2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben severim örgüyü. Anlarım da :) ama Bebek örgüsü konusu daha hassas. En yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptığında öğrendim ben de :)

Valla bende benım etrafımdakılerde hıc orgu ormeyı bılmıyor. Ne şanslıymış arkadasın ne güzel bana da hediye edilse çok mutlu olurdum sanırım.

Allahtan ablam ve annem cok guzel yapıyorlar bende artık onlardan faydalanirim. :)

Kızlar herkese merhaba
Giremiyorum bir türlü foruma geçmişi okuyamıyorum annemler bizde.
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa gelmiş. :)

Öpüyorum herkesi uyumadan önce bakayım dedim
Sabah yazıcam inşallah. :)

Kızlar herkese merhaba
Giremiyorum bir türlü foruma geçmişi okuyamıyorum annemler bizde.
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa gelmiş. :)

Öpüyorum herkesi uyumadan önce bakayım dedim
Sabah yazıcam inşallah. :)

Herkese gunaydin. Iyisindir insallah:) Anneciginle olmanin keyfini cikar. Gorusmek uzere :)

Kizlar bu arada aramizda guzel ogretmenlerimiz var :)
Vatana ve ailelerine hayirli evlatlar,'insan'lar yetistireceginiz daha nice guzel yillariniz olsun mesleginizde. Ogretmenler gununuz kutlu olsun:) Verdiginiz emek,hosgoru ve ozveri karsisinda onunuzde saygiyla egiliyorum,iyi ki varsiniz

Her şey yolunda çok şükür :) bağışıklık için test yaptı Torch testi. Regl olduğum için smear almadı onu önümüzdeki hafta yapacak kısmetse. Rahim , yumurtalık vs gayet iyi görünüyor dedi. Kist falan da yok çok şükür :) ama hem takibe gelen gebeleri hem de doğum için gelen 2 kişiyi gördük sancıları başlamıştı çok heyecanlandık eşim de ben de onları görünce :)

merhaba kızlar , ben de eylül ayında korunmayı birakmıştım , ekim ayında başka saglık problemı yuzunden tekrar ara verdim , kısmetse ocak itibariyle ben de korunmayı bırakmayı planlıyorum

Ayy canim ya cok sevindim inan. Hadi hayirlisi, Torchlarimizda bi sorun cikmaz umarim. Bende 12 Aralik'a randevu aldim sonuclarim cikinca bir de jinekolog'a gostermek icin. Sonra zaten Ocak geldi sayilir
Hamileleri gorunce bende cok heyecanlaniyorum yaa ay hadi insallah :)

merhaba kızlar , ben de eylül ayında korunmayı birakmıştım , ekim ayında başka saglık problemı yuzunden tekrar ara verdim , kısmetse ocak itibariyle ben de korunmayı bırakmayı planlıyorum

Merhabalar hosgeldin :) Simdiden hayirlisi olsun insallah. Ocak sonrasi baya bir heyecan olacak burada bu gidisle :)

Hadi geçmiş olsun canım. Cok sevindim yumurtalıklarının da temiz cıkmasına. İnşallah smear testin de iyi cıkar.

Hoşgeldin canım, Geçmiş olsun şimdi nasılsın.
Valla ocak ayınd entryler bayag artıcak herkes ocak da planlıyor umarım gönlunce olur .Benim gibi bu aylarda planlayıp 2016 da dogurmayı düsünenler yokmu yaw

kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum

kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum

Ben zaten uzun zamandır istiyordum evlenmeden önce de. Eşim de neredeyse benden hevesli çıkınca beklemeyelim yaşımız geçmesin dedik.

Ben 4 yıllık evlıyım canım son 5 aydır cocuk ıcın calısıyoruz kocam cok ıstıyprdu onun hevesı bana da gectı sanırıım şimdi bebek için çalısıyoruz bakalım ne zaman gelicek :)

Günaydın kızlar. Doktora gidiyorum birazdan. Çok heyecanlıyım :)
Canım çok sevindim bir sorun yokmuş.
İnşallah korunmayı bıraktığında hemen olur bebişin beklemetmez sizi.

Hoşgeldin. İyileştin mi geçmiş olsun...

Benim çocuk özlemim çok fazla. Bazen biraz daha beklesem mi diyorum ama, sanırım zamanı geldi artık.
Çok normal hissettiklerin ama hamile olduğunu öğrendiğinde hiçbir tereddüt olmayacak içinde bence.

Y YESIMBOZ
Canım çok sağ ol evet annemlerle olmak iyi geldi içi huzur doluyor insanın.
Sen aynı şehirde misin ailenle?

Tr de havalar nasıl kızlar
Burası çok soğudu -1 derece :'( Hiç sevmiyorum soğuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…