kızlar bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ? ben bi senedir bi karar veriyom bi vaz geçiyorum
Fransa'dayim sen nerdesin :)canım sen hangı ulkede yasıyorsun
İstanbul uzak mesafelerde iskence maalesef.Kesinlikle katiliyorum. Bazen annelere kiziyoruz ama insan cok ozluyor. Istanbulda yasiyorum ben,annemler anadolu ben avrupa yakasindayim. Trafik sagolsun yaklasik 2 saat suruyor ayni sehirde olmamiza ragmen
Ay bosver takmabugün galiba bir işaret aldım kızlar çünkü tamı tamına 8 kişi hamile misin diye sordu :) kilo vermeyi beklemeyeyim bari..
artık işi komikliği vuruyorum yoksa sinirden birilerini boğazlayacağım.tam da spora ve diyete başladığım gün üst üste bu kadar kişi beni çıldırtmaya yetti
Ay ne guzeldeniztir Ben İsveç'de yaşıyorum canım karlar ülkesi :)
yengec4 amca aşmış kendini okurken bana bile kal geldi resmen
yahni adamın seni süzdüğünemi yanayım laf etmesinemi bilemedim valla çok fazla kendini bilemeyen insanlar. Sen iyi kızmamıssın iyi sabırlı olmussun.
of canım ya tam da başladığım gün bunların olması yıldırıyor beni
magicoflife moralimi bozdular ben burada bir kaç kilo verebilmek için kendimi yırtıyorum hamileliği erteliyorum ki benim kilo verebilmem çok zor bir tiroit hastası olarak millet boş boş konuşuyor.hadi teyzelere alıştım da amcalara ne oluyor onu anlamış değilim
kızlar çok sağolunmagicoflife Y YESIMBOZ deniztir moral veriyorsunuz bana
Hatirladim...
Evlenerek geldin sanirim :) Maalesef kisin cok olu oluyor. Burası da havalar guzelken iyi ama simdi cok sogudu aksamlari bombos. Allah'tan sehir merkezindeyim bir de uzakta olsam İstanbul'dan sonra kafayi yerdim.deniztir evet çok sakin hele ki fransaya göre :) Bazen cok sakin olması sıkıcı geliyor ınsana kıs geldiği için artık havalar 3 de kararmaya başladı ve haavalar bi anda çok soğudu maalesef.
Ben 4 yıldır Stockholm da yasıyorum canım daha öncesinde istanbul'da yaşıyordum.
Fransayı bende cok seviyorum gecen yıl roadtrip yapmıstık paris-nice-cannes ve monaco çok beğenmiştim. Sen fransanın hangi şehrinde yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?