aynen canım çok sağolOoo süperrrr
Kilo verdiğini görünce daha motive oluyor insan. Hadi bakalım tam gaz devammm
Cok mantikli geldi baktim nettenIp atla ip, cok kisa surede muhtesem sonuclari var videolara bir bak istersen 'jump rope challange' diye geciyor genelde. direkt yagdan gidiyormus ve sikilastiriyormus bende bu aksam baslayacagim esimle.
Ayyy inan cok tuhaf oldum yazdigini okuyunca... hadi insallah hayirlisi olsun guzel guzel kilo ver kafan rahat basla denemelere. Cok heyecanliii
ayyy sorma ben nasıl heyecanlıyım şimdi konuşurkenhayırlısı olsun inşallah hepimize..
olmazsa bende akşam ip atlayım gündüzde leslie teyzeyle takılırım. şurda kaldı 9 gün
Y YESIMBOZ ay gönderdim yanlışlıkla
http://m.skinnyms.com/jump-rope-tabata-challenge/
Ne güzel atlıyor bu hatun. Bende ip bulup başlasam mı acaba ...
ama güzel heyecanlar değil mi bunlarEvet dikkat etmek lazim ne olur ne olmaz. Yuruyus leslie candir :) ya bende birsey cikmadi cok sukur ama esimin degerleri de onemli. Spermiyogram testi ve torch beni heyecanlandiriyor.
Aslında karın kol bacak tüm kasları kullanıyorsun. Ondan baya mantıklı cidden.Evet super vallaha. Ben bugun basliyorum haydi beraberce baslayalim derim :) Super etkileri var ya inanamadim videolari izleyince. Ozellikle karin bolgesi nasil sekilleniyor...
Sonuçlar cts mi canım?Evet dikkat etmek lazim ne olur ne olmaz. Yuruyus leslie candir :) ya bende birsey cikmadi cok sukur ama esimin degerleri de onemli. Spermiyogram testi ve torch beni heyecanlandiriyor.
ama güzel heyecanlar değil mi bunlar
Aslında karın kol bacak tüm kasları kullanıyorsun. Ondan baya mantıklı cidden.
Ben hala her akşam yürüyorum 1.5 saate çıkardım. Taktım kafaya çünkü. Ama bu sogukta çok zor oluyor. Pek dikkat edemiyorum yediklerime spor yapayım bari diye. Ama ben de 2.5 kilo verdim son 1.5 ayda... Az ama napalım hiç yoktan iyidir
Ama ip atlasam benim deli alt komşular iyice delirir, dışarıda yapmak gerek
aynen canım ya şimdiden bu kadar heyecanlanıyoruz birde olunca düşünemiyorumSorma yaa cok guzel duygular. Bi de zaman yaklastikca daha da mutlu heyecanli oluyor insan.
Sonuçlar cts mi canım?
Spermiyogramı biz daha yaptırmadık eşim hala bir bahane buluyor. Hiç sevmez hastaneleri labarotuvatları. Birkaç ay deneylim sonra diyor. Bense her şeyden emin olmak istiyorum
magicoflife fazla içilmemesi daha iyi tabi.bir de yemekten 1 saat sonra içilmeli kahve veya çay yoksa kansızlık yapıyor.
evet olumsuz yönde etkiliyokahve cay gun ıcınde fazla ıcmek acaba hamıle kalmayı etkılermı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?