2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ya bi yandan diyorum erken mi bi yandan da dedigin gibi ha deyince olmuyor goruyoruz duyuyoruz. Hayirli zamanda olsun insallah diyorum bakalim neler olacak...

Jınekolojı doktorunla gorustunmu onlar sana yaptıgı hormon testınde aslında herseyı acıklıyor rısklı gruptasın yada degılsın dıe en azından ıcın rahat olurdu.

Jınekolojı doktorunla gorustunmu onlar sana yaptıgı hormon testınde aslında herseyı acıklıyor rısklı gruptasın yada degılsın dıe en azından ıcın rahat olurdu.
kontrole gittim her şey normal yumurtalıklarında sorun yok dedi ama hormon testi yaptıramadım bir türlü denk gelmedi ama adetlerim düzenli sorun yoktur diye düşünüyorum

kontrole gittim her şey normal yumurtalıklarında sorun yok dedi ama hormon testi yaptıramadım bir türlü denk gelmedi ama adetlerim düzenli sorun yoktur diye düşünüyorum

ozaman için rahat olsun canım herseyı evham yapmamak lazım. Sen düzenli 3 ay oncesınde folık asıtını kullanmaya basla sonrası zaten Allahın takdırıne kalmıs.

ozaman için rahat olsun canım herseyı evham yapmamak lazım. Sen düzenli 3 ay oncesınde folık asıtını kullanmaya basla sonrası zaten Allahın takdırıne kalmıs.
sorma canım ya çok düşünüyorum çok kafaya takıyorum her şeyi.1 ay oldu folik aside başlayalı bakalım hayırlısı.

Ay ben geriliyorum Gormemisin cocugu olmus... tadindayim :) Hamile kalirsam tam bi panik havasi ... Allahim sen aklimi koru Bi de beni ketum, soguk kanli bi kadin diye bilirler,icim icimi yiyor :)

Y YESIMBOZ sorma cnaım ya daha ortada hiç bir şey yok kendi kendime triplere girdi şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye.dediğin gibi beni de çok suratsız ketum bilirler ki aslında pammık gibi biriyim eşime bile anlatamıyorum kafamdakileri biliyorum ki dikkate almayacak beni bana saçmalıyorsun diye :)
ben ilaca 20 ekimde başladım sanırsam

Ay ben geriliyorum Gormemisin cocugu olmus... tadindayim :) Hamile kalirsam tam bi panik havasi ... Allahim sen aklimi koru Bi de beni ketum, soguk kanli bi kadin diye bilirler,icim icimi yiyor :)

Yahnı hepımızın kaygıları endıslerı ve heyacanı var bu konuda ne kadar bayan olsakda bu konulara onceden hepımızde uzaktık. Ama ınsan en ıyı kendı kendını tesellı edebilir.Hamile kalana kadar da bu strest devam edecek sanırım. ama asıl olay o sterısı dızgınleyebılmekte resmen stres bızı ele gecırıyor. Il aylar olmayınca stresden neye catıcagımı neye kızacagımı bılemıyordum. Ama artık oyle degılım bu ay olmadıysa hayırlıısı degılmıs dıyıp gecıyorum.

Eminim hamile kaldığımız da hepimiz de cok mutlu ve artık daha az stressız bır hayata döneceğiz

yalnız değilmişim desene ki bizim daha ortada deneme bile yok...
ama nasip olunca hamile kalınca çok bilinçli birer anne olacağız hepimiz

Ay sorma kullanmadigimiz kucuk odaya girip ay neyi nereye koysam diye bakip cikarken buldum kendimi 2 gun once O kadar iyi anliyorum ki seni.
Esimin arkadasinin dugunu var bu yaz, ayy belki biraz daha kilo veririm ona gore elbise alirim deyince 'belki de tam tersi kilo alirsin,minicik bi karnin olur.dugune 3 kisi gideriz?' dedi. Ay beni aldi mi bi aglamak Garibim diyor ki ne oldu bi sorun mu var. Daha reglde olamadim duygu selinin dibindeyim tutun cikarin beni ahaha

hoşbulduk canım:)7-8 cmden 3.5 cme düştü.inşallah bende o zorlu sürece girmekten korkuyorum bakalım hayırlısı yınede

canım inan sizi korkutmak istemedim ben.doktora gittiysen yumurtalıklarında tüplerinde sorun yoksa korkacak bir şey yok ki zaten.içini ferah tut:)

Y YESIMBOZ sorma ya dedim ya aklımda o kadar kötü düşünceler var ki.. kendi kendime diyorum ki hamile kalırsam düşük olmaması için iş yerinde şöyle yaparım şöyle giderim falan filan..daha ortada bir şey yok neler düşünüyorum.
eşimde bi muhabbet oluyor diyor ki yapsaydık büyüyecekti bak şimdiye yok erteliyoruz yaşlandık falan sonra diyorum tamam hadi yapalım yok olmaz diyor bebeğinin sağlıklı olmasını istiyormuş onun için kilo verip sağlıklı olacakmışım beni de iki arada bırakıyor ama çocuk ağzında bu aralar

canım inan sizi korkutmak istemedim ben.doktora gittiysen yumurtalıklarında tüplerinde sorun yoksa korkacak bir şey yok ki zaten.içini ferah tut:)
canım benim çok sağol işte benim hüsnü kuruntum.birde iş yerinde yalnız olunca bütün gün kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamda

evet biliyorum okudum baya forumlarda.yumurtlamada sorun yok ama bakalım.yani doktor olabilir de olamaybilir de dedi tüplere de baktırmadığım için hayırlısı diyorum napayım

ama kızlar bir şey deyim mi çevreme bakıyorum kim bunun üstüne düşmezse pat diye hamile kalıyor valla.belki de biz abartıyurz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…