2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Cok mantikli geldi baktim netten

ayyy sorma ben nasıl heyecanlıyım şimdi konuşurken hayırlısı olsun inşallah hepimize..
olmazsa bende akşam ip atlayım gündüzde leslie teyzeyle takılırım. şurda kaldı 9 gün

Oyy cok heyecanli :) Sen yinede sporuna devam et ama leslienin zarari olmaz. Denedikten sonra ip atlama ne olur ne olmaz ama leslieyle kilo vermeye devam edebilirsin. Ay benimde cumartesi test sonuclari ciksa da icim rahatlasa ona gore baslasak...

Y YESIMBOZ bakalım kilo verebilirsem denerim zaten denersem atlamam
cumartesiye ne kaldı az daha sabret ama eminim bir şey çıkmaz

deniztir dur bakayım bende şu videoya

Y YESIMBOZ bakalım kilo verebilirsem denerim zaten denersem atlamam
cumartesiye ne kaldı az daha sabret ama eminim bir şey çıkmaz

deniztir dur bakayım bende şu videoya

Evet dikkat etmek lazim ne olur ne olmaz. Yuruyus leslie candir :) ya bende birsey cikmadi cok sukur ama esimin degerleri de onemli. Spermiyogram testi ve torch beni heyecanlandiriyor.

Evet super vallaha. Ben bugun basliyorum haydi beraberce baslayalim derim :) Super etkileri var ya inanamadim videolari izleyince. Ozellikle karin bolgesi nasil sekilleniyor...
Aslında karın kol bacak tüm kasları kullanıyorsun. Ondan baya mantıklı cidden.
Ben hala her akşam yürüyorum 1.5 saate çıkardım. Taktım kafaya çünkü. Ama bu sogukta çok zor oluyor. Pek dikkat edemiyorum yediklerime spor yapayım bari diye. Ama ben de 2.5 kilo verdim son 1.5 ayda... Az ama napalım hiç yoktan iyidir
Ama ip atlasam benim deli alt komşular iyice delirir, dışarıda yapmak gerek

Evet dikkat etmek lazim ne olur ne olmaz. Yuruyus leslie candir :) ya bende birsey cikmadi cok sukur ama esimin degerleri de onemli. Spermiyogram testi ve torch beni heyecanlandiriyor.
Sonuçlar cts mi canım?
Spermiyogramı biz daha yaptırmadık eşim hala bir bahane buluyor. Hiç sevmez hastaneleri labarotuvatları. Birkaç ay deneylim sonra diyor. Bense her şeyden emin olmak istiyorum

Kızlar calısma yaparken ıp atlamayın bence ablama doktoru hatta kolunu cok fazla uzatarak yuksekten bıle bırsey alma demıstı.
En güzeli yürüyüş mis gibi yada kosabılıyorsanız kosun ben haftada en az 4 gün 5-6 km kosyoyordyn ve cok guzel kg verdım ve hala da almadım yurumeyle beraber ınstangramda sonia var onun hareketlerıde cok ıyı ona da bır bakın derım bır gun yuruyus bır hareket yapın. vücudu çok asırı yorarsanız da kılo veremezseniz.

Bravo vallaha hic az deme tatlim,1 kilonun beline 6kg dizlerine de 4kg baski yaptigini(yanlis hatirlamiyorsam) dusunursek verdigin 1kilo bile vucudunu hafifletecek. Super bence aynen devam

Sonuçlar cts mi canım?
Spermiyogramı biz daha yaptırmadık eşim hala bir bahane buluyor. Hiç sevmez hastaneleri labarotuvatları. Birkaç ay deneylim sonra diyor. Bense her şeyden emin olmak istiyorum

Evet canim ctesi 11 de gorusecegiz doktorla kismetse. Yaa esim cok komikti giderken utana sikila ayaklari geri geri geldi. Yanina gittim "istersen yaptirma bitanem ama 1 yil boyunca deneyip bebegimiz olmadiginda sebebinin bu oldugunu ogrenirsen o bombos gecen 1 yilimiza daha cok uzuleceksin daha cok strese gireceksin" dedim. Gulumseyerek gitti inan:)
Biliyosun bende pimpirikli garantici bi tipim hersey en basindan olsun Allah dermansiz dert vermesin hersey zamanla hallolur. Sonradan ogrenip uzulmektense...

Y YESIMBOZ Ya eşler bu konuda cok sıkılıyor bende esıme dıyorum gel senıde bır doktora gosterelım dıe bu ay da bır deneyelım bı dahakı ay gıderız dıyor ertelıyor bende olmadıkca stres oluyorum.
Negüzel senin eşin en basta gorunmus doktora en azından ılerde kafanız da soru ısaretı olmıcak bununla ılgılı cok ıyı yapmıssın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…