2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum

Ben 25 yasindayim esim 29 yasinda. 8 yildir birbirimizi taniyoruz yakin arkadastik liseden beri:) Taniyarak evlenince bicok sey icin tereddutte kalmiyorsun, evlilik, cocuk, mutluluk,huzur gibi... Benim aklimda hic yoktu cocuk, cok severim ama hic dusunmemistim. Sanirim onemli olan etkenlerden biri de esinin isteyerek o guveni vermesi. O bana cok cesaret verdi. Bizde birkac aydir dusunuyoruz. Kismetse Ocak ayindan sonra bakalim neler olacak :)

Kesinlikle katiliyorum. Bazen annelere kiziyoruz ama insan cok ozluyor. Istanbulda yasiyorum ben,annemler anadolu ben avrupa yakasindayim. Trafik sagolsun yaklasik 2 saat suruyor ayni sehirde olmamiza ragmen

Y YESIMBOZ valla canım sen çok şanslıymıssın bizim gibi yurtdışında yaşanyaları napsın birde düüşün sene de iki kez anca görüşebiliyoruz allahtan telefon , skype vs varda ordan gorusebiliyoruz :)

bugün galiba bir işaret aldım kızlar çünkü tamı tamına 8 kişi hamile misin diye sordu :) kilo vermeyi beklemeyeyim bari..
artık işi komikliği vuruyorum yoksa sinirden birilerini boğazlayacağım.tam da spora ve diyete başladığım gün üst üste bu kadar kişi beni çıldırtmaya yetti

yengec4 sıkma canını canım nişanlı olsan ne zaman evlenıyorsun, evlenincede ne zaman çocuk , eee siz ne zaman bebek düşünüyorsun yada azıcık mıden bulansa bı yerın şişse hamilemisin diye hemen sorarlar. Sen bunları takm bence kafana sen istediklerinle yoğunlaş sporuna ve diyetine devam et bence sonucta bu sekılde daha mutlu olucaksın

magicoflife hele amcanın biri vardı konuşma konusunda jübile yaptı ya :)
iş yeri yakınında bir okula ilaç bırakmaya gittim,dönüşte arka kapıdan çıkayım dedim,diyalog şöyle:
amca:sigara içmeye mi gidiyorsun?
ben:hayır amca dışarı çıkcam
amca:hee tamam o zaman zaten yüklüsün içme bebeğe zarar verir
ben:
amca:hadi Allah kurtarsın kızım
ben: iyi günler amca!!!

canım sen hangı ulkede yasıyorsun
Fransa'dayim sen nerdesin :)

Kesinlikle katiliyorum. Bazen annelere kiziyoruz ama insan cok ozluyor. Istanbulda yasiyorum ben,annemler anadolu ben avrupa yakasindayim. Trafik sagolsun yaklasik 2 saat suruyor ayni sehirde olmamiza ragmen
İstanbul uzak mesafelerde iskence maalesef.
En iyisi trafiksiz saatlerde gitmek, buyuksehirin applicationlari cok kurtarici olabiliyor.
Sen neresindeydin Avrupa yakasinin daha once konustuk mu hatirlayamadim...

Ay bosver takma
Sen hic isteginden bir sey kaybetme. Birkac kilo verirsin hepsi susar.
Oyle bilmeden hamile misin diye sormak da cok ayica geliyor bana.

yengec4 amca aşmış kendini okurken bana bile kal geldi resmen

yahni adamın seni süzdüğünemi yanayım laf etmesinemi bilemedim valla çok fazla kendini bilemeyen insanlar. Sen iyi kızmamıssın iyi sabırlı olmussun.

deniztir evet çok sakin hele ki fransaya göre :) Bazen cok sakin olması sıkıcı geliyor ınsana kıs geldiği için artık havalar 3 de kararmaya başladı ve haavalar bi anda çok soğudu maalesef.

Ben 4 yıldır Stockholm da yasıyorum canım daha öncesinde istanbul'da yaşıyordum.

Fransayı bende cok seviyorum gecen yıl roadtrip yapmıstık paris-nice-cannes ve monaco çok beğenmiştim. Sen fransanın hangi şehrinde yaşıyorsun?

sorma sorma amcaya dönüp çemkirmemek için nasıl merdivenlerden indim kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum
bide o sinirle geldim eşimi aradım diyorum yapmıcam ben diyet falan koptu telefonda ya nasıl gülüyo anlatamam

deniztir Gaziosmanpasada canim :)
yengec4 Yaa sen bozma moralini bak mis gibi basladin sporuna diyetine guzeelce devam et :)
of canım ya tam da başladığım gün bunların olması yıldırıyor beni

yengec4 dert etme sen bunları sen bir karar aldın ve bence buna focuslan diğerleri milletin ne dediği umurunda olmasın. Biz bile biliyoruz nasıl azimli ve istekli olduğu bu konuda oyüzden üzme kendini.Konusanlara da gülüp geç artık

magicoflife moralimi bozdular ben burada bir kaç kilo verebilmek için kendimi yırtıyorum hamileliği erteliyorum ki benim kilo verebilmem çok zor bir tiroit hastası olarak millet boş boş konuşuyor.hadi teyzelere alıştım da amcalara ne oluyor onu anlamış değilim
kızlar çok sağolun magicoflife Y YESIMBOZ deniztir moral veriyorsunuz bana

Yaa bosversene guzelim herkes birbirine laf soylemeye pek bi merakli. Hic donup kendilerine bakmiyorlar kendilerini yorum yapmaya mecbur hissediyorlar. Bak sen cok guzel bi yola ciktin. Herseyden once saglikli rahat hamilelik icin bebegin icin... Bosver kim ne derse desin bana da ugrasma yapamazsin dediler 5 ayda 19 kilo verdim:) Istedikten sonra herrsey senin elinde.

deniztir Gaziosmanpasada canim :)
yengec4 Yaa sen bozma moralini bak mis gibi basladin sporuna diyetine guzeelce devam et :)
Hatirladim...
Biz Fulya'dayiz İstanbul'da.. Cok ozledim besiktas carsiyi filan...

Evlenerek geldin sanirim :) Maalesef kisin cok olu oluyor. Burası da havalar guzelken iyi ama simdi cok sogudu aksamlari bombos. Allah'tan sehir merkezindeyim bir de uzakta olsam İstanbul'dan sonra kafayi yerdim.
Ben Lyon'dayim canim biz Alp daglarinin eteklerindeyiz. Buyuk bi ogrenci sehri aslinda guzel bi yer ama gercekten İstanbul'dan sonra burasi bile sakin ve kucuk geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…