kızlar size bir şey söyleyeyim mi ben korkmaya başladımburada herkes şu kadar ay deniyoruz bu kadar ay olmadı olmazsa tüp bebek deneyeceğiz falan yazınca kafamda milyon tane şey düşünmeye ve korkmaya başladım
inşallah canım hakkımızda hayırlısı inşallahYa bi yandan diyorum erken mi bi yandan da dedigin gibi ha deyince olmuyor goruyoruz duyuyoruz. Hayirli zamanda olsun insallah diyorum bakalim neler olacak...
magicoflife öyle diyorlar doğru söylüyorsun da ben zaten tiroit hastasıyım (milyon kere söyledim herhalde ) hamile kalmam zor olur mu hamile kalır mıyım kafamda düşünüp duruyorum bir de bu yazılanları okuyunca iyice arttı düşünceler
kontrole gittim her şey normal yumurtalıklarında sorun yok dedi ama hormon testi yaptıramadım bir türlü denk gelmedi ama adetlerim düzenli sorun yoktur diye düşünüyorumJınekolojı doktorunla gorustunmu onlar sana yaptıgı hormon testınde aslında herseyı acıklıyor rısklı gruptasın yada degılsın dıe en azından ıcın rahat olurdu.
kontrole gittim her şey normal yumurtalıklarında sorun yok dedi ama hormon testi yaptıramadım bir türlü denk gelmedi ama adetlerim düzenli sorun yoktur diye düşünüyorum
sorma canım ya çok düşünüyorum çok kafaya takıyorum her şeyi.1 ay oldu folik aside başlayalı bakalım hayırlısı.ozaman için rahat olsun canım herseyı evham yapmamak lazım. Sen düzenli 3 ay oncesınde folık asıtını kullanmaya basla sonrası zaten Allahın takdırıne kalmıs.
ozaman için rahat olsun canım herseyı evham yapmamak lazım. Sen düzenli 3 ay oncesınde folık asıtını kullanmaya basla sonrası zaten Allahın takdırıne kalmıs.
sorma canım ya çok düşünüyorum çok kafaya takıyorum her şeyi.1 ay oldu folik aside başlayalı bakalım hayırlısı.
Ay ben geriliyorumGormemisin cocugu olmus... tadindayim :) Hamile kalirsam tam bi panik havasi ... Allahim sen aklimi koru Bi de beni ketum, soguk kanli bi kadin diye bilirler,icim icimi yiyor :)
yalnız değilmişim desene ki bizim daha ortada deneme bile yok...Yahnı hepımızın kaygıları endıslerı ve heyacanı var bu konuda ne kadar bayan olsakda bu konulara onceden hepımızde uzaktık. Ama ınsan en ıyı kendı kendını tesellı edebilir.Hamile kalana kadar da bu strest devam edecek sanırım. ama asıl olay o sterısı dızgınleyebılmekte resmen stres bızı ele gecırıyor. Il aylar olmayınca stresden neye catıcagımı neye kızacagımı bılemıyordum. Ama artık oyle degılım bu ay olmadıysa hayırlıısı degılmıs dıyıp gecıyorum.
Eminim hamile kaldığımız da hepimiz de cok mutlu ve artık daha az stressız bır hayata döneceğiz
Y YESIMBOZ sorma cnaım ya daha ortada hiç bir şey yok kendi kendime triplere girdi şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye.dediğin gibi beni de çok suratsız ketum bilirler ki aslında pammık gibi biriyimeşime bile anlatamıyorum kafamdakileri biliyorum ki dikkate almayacak beni bana saçmalıyorsun diye :)
ben ilaca 20 ekimde başladım sanırsam
hoşbulduk canım:)7-8 cmden 3.5 cme düştü.inşallah bende o zorlu sürece girmekten korkuyorum bakalım hayırlısı yınedeDiymi ben de çok heyecanlanıyorum... :)
Canım aramıza hoşgeldin öncelikle.
Canını hiç sıkma forumlarda okuyoruz ne sorunlar ile hamile kalıyor insanlar.
Çikolata kisti ile hamile kalan bi sürü insan da var. İnşallah hsg'ye gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bize.
Daha da küçüldü mü peki kistlerin ilaç tedavisi ile?
canım inan sizi korkutmak istemedim ben.doktora gittiysen yumurtalıklarında tüplerinde sorun yoksa korkacak bir şey yok ki zaten.içini ferah tut:)kızlar size bir şey söyleyeyim mi ben korkmaya başladımburada herkes şu kadar ay deniyoruz bu kadar ay olmadı olmazsa tüp bebek deneyeceğiz falan yazınca kafamda milyon tane şey düşünmeye ve korkmaya başladım
inşallah canımInsallah baska hicbiseye gerek kalmadan saglikla dunyaya gelir yavrun :)
canım benim çok sağol işte benim hüsnü kuruntum.birde iş yerinde yalnız olunca bütün gün kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamdacanım inan sizi korkutmak istemedim ben.doktora gittiysen yumurtalıklarında tüplerinde sorun yoksa korkacak bir şey yok ki zaten.içini ferah tut:)
evet biliyorum okudum baya forumlarda.yumurtlamada sorun yok ama bakalım.yani doktor olabilir de olamaybilir de dedi tüplere de baktırmadığım için hayırlısı diyorum napayımKızlar ıyı dusunun ıyı olsun herseyın ustesınden gelırsınız merak etme.
@freedommm forumda bıraz arastırdıysan cıkolata kıstı olan bır cok kısıde hamıle kalmıs. hatta tedavının ardından ılk aydan hamile kalanlar var bu kadar ümitsiliğe düşme
ayy bilmez miyim o senaryolarıcanım benim çok sağol işte benim hüsnü kuruntum.birde iş yerinde yalnız olunca bütün gün kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?