Selamlar canim,gunaydin:) Iyiyiim dun baya spor yapmisim heryerim agriyor, ama is guc iste mecburen calismaca :) Bir yandan da heyecan var iste... 12 Aralik'a randevu aldim sonuclarimi bir de jinekolog gorsun diye. Ara ara gelip gidiyorum bi cesaret ediyorum sonra erken mi diyorum bilemedim bi gel git hali varSen nasilsin ?
canım artık ıstıyorsan bence daha da erteleeme.Doktorun da sana bılgı verıcektır zaten.Doktoruna bence gıtmısken yumurtlama tarıhlerını de sor.Bu arada sız kac yıllık evlisiniz?ayrıca jınekolog ıstersen sporu da sor bazıları onerıyor bazıları da bellı hareketlerı onermıyor.İnşallah test sonuclarından da birşey cıkmaz
oo sporcu hatunlar valla bu topıktekıler cok azimli spor da cok calısınca zaten dıger gune cıkar yorgunlugu bır ıkı gun sonra gecer ve vucudun yavas yavas alısır canım. :)
Y YESIMBOZ Bakarsın canım dünyaya geldikten sonra canından canın oluyor. Vala evde yumurta kırmayı bıle beceremeyen arkadaslarım bıle bayag ıyı bakıyor :) Vede annen de yakın sana oda ayrdımcı olıur bunları cok dert etme ve bunlar ıcın bence erteeleme .
Eşinide uzun zamandır tanıyormussun zaten o konuda da sorun olmaz eşinde destek olduktan sonra herseyın ustesınden gelırsın
Yürüyüş ayhnen hemileliğe cok ıyı gelıyor. Bende senın gıbı duzenlı spor yapıyorum zaten vucut alısınca ıstıyor.yapmazsan oran buran agrımaya baslıyor:) platesde bazı hareketler rısklı dıe bılıyorumtam kesın olmamakla beraber. Dilersen hamile platesi yada yogası var onlarada bak ıstersen.
11 doktora gittim iki yılda.artık yeter dedim:)Merhabalar, hosgeldin aramiza:) Cok gecmis olsun umarim en kisa surede duzelir. Jinekolojik muayene disinda geriye birsey kalmiyor sanirim ki onu da yaptirmissindir buyuk ihtimalle.
ilaç kullandım 2 yıldır. 1 hafta oldu bıraktım denemelere başlamadan önce bırkmam lazımdı çünküHoşgeldin canım . Geçmiş olsun inşallah kistlerin de küçülür. Maşallah tüm anne adaylarımız çok bilinçli :) elinden gelen herseyi yapmışssın. Çikolata kistlerin için ilac kullanıyormusun?
11 doktora gittim iki yılda.artık yeter dedim:)
ilacın etkisinin geçmesini bekliyorum şu an.sorun var mı yok mu denemelerde anlıyacaz.tüplerim ne durumda bilmiyorumKiyamam yaa. Olsun dermani olsunda gerisi can sagligi. Su anda bir sorun yok anladigim kadariyla, ilaci da birakmissiniz?
en son bi doktor hsg cektir.tıkalıysa boşa uğraşma dedi ama ben daha hiç denemedim ki o ağrıdan korktum.aile yakınımız var onla irtibat halindeyim o da jinekolog o önce 6 ay dene ondan sonra hsg tüp bebek bakılır dediilacın etkisinin geçmesini bekliyorum şu an.sorun var mı yok mu denemelerde anlıyacaz.tüplerim ne durumda bilmiyorum
Diymi ben de çok heyecanlanıyorum... :)ayy boyle deyince de insan nasil heyecanlaniyoor :) <3
Canım aramıza hoşgeldin öncelikle.ilaç kullandım 2 yıldır. 1 hafta oldu bıraktım denemelere başlamadan önce bırkmam lazımdı çünkü
kızlar size bir şey söyleyeyim mi ben korkmaya başladımburada herkes şu kadar ay deniyoruz bu kadar ay olmadı olmazsa tüp bebek deneyeceğiz falan yazınca kafamda milyon tane şey düşünmeye ve korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?