- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Hatirladim...
Biz Fulya'dayiz İstanbul'da.. Cok ozledim besiktas carsiyi filan...
Evlenerek geldin sanirim :) Maalesef kisin cok olu oluyor. Burası da havalar guzelken iyi ama simdi cok sogudu aksamlari bombos. Allah'tan sehir merkezindeyim bir de uzakta olsam İstanbul'dan sonra kafayi yerdim.
Ben Lyon'dayim canim biz Alp daglarinin eteklerindeyiz. Buyuk bi ogrenci sehri aslinda guzel bi yer ama gercekten İstanbul'dan sonra burasi bile sakin ve kucuk geliyor...
Benim eşimin ailesi burada, iş dolayısıyla geldik geçen sene. Normalde hep İstanbul'daydık.ayhnen canım evlenerek geldim :) sende sanırı oyle istanbuldan sonra her yer cok zor gelıyor ben ılk yıl cıldırmıstım ıstanbul aşığı biri olarak stockholmdan nefret etmiştim. orasıda bburası gibiozaman kışın kat kat giyinmekten sıkılıyor insan
Haklısın çokdeniztir Benimde eşim master için gelmişti buraya ve burda iş bulunca kaldı bendeistanbul da özel bir bankada calısıyordum evlenme kararı alınca buraya yerleştik.
bende senin gibi ilk yıl donmek için sabırsılanıyordum ama artık buraya okadar alıstım ki istanbula gidince istanbul bana cok karısık ve çok stresli geliyor en basiti trafık olayı...
Avrupa da cocuk büyütmek gercekten cok daha rahat cok fazla artıları var hem cocuk ıcın olsun hem anne ıcın. Buranın vermiş oolduğu benefıtlerı dusununce avrupada kalmak daha mantıklı gelıyor bence.
Siz vatandaşlık aldınızmı
Haklısın çok
Sen çalışıyor musun?
Benim eşim Fr vatandaşı zaten çifte vatandaşlığı var. Ben geçtiğimiz yıl vatandaşlık aldım 7 yıllık evliyiz.
Aslında geç bile kaldık ama Tr'de yaşadığımızdan çok gerek duymamıştık. Dil sınavı geçmek gerekiyordu hepsini toplamak zaman aldı.
Siz aldınız mı, kaç yıl yaşamak gerekiyormuş orada alabilmek için?
Ne güzel canım çok şanslısın oraya gelip çalışabildiğin için uyum sürecini kolaylaştıran bir şey. Ayrıca alanın da çok zevkli bence ben de hep istedim ama olmadı sonra çok erken evlendim.Evet canim burda bir firmada marketingci olarak calisiyorum. Sen calisiyor musun?
Biz 5 yilda vatandaslik alabiliyoruz canim bir yilimiz kaldi.
Isvecte vatandalik alinirken isvecce dil sinavi zorunlulugu yok. benimde esimin de cok iyi isvecce konusamiyoruz. Allahtan heryerde ingilizce yeterli oluyorda o sekilde rahat konusabiliyoruz :)
magicoflife günaydın canım bugüne güzel başladım çünküüüü dün milletin sinir etmesine rağmen 1 kilo vermişim
inşallah böyle devam eder kaldı 7 kilo
aynen canım inşallah bu gazla devam ederim,yorulunca bebişi düşünüp motive oluyorum inşallah bu sefer olacakooo süper çok sevindim hadı d tam gaz devam azimli olman çok güzelgitsin kilolar gelsin bebişler :)
aynen canım inşallah bu gazla devam ederim,yorulunca bebişi düşünüp motive oluyorum inşallah bu sefer olacak
ayy amin canım inşallahBence olucak sen her tartıya cıkıp kılo verdıgını gordukce daha da azımlenıceksın. Vee o kilolar gıdıcek sonrasında o göbüş inşallah bebekle dolar
magicoflife günaydın canım bugüne güzel başladım çünküüüü dün milletin sinir etmesine rağmen 1 kilo vermişim
daha önce çok fazla yediklerime dikkat edemedim sabah az yediysem öğlen abarttım falan :) ama dünden itibaren kendimi şartladım bakalım neler olacak?birde dün iş yerinde leslie teyzeyi yaptım 15 dk.onun bile faydası oldu sanırım.Daha once cok duzgun beslenmeyip spor yapmiyosan ilk 2-3 kilo odem ve su oluyor canim. sonra biraz daha zorlasiyor ama yilma bak super moral bu sana. Sonucta tartida azaldi mi azaldi
Bakalim yil basina kadar kac kilo gidecek ikimizdende :)
daha önce çok fazla yediklerime dikkat edemedim sabah az yediysem öğlen abarttım falan :) ama dünden itibaren kendimi şartladım bakalım neler olacak?birde dün iş yerinde leslie teyzeyi yaptım 15 dk.onun bile faydası oldu sanırım.
aralığın 4'ü yumurtlama tarihim bakalım o zamana kadar biraz daha kilo verirsem inşallah belki deneme yaparız
ayyy sorma ben nasıl heyecanlıyım şimdi konuşurkenIp atla ip, cok kisa surede muhtesem sonuclari var videolara bir bak istersen 'jump rope challange' diye geciyor genelde. direkt yagdan gidiyormus ve sikilastiriyormus bende bu aksam baslayacagim esimle.
Ayyy inan cok tuhaf oldum yazdigini okuyunca... hadi insallah hayirlisi olsun guzel guzel kilo ver kafan rahat basla denemelere. Cok heyecanliii
Ooo süperrrrmagicoflife günaydın canım bugüne güzel başladım çünküüüü dün milletin sinir etmesine rağmen 1 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?