- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
magicoflife amiinn canım inşallah ayy ben hala heyecanlıyım şu an seni düşünemiyorum
şu an o gülümseme bende de var canım :) gerçekten çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı nasip eder inşallahcanıım gercekten cok farklı bır duyguymus butun ay boyunca olcakmı olmıcakmı dusunlerını bastırmaya calısıyordum.
Çok sukurallah gonlume gore verdı.nasıl mutluyum anlatamam suratımda sureklı aptal bır gulumseme mutluluktan calısıamıyorum resmen.
Ben vede bu ay ruyamda kucagımda kendımı bebekle gormustum demekki dıyorum allah gosterıyormus gercekten
şu an o gülümseme bende de var canım :) gerçekten çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Merak etme o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksın keyfini çıkar. Aşermelere başla hemen :)amin canım tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcınşu 3 ayıda hayırlısıyla atlatayım baska bırsey ıstemıyorum
Günaydııın kızlar.
Bugün hayata daaha bır umutlu ve mutlu başladım.Sabah gebelık testı yaptım hıc umudum yoktu. ama test sonucu beıı yanılttı .
eşim ve ben test sonucu gorunce cok duygulandık cok farklıymıs bır duygu esım ayrı aglıyor ben ayrı resmen mutluluktan aglamak buymus.
Ve çok şükür Hamileyimmm
yengec4 Sagoll canım Görünce hemen size dehaber vermek istedim. Çok şükür Allahıma...
Darısı tüm bebek isteyenlerin basına inşaallah
Merak etme o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksın keyfini çıkar. Aşermelere başla hemen :)
Ayyy cok duygulandim yaa inan gozlerim doldu. Allah tamamina erdirsin insallah tebrik ederiiim :) off cok heyecanli :)
Doktora git hemeen :)
@ çok teşekkür ederim canımBugun randevu alıcam doktordan bakalım nezamana gun verıcekler.Allahım cok sukur bu cuma gunun de bu guzel mujdeyı verdı bana. hepinize te k tek cok tesekkur ederım kızlar yanımda oldugunuzu gıssetmek ve mutluluguma ortak olmanız benı daha da mutlu etti.
Allah inşallah sizlerede bu güzel duyguyu yasatsın
Günaydııın kızlar.
Bugün hayata daaha bır umutlu ve mutlu başladım.Sabah gebelık testı yaptım hıc umudum yoktu. ama test sonucu beıı yanılttı .
eşim ve ben test sonucu gorunce cok duygulandık cok farklıymıs bır duygu esım ayrı aglıyor ben ayrı resmen mutluluktan aglamak buymus.
Ve çok şükür Hamileyimmm
Allah kolaylik versin. Hem zor bi sinava calismak hemde bir yandan sabretmek cok zor. Insallah her iki konuda da Allah gonlune gore verir.
Sinavi guzel bir sekilde halledip saglikli bi evlada kavusman dilegiyle...
Her zaman yazamiyorum ama hemen hergun yorumları okuyorum elimde olmadan. Kafama takmayayim dusunmeyeyim diye. İnan gözlerim doldu gerçi bu aralar beklenen zaman yaklaştıkça daha bi hassas oldum o da ayrı bisi ama.. Canım Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin. Tebrikler...Günaydııın kızlar.
Ve çok şükür Hamileyimmm
Ayyy çok sevindim.Günaydııın kızlar.
Ve çok şükür Hamileyimmm
Onu siz bilirsiniz canım. Kimi evlendiği günden itibaren ister kimi birkaç yıl beklemek...Merhabalarr bende 9 aylık evliyim
Seneye kasım da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz anca 2. senemizde olur diye :)
Sizce erken mi ? Hala kararsızım..
Sanki 10 yıl geçse de bir yanım hep eksik gibiOnu siz bilirsiniz canım. Kimi evlendiği günden itibaren ister kimi birkaç yıl beklemek...
En önemlisi şartların el vermesi maddi manevi her anlamda. :)
Ay bugun gecmiyo yaa vallaha hamile haberini de alinca bi heyecanlandim. Bana ne oluyorsa ayol
Sanki 10 yıl geçse de bir yanım hep eksik gibi
Korkuyorum bazen. Ama çokta istiyorum. Karmakarışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?