canım zaten sabah 11'e kadar kahve içilmesini önermiyorlar çünkü vücudun sabah kendini uyandırma döngüsü var hormonların harekete geçtiği bir düzen var bence sabah kahvesini kaldırabiliyorsan kaldır yada biraz kaydır öğlene doğru.ben sabah yeşilçay içiyorum kahvaltıda sonra bir kaç bardak çay öğlende bazen türk kahvesi.o da fırsatım olursaben sabahları sutsuz fıltre kahve ogleden sonra turk kahvesı gun ıcınde de cay ıcıyorum azaltsam mı ki
Ölçülü içip abartmazsan bi sorun yok. Bir keyfimiz de türk kahvesi değil mi zaten :)kahve cay gun ıcınde fazla ıcmek acaba hamıle kalmayı etkılermı kızlar?
Ben de aynen senin gibiyim her şey tam olsun isterim. En azından bir problem varsa bilerek çıkalım bu yola.Evet canim ctesi 11 de gorusecegiz doktorla kismetse. Yaa esim cok komikti giderken utana sikila ayaklari geri geri geldi. Yanina gittim "istersen yaptirma bitanem ama 1 yil boyunca deneyip bebegimiz olmadiginda sebebinin bu oldugunu ogrenirsen o bombos gecen 1 yilimiza daha cok uzuleceksin daha cok strese gireceksin" dedim. Gulumseyerek gitti inan:)
Biliyosun bende pimpirikli garantici bi tipim hersey en basindan olsun Allah dermansiz dert vermesin hersey zamanla hallolur. Sonradan ogrenip uzulmektense...
canım zaten sabah 11'e kadar kahve içilmesini önermiyorlar çünkü vücudun sabah kendini uyandırma döngüsü var hormonların harekete geçtiği bir düzen var bence sabah kahvesini kaldırabiliyorsan kaldır yada biraz kaydır öğlene doğru.ben sabah yeşilçay içiyorum kahvaltıda sonra bir kaç bardak çay öğlende bazen türk kahvesi.o da fırsatım olursa
rica ederim canım ne demekyarından ıtıbaren azaltayım ozamantesekkur ederım kızlar bilgilendirdiğiniz için
canım zaten sabah 11'e kadar kahve içilmesini önermiyorlar çünkü vücudun sabah kendini uyandırma döngüsü var hormonların harekete geçtiği bir düzen var bence sabah kahvesini kaldırabiliyorsan kaldır yada biraz kaydır öğlene doğru.ben sabah yeşilçay içiyorum kahvaltıda sonra bir kaç bardak çay öğlende bazen türk kahvesi.o da fırsatım olursa
Kızlar ya
Ara ara size de geliyor mu kötü düşünceler
Biliyorum çoğunuz daha denemelere başlamadınız... Ben geçtiğimiz ay korunmayı bıraktım gerçi ovülasyon zamanında ilişki olmadı.
Ya olmazsa, ya çok beklersek diye düşünüp korkuyorum. Daha çok erken böyle bi stres yaşamak için ama... Ben 31 eşim 34. Hemen olsun hemen doğsun istiyorum öyle çok istiyorum ki.
Tabii her şeyin hayırlısı. Ara ara bu düşüncelerden kurtulmak için uğraşmam gerekiyor deniz saçmalama diye.
Bu isteği bastırıp sabretmek çok zor geliyor...
Öyle paylaşmak istedim sizinle. Var mı aynı durumda olan diye :)
Çok haklısın zaten stres bu sürecin en büyük düşmanı. Genelde başka şeylerle oyalanıyorum ama yatağa yattığımda peşimi bırakmıyor sanki. Zaten bir iki ayda şıp diye olacak diye bir şey yok dediğin gibi biraz sabretmek gerek.Seni çok iyi anlıyorum canım bız 5 aydır denıyoruz. Öncesinde doktora da gorundum bır problem yok dedı yumurtalıklarım cok guzel gorunuyormus ama olmuyor 5 aydır.
Hatta bu ay dijital ovulasyon testını denedık benım bat ayın 30 da bugun dayanamayıp sabah test yaptım negaztif cıktı bazen zaman gelıyor cok moralım bozuluyor ısyan edıcek gıbı oluyorum sonra etrafıma bakıp cok sukur dıyorum daha 5 ayımız denemızde dıyorum genelde arkadaslarım 6. aydan 8. aydan sonrakı denemelerınde hamıle kaldı.
Stres cok etkılıyor dıyorlardı ınanmıyordum ama gercekten cok etkılıyor olmuyor sureklı okonuyu dusundugumuz için. İçinizi bu konuda ferah tutun ılk ay olmazsada sorun yapmayın. Ablam da suanda ıkıncı tup bebegı yapacak. Basta ıcınızı karartırsanız bu surecte nasıl dırayetlı olucaksınız.Evrene güzel mesajlar yollamak lazım.
Allah hepimize istediği zamanda hayırlı evlatlar versin.
Y YESIMBOZ Ya eşler bu konuda cok sıkılıyor bende esıme dıyorum gel senıde bır doktora gosterelım dıe bu ay da bır deneyelım bı dahakı ay gıderız dıyor ertelıyor bende olmadıkca stres oluyorum.
Negüzel senin eşin en basta gorunmus doktora en azından ılerde kafanız da soru ısaretı olmıcak bununla ılgılı cok ıyı yapmıssın canım
Ölçülü içip abartmazsan bi sorun yok. Bir keyfimiz de türk kahvesi değil mi zaten :)
Ben de aynen senin gibiyim her şey tam olsun isterim. En azından bir problem varsa bilerek çıkalım bu yola.
İnşallah tertemizdir tüm sonuçlarınız.
Insallah bir sorun cikmaz canim ya cikarsada bir dermanini verir Allah, arastiririz bakariz neymis sorun, cozumu nasil oluyormus diye.
Olsun ama bak bu aydan sonra bi bahanesi kalmayacak eger olmazsa. Gel gidiyoruz dediginde gelmeme sansi olmayacak :) Oncesinde 5 gun kadar cinsel perhiz oneriliyor ama bilgin olsun.
ayhnen canıım bakalım hayırlısıyla bu ayıda atlatalım bıdahakı ay doktora tekrar gorunucez ınsallah birsey cıkmaz
Cikmaz cikmaz icini ferah tut sen hicte stres yapma o cok etkiliyor.
Henuz anlayabilmis degilim anlayacagimi da sanmam, kimisi ilk denedigi ayda hamile kaliyor kimisi 1 senenin sonunda... Aklim ermiyor acikcasi :) O yuzden en onemli sey sabir canim, kismetse hepimiz seni tebrik edecegiz birkac aya insallah :)
selam kızlar.bende 2016da planlayanlardanım. 15 aylık evliyim.çikolata kistlerim var ne yazık ki
kullandığım ilaçlarımı bi hafta oldu bırakalı.etkisi geçsin diye bu ay bekleyeceğim ama bir dahaki ay denemeye başlayacağım bakalıım.
öncesinde folik asit ve diş doktoruna gitmek dışında bir şey yapmadım ben ama yapmama gereken neler var acaba?
selam kızlar.bende 2016da planlayanlardanım. 15 aylık evliyim.çikolata kistlerim var ne yazık ki
kullandığım ilaçlarımı bi hafta oldu bırakalı.etkisi geçsin diye bu ay bekleyeceğim ama bir dahaki ay denemeye başlayacağım bakalıım.
öncesinde folik asit ve diş doktoruna gitmek dışında bir şey yapmadım ben ama yapmama gereken neler var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?