- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Ay sorma kullanmadigimiz kucuk odaya girip ay neyi nereye koysam diye bakip cikarken buldum kendimi 2 gun onceO kadar iyi anliyorum ki seni.
Esimin arkadasinin dugunu var bu yaz, ayy belki biraz daha kilo veririm ona gore elbise alirim deyince 'belki de tam tersi kilo alirsin,minicik bi karnin olur.dugune 3 kisi gideriz?' dedi. Ay beni aldi mi bi aglamakGaribim diyor ki ne oldu bi sorun mu var. Daha reglde olamadim duygu selinin dibindeyim tutun cikarin beni ahaha
Y YESIMBOZ sorma ya dedim ya aklımda o kadar kötü düşünceler var ki.. kendi kendime diyorum ki hamile kalırsam düşük olmaması için iş yerinde şöyle yaparım şöyle giderim falan filan..daha ortada bir şey yok neler düşünüyorum.
eşimde bi muhabbet oluyor diyor ki yapsaydık büyüyecekti bak şimdiye yok erteliyoruz yaşlandık falan sonra diyorum tamam hadi yapalım yok olmaz diyor bebeğinin sağlıklı olmasını istiyormuş onun için kilo verip sağlıklı olacakmışım beni de iki arada bırakıyor ama çocuk ağzında bu aralar
ama kızlar bir şey deyim mi çevreme bakıyorum kim bunun üstüne düşmezse pat diye hamile kalıyor valla.belki de biz abartıyurz bilmiyorum.
senin duygular bayag kabarmış canım:) ılla 2016 kadar beklemeyın zaten oldu olcak derken zaman gecıyor canım :)
Yaa bunu dusunmeyelim bende dusuk konusundan cok korkuyorum Allah korusun. Hele erkenden ogrenip kalp atislarini beklemek cok zor... Insallah hayirlisiyla olur canim.
O da kendince hakli tabii ama istiyorsa kiloyu cokta sorun yapmasin neler neler var hamilelikte guzel beslenirsin belki diyetisyen destegi alirsin. Benim arkadasim 75 kilo civarinda hamile kaldi 8 kilo aldi normal dogumla 3 kiloya yakin bebek dunyaya getirdi. Hic merak etme.
Evet bi yandan da ayni fikirdeyim. cok kafayi yormayinca oluveriyor...
ben diyet yapmaya çalışıyordum ki dün vazgeçtim kendimi kasınca daha da yeme isteğim oluğunu farkettim.artık şöyle yapmaya karar verdim,yine yediklerime içtiklerime dikkat edip abur cubur yemeyip kola falan içmeyip iş yerine yemek getiricem ve sporu biraz daha fazla yapıcam.bakalım hangisi daha işe yarayacak?kızlar kilo vermke için neler yapıyorsunuz peki?benim kullandığım ilaçlar kilo aldırdı.şimdi denemeye başlayana kadar ne kadar versem kar benim için:)
Ctesi sonuclarimi bekliyorum acikcasi tatlim. duruma gore bakalim :)
Bende istiyorm inşallah 2016 bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder amin inşallah
canım hormon testi yaptır. Benim de adetim düzenli ama prolaktin çıktı bende ve yüksek olduğu zaman hamile kalmaya engel haberin olsunkontrole gittim her şey normal yumurtalıklarında sorun yok dedi ama hormon testi yaptıramadım bir türlü denk gelmedi ama adetlerim düzenli sorun yoktur diye düşünüyorum
heh bi kafama takmadığım bu vardı bunu söylediğin iyi olducanım hormon testi yaptır. Benim de adetim düzenli ama prolaktin çıktı bende ve yüksek olduğu zaman hamile kalmaya engel haberin olsun
Düşüğü çok düşünürseniz olma ihtimali yükselir hiç düşünme canım. Ben hamile kalmadan aile ortamında ben hamile kalsam kesin düşürürüm diyordum gerçekten de düşürdüm. Kardeşim ilk aylarında böbrek taşı düşürdü ama düşmeyecek dedi ve düşmedi. İyi düşün iyi olsunY YESIMBOZ sorma ya dedim ya aklımda o kadar kötü düşünceler var ki.. kendi kendime diyorum ki hamile kalırsam düşük olmaması için iş yerinde şöyle yaparım şöyle giderim falan filan..daha ortada bir şey yok neler düşünüyorum.
eşimde bi muhabbet oluyor diyor ki yapsaydık büyüyecekti bak şimdiye yok erteliyoruz yaşlandık falan sonra diyorum tamam hadi yapalım yok olmaz diyor bebeğinin sağlıklı olmasını istiyormuş onun için kilo verip sağlıklı olacakmışım beni de iki arada bırakıyor ama çocuk ağzında bu aralar
Bende evliliğimin 3. ayında öylesine deneyeyim bakalım ne olacak dedim ve o ay hamile kaldım:) Kafaya takınca maalesef olmuyor gibi geliyor bana. Sakin olmak rahat olmak lazım ama engelde olamıyoruz. Ben bunları söylediğim halde hala ikinci hamileliğimde düşük olur mu demeden duramıyorumama kızlar bir şey deyim mi çevreme bakıyorum kim bunun üstüne düşmezse pat diye hamile kalıyor valla.belki de biz abartıyurz bilmiyorum.
Kız abartma sadece baktır bir kan testi ile bakılıyor. Prolaktin kolayca düşen bir hormon. İlaç kullanmadan düşürdüm. Bilgi olsun diye söyledim üzme beni atarım seni forumdan bak hahahhaah:)heh bi kafama takmadığım bu vardı bunu söylediğin iyi oldu
doğru söylüyorsun canım kuzenim hamile düşük tehdidi var herhalde bilinçaltına girmişDüşüğü çok düşünürseniz olma ihtimali yükselir hiç düşünme canım. Ben hamile kalmadan aile ortamında ben hamile kalsam kesin düşürürüm diyordum gerçekten de düşürdüm. Kardeşim ilk aylarında böbrek taşı düşürdü ama düşmeyecek dedi ve düşmedi. İyi düşün iyi olsun
aman atma sakın :) doktora gidemiyorum canım ya iş yerinde tek çalışıyorum.bir de az öncede dedim yalnız olunca kafamda senaryo yazıyorum bir sürüKız abartma sadece baktır bir kan testi ile bakılıyor. Prolaktin kolayca düşen bir hormon. İlaç kullanmadan düşürdüm. Bilgi olsun diye söyledim üzme beni atarım seni forumdan bak hahahhaah:)
bende kilo vereyim istiyorum canım gerçi ocağa kadar veremezsem de denerim gibi geliyo
ama bazen de dediğin gibi niye kilo vermeyi bekliyorum ki diyorum çok kararsızım
evet canım ya fazla düşünmemek lazım gerçi olacağı varsa olur.eşimin kuzeni çocuk istiyordu ama bir kaç ay bekleyeyim diyordu ilaç içiyordu.bir iki gün içmeyi unutmuş hamile kaldı şu an 4,5 aylık hamile.nasip kısmet birazda
Birde olunca oluyor kızlar ölüm değil demek ki hamile kalınılabiliniyor ona sevinmek lazım. Ben doktora dedim düşük yaptım böyle böyle şeyler yapıyorum ikinci kez olmaması için dedim bana dedi ki bu kadar yıllık doktorum bebek tutunursa tutunur öbür türlü yapacak bir şey yok. Yememe dikkat edicem dedim et ama afrikalıların hamile kalmaması lazımdı o zaman dedi. Ben düşük yaptığımda kötüydüm ama sonra geçiyor Allah veriyor Allah alıyor sizin o zaman ki üzülmeleriniz ileride ki hamilelik ihtimalini bile zora sokuyor. Bebek için ilişkiye girmeden duanızı okuyun namazınızı kılın gerisini Allah a bırakın ( Bende Haydar dümen oldum) :)doğru söylüyorsun canım kuzenim hamile düşük tehdidi var herhalde bilinçaltına girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?