2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bilirim canım bende tiroit ameliyatı oldum sonra 2 kere atom tedavisi gördüm bir sürü kortizonlu ilaç kullandım bende o yuzden kilo aldım ve her sabah tiroit ilacı içiyorum ömür boyu kullanmam gerekiyor
evet annemde de var trioit biliyorum zor bi hastalık her şeyi etkiliyor insanın ne yazık ki

Neee 6 ay miii? :/ 3 ay diye biliyodum ben Benimde sonuclarim ctesi cikiyor ay korktum dogrusu
Bu arada gozun aydin canim annenler gelmis.

Aralık olur mu bilmiyorum ama ocak gibi olur inşallah
aynen benimde ocak olacak sanırım.aralıkta diş dolgum filan olcak hem ilacın üstünden 1-2 ay geçsin dedi doktor ocağı buluyor işte bakalım güzel haberlerimizi veririz inşallah:)

Sen de bendensin benim de annemler geldi. İyi oluyor insana çok iyi geliyor.
Hem moral olmuştur sana.
Tüm kontrollerin iyi geçer umarım. :)

var evet ben bu duyguyu o kadar yoğun yaşıyorum ki KPSS hazırlandığım için temmuz sonuna kadar hamilelik düşünemeyeceğim daha önümde beklemem gereken 8 ayım var.2 yıllık evliyim ama o zaman neredeyse 3 yıla yaklaşmış olacak evliliğim. ya sonrasında da hemen olmazsa çok beklersem diye düşünmeden edemiyorum.ama iyiyi düşünüp sabretmekten başka çarem de yok

ankara da bir arkadaşımın çocuk sıkıntısı vardı doktoru eşinin sperm hareketliliğinin artması için günde 1 fincan türk kahvesi tavsiye etmiş ama sadece erkek için bu.bayan içinde tarçın tavsiye etmiş.sakızını gün içinde tarçına batırarak çiğne demiş.şimdi çocukları var.

bende sessizce takip ediyorum mesajlarınızı. KPSS çalışıyorum herzaman yazamıyorum ama içimdeki çocuk isteği kabardıkça burayı açıp yazışmalarınızı okuyorum.benim daha 8 ay beklemem lazım. inşallah verdiğim emeklere değer de sınavı kazanırım.aralık ayından itibaren daha heyecanlı olacak sanırım ilk hamilelik haberini verecek olan arkadaşı beklemek...inşallah bekletmeden versin Rabbim hepinize, bende okudukça mutlu olayım..her zaman yazamasamda takip ediyorum inşallah 2016 temmuz itibari ile bende tam manası ile düşünebileceğim...

Allah kolaylik versin. Hem zor bi sinava calismak hemde bir yandan sabretmek cok zor. Insallah her iki konuda da Allah gonlune gore verir.
Sinavi guzel bir sekilde halledip saglikli bi evlada kavusman dilegiyle...

Günaydııın kızlar.
Bugün hayata daaha bır umutlu ve mutlu başladım.Sabah gebelık testı yaptım hıc umudum yoktu. ama test sonucu beıı yanılttı .
eşim ve ben test sonucu gorunce cok duygulandık cok farklıymıs bır duygu esım ayrı aglıyor ben ayrı resmen mutluluktan aglamak buymus.

Ve çok şükür Hamileyimmm

ayyy canım tebrik ederim maşallah okuyunca ben bile heyecanlandım

Tebik ederim tatlım. Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…