Kızlar ne iş yapıyorsunuz bu arada :)
ay çok güzel bunlar ya bak açık gri uyumlu olmuş.
battaniye düz mü olacak böyle sıra sıra ?
canım eczacı kalfasıyım ben.sen çalışıyor musun?
kolay gelsin sana da canım
kızlar canınızı sıkmak ıstemem ama genelde etrafımda gordugum ve kendımden de bıldıgım bence cok fazla bebek ıcın bırseyler oncesınde almamak. Forumlarda daokuyorum dusuk yapanlar benım gıbı hemen hamıle kalamayan ınsan cok fazla bende en basta heves edıp yakalıkla patık almıstım baktım bunları alınca daha fazla umutluyorum ay sonu gelıp regl olunca tekrar moralım bozuluypr aldıklarımı da goruncede cok uzuluorum.Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar versın ama oncesınde de cok kaptırmamak lazım benım nazihane fikrimce tabi siz bilirsiniz yinede inşallah allah gönlünüze görer verir.
Kusura bakmayın biraz karamsar oldum ama gercekten uzulmenizi istemediğim için yazdım bunları
Yok canim seninki karamsarlik degil gayet mantikli bir fikir. Esya almaktan ziyade ufak ufak evi duzenlemek istiyorum tez canliyimdir biraz hersey tam olsun zamaninda olsun. Huy iste bebek konusunda degil istede boyleyim evde de malesef
En korktugum seylerden biridir dusuk. Rabbim hepimizi korusun hayirlisini versin insallah.
Saglik sihhat olduktan sonra gec olsun guc olmasin :)
Y YESIMBOZ benim beğendiğim hatta bayıldığım modeli göstereyim sana bunu kesin yapacağım aynı renklerdeEki Görüntüle 1697680
ya ben bu battaniyeye bayıldım ilk bunu yapıcam inşallah kısmetse sonra belik kar taneliyi yaparım.aslında bu yapmak daha basit bence bana öyle geldiCok guzelmis yaa ay evin heryeri battaniye olcak bu gidisleAma gercekten cok hosmus. Once kartanesi olandan baslamak istedim su yesili ve beyaz :)
ya ben bu battaniyeye bayıldım ilk bunu yapıcam inşallah kısmetse sonra belik kar taneliyi yaparım.aslında bu yapmak daha basit bence bana öyle geldi
birde kuzenimin eşi hamile mayıs gibi doğum yapacak ona bir şeyler mi örsem yoksa kanaviçe tablo mu yapsam karar veremedim siz olsanız hangisini isterdiniz hediye olarak?
ya ben bu battaniyeye bayıldım ilk bunu yapıcam inşallah kısmetse sonra belik kar taneliyi yaparım.aslında bu yapmak daha basit bence bana öyle geldi
birde kuzenimin eşi hamile mayıs gibi doğum yapacak ona bir şeyler mi örsem yoksa kanaviçe tablo mu yapsam karar veremedim siz olsanız hangisini isterdiniz hediye olarak?
Orgu battaniye ya da yapabiliyorsan panik daha guzel bir hediye olur bence. Yani bana oyle bi hediye gelmesini daha cok isterdim acikcasi. Kullandikca seni hatirlar :)
Ay ne hamarat olduk :)
Merhaba arkadaşlar. Spor yapmak için kayınvalidenizi çağırın işe yarar ordan oraya koşturmaktan iyice erirsiniz:)
Ay kiyamam yaa :) Tam zamaninda vallaha :) Benimde iki uc gunum var buyuk ihtimalle.
Bizde bi sorun cikmazsa torchta ocakta korunmayi birakacagiz :)
Y YESIMBOZ benim beğendiğim hatta bayıldığım modeli göstereyim sana bunu kesin yapacağım aynı renklerdeEki Görüntüle 1697680
olabilir canım ben zaten örgüden pek anlamıyorum bunu nasıl yapıcam hiç bir fikrim yokCan'ım işine karışmak gibi olmasın ama Deniz yıldızlarını ince iple yapmaya çalış. Kalın ip olursa kabarık durur ve üzerine yatırdığında bebeğin sırtı acıyabilir sanki.
olabilir canım ben zaten örgüden pek anlamıyorum bunu nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?