tam olsun zamaninda olsun. Huy iste bebek konusunda degil istede boyleyim evde de malesef
En korktugum seylerden biridir dusuk. Rabbim hepimizi korusun hayirlisini versin insallah.
Saglik sihhat olduktan sonra gec olsun guc olmasin :)

Amin canım inşallah :)

Cok guzelmis yaa ay evin heryeri battaniye olcak bu gidisle Ama gercekten cok hosmus. Once kartanesi olandan baslamak istedim su yesili ve beyaz :)
ya ben bu battaniyeye bayıldım ilk bunu yapıcam inşallah kısmetse sonra belik kar taneliyi yaparım.aslında bu yapmak daha basit bence bana öyle geldi
birde kuzenimin eşi hamile mayıs gibi doğum yapacak ona bir şeyler mi örsem yoksa kanaviçe tablo mu yapsam karar veremedim siz olsanız hangisini isterdiniz hediye olarak?

Orgu battaniye ya da yapabiliyorsan panik daha guzel bir hediye olur bence. Yani bana oyle bi hediye gelmesini daha cok isterdim acikcasi. Kullandikca seni hatirlar :)
Ay ne hamarat olduk :)

Battaniye ör bence daha kullanıslı olur ve kullandıkca seni hatırlarlar

Can'ım işine karışmak gibi olmasın ama Deniz yıldızlarını ince iple yapmaya çalış. Kalın ip olursa kabarık durur ve üzerine yatırdığında bebeğin sırtı acıyabilir sanki.
olabilir canım ben zaten örgüden pek anlamıyorum bunu nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…