- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Ben severim örgüyü. Anlarım da :) ama Bebek örgüsü konusu daha hassas. En yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptığında öğrendim ben de :)
Kızlar herkese merhaba
Giremiyorum bir türlü foruma geçmişi okuyamıyorum annemler bizde.
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa gelmiş. :)
Öpüyorum herkesi uyumadan önce bakayım dedim
Sabah yazıcam inşallah. :)
Günaydın kızlar. Doktora gidiyorum birazdan. Çok heyecanlıyım :)
Gunaydin caniim. Ay hadi insallah guzel haberlerle gel :)
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar :) Hadi inşallah güzel haberler alırsın
Her şey yolunda çok şükür :) bağışıklık için test yaptı Torch testi. Regl olduğum için smear almadı onu önümüzdeki hafta yapacak kısmetse. Rahim , yumurtalık vs gayet iyi görünüyor dedi. Kist falan da yok çok şükür :) ama hem takibe gelen gebeleri hem de doğum için gelen 2 kişiyi gördük sancıları başlamıştı çok heyecanlandık eşim de ben de onları görünce :)
merhaba kızlar , ben de eylül ayında korunmayı birakmıştım , ekim ayında başka saglık problemı yuzunden tekrar ara verdim , kısmetse ocak itibariyle ben de korunmayı bırakmayı planlıyorum
Her şey yolunda çok şükür :) bağışıklık için test yaptı Torch testi. Regl olduğum için smear almadı onu önümüzdeki hafta yapacak kısmetse. Rahim , yumurtalık vs gayet iyi görünüyor dedi. Kist falan da yok çok şükür :) ama hem takibe gelen gebeleri hem de doğum için gelen 2 kişiyi gördük sancıları başlamıştı çok heyecanlandık eşim de ben de onları görünce :)
merhaba kızlar , ben de eylül ayında korunmayı birakmıştım , ekim ayında başka saglık problemı yuzunden tekrar ara verdim , kısmetse ocak itibariyle ben de korunmayı bırakmayı planlıyorum
kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum
kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum
Canım çok sevindim bir sorun yokmuş.Günaydın kızlar. Doktora gidiyorum birazdan. Çok heyecanlıyım :)
Hoşgeldin. İyileştin mi geçmiş olsun...merhaba kızlar , ben de eylül ayında korunmayı birakmıştım , ekim ayında başka saglık problemı yuzunden tekrar ara verdim , kısmetse ocak itibariyle ben de korunmayı bırakmayı planlıyorum
Benim çocuk özlemim çok fazla. Bazen biraz daha beklesem mi diyorum ama, sanırım zamanı geldi artık.kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?