2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayy icim titredi vallaha... Allah korusun,dogru bence ne dusunursen beynin vucuduna o mesaji yolluyor cok haklisin. Insallah hayirlisi olsun.

aman atma sakın :) doktora gidemiyorum canım ya iş yerinde tek çalışıyorum.bir de az öncede dedim yalnız olunca kafamda senaryo yazıyorum bir sürü

Check up a prolaktini ayrica ekletmistim ben. Istersen bi laboratuarda yaptirabilirsin aksam is cikisi ya da haftasonu.

Check up a prolaktini ayrica ekletmistim ben. Istersen bi laboratuarda yaptirabilirsin aksam is cikisi ya da haftasonu.
canım akşam 7de çıkıyorum işten haftasonuda çalışıyorum yine akşam 7ye kadar yani bir pazar günüm var ondada açık bir yer olduğunu sanmıyorum

Selamlar kızlar
Memleketten annemle geldi dün. Şimdi onlarla ilgileniyorum bakamadım hiç buralara. Yarın kardeşimin yemin töreni var. Heyecanla onu bekliyoruz. Bir yandan da Test sonuçlarım cumartesi çıkacak onun heyecanındayım. Önümüzdeki hafta da vajinal muayene ve smear testi yaptırıcaz. Aralık reglinden sonra da korunmayı bırakacaz inşallah.
Düşünmemeye çalışıyorum. Olursa olur olmazsa kısmet. Her şey Allahtan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.

gözün aydın canım evin ne şenliklidir şimdi
hayırlısı olsun inşallah test sonuçların iyi çıkar.fazla düşünme olursa olur kısmet dicem ama bunu sana kafasında 50 tane senaryo yazan biri söylüyor
dediğin gibi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım. Evet şenlendik çok şükür :) Kalabalık iyiymiş yoksa test sonucu ne çıkar diye düşünmekten kafayı yerdim :) Eğer kızamık aşısı olursa 6 ay gebe kalmayı yasaklıyoruz dedi de doktor.

bende o yüzden doktora gittim geçen ay test yapar diye ama bana dediği sizin yaş grubunuzdakilere aşı yapıldı genelde.. ve bana test falan yapmadı
birde benim kuzenimin eşi hamile ne doktora gitti muayeneye nede küçükken aşı yapılmış.birazda gamsız mı olmak lazım ne ??

Haklısın aslında. Biraz rahat olmak gerek.

aynen bende kısınca daha cok yemek istiyorum.ya benim tek sorunum tatlı cok seviyorum.bende abur cubur kola içmemeye karar verdim.spor olarak ne yapıyorsun evde mi salona mı gidiyorsun.

ama senin bi düşük yaşamılşlığın olduğu için ikincide de korkman aklına gelmesi doğal canım.olmaz inşallah ahkılan getirmemeye çalış

aynen bende kısınca daha cok yemek istiyorum.ya benim tek sorunum tatlı cok seviyorum.bende abur cubur kola içmemeye karar verdim.spor olarak ne yapıyorsun evde mi salona mı gidiyorsun.
Benimde yemekle pek aram yok ama çikolataya dayanamıyorum
Spor leslie teyzenin yürüyüş videoları var onları yapıyorum birde yarın ip alıp ip atlamaya başlayacağım

Benimde yemekle pek aram yok ama çikolataya dayanamıyorum
Spor leslie teyzenin yürüyüş videoları var onları yapıyorum birde yarın ip alıp ip atlamaya başlayacağım
bende çikolata ve sütlü tatlılar.2 aydır da raporluyum evdeyim hiiiçç hareket yok işe de gitmeyince
bende leslie yapayım bari bi ara yaptım da bende düzenli devam edememe sorunu var ne yazık ki:)

bende çikolata ve sütlü tatlılar.2 aydır da raporluyum evdeyim hiiiçç hareket yok işe de gitmeyince
bende leslie yapayım bari bi ara yaptım da bende düzenli devam edememe sorunu var ne yazık ki:)
Sorma o devan edememe konusu bendede var.ama kilo verip hamile kaldığımı düşünüp motive olmaya çalışıyorum

Sorma o devan edememe konusu bendede var.ama kilo verip hamile kaldığımı düşünüp motive olmaya çalışıyorum
bende şimdiki kiloma bi de hamilelik kilolarını ekliyorum vee kilo vermem lazım diye gaza geliyorum her gece:)
ertesi gün bir tatlı isteği geliyor ne kadar dayanabilirsem diye zorluyorum kendimi.
benim kullandığım ilaçlar hormon ilacıydı 2 yılda 8 kilo aldım ve veremiyorum

Bilirim canım bende tiroit ameliyatı oldum sonra 2 kere atom tedavisi gördüm bir sürü kortizonlu ilaç kullandım bende o yuzden kilo aldım ve her sabah tiroit ilacı içiyorum ömür boyu kullanmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…