2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

magicoflife amiinn canım inşallah ayy ben hala heyecanlıyım şu an seni düşünemiyorum

canıım gercekten cok farklı bır duyguymus butun ay boyunca olcakmı olmıcakmı dusunlerını bastırmaya calısıyordum.
Çok sukurallah gonlume gore verdı.nasıl mutluyum anlatamam suratımda sureklı aptal bır gulumseme mutluluktan calısıamıyorum resmen.

Ben vede bu ay ruyamda kucagımda kendımı bebekle gormustum demekki dıyorum allah gosterıyormus gercekten

şu an o gülümseme bende de var canım :) gerçekten çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

Ayyy cok duygulandim yaa inan gozlerim doldu. Allah tamamina erdirsin insallah tebrik ederiiim :) off cok heyecanli :)
Doktora git hemeen :)

Ayyy cok duygulandim yaa inan gozlerim doldu. Allah tamamina erdirsin insallah tebrik ederiiim :) off cok heyecanli :)
Doktora git hemeen :)

@ çok teşekkür ederim canım Bugun randevu alıcam doktordan bakalım nezamana gun verıcekler.Allahım cok sukur bu cuma gunun de bu guzel mujdeyı verdı bana. hepinize te k tek cok tesekkur ederım kızlar yanımda oldugunuzu gıssetmek ve mutluluguma ortak olmanız benı daha da mutlu etti.

Allah inşallah sizlerede bu güzel duyguyu yasatsın

Hep yanindayiz, insallah hersey cok cok guzel saglikla devam eder. Muhtemelen daha minnacik annesi, kan testi ister doktor takip eder bi sure gorunmez galiba.
Cok tesekkurler guzel dileklerin icin canim. Amiin :)

veee böylelikle sayfanın ilk hamilesi belli olurrr darısı diğer arkadaşlara ve sonrada bana olsun inşallah,tebrik ederimmm

Her zaman yazamiyorum ama hemen hergun yorumları okuyorum elimde olmadan. Kafama takmayayim dusunmeyeyim diye. İnan gözlerim doldu gerçi bu aralar beklenen zaman yaklaştıkça daha bi hassas oldum o da ayrı bisi ama.. Canım Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin. Tebrikler...

Merhabalarr bende 9 aylık evliyim
Seneye kasım da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz anca 2. senemizde olur diye :)
Sizce erken mi ? Hala kararsızım..

Ayyy çok sevindim.
Forumumuzun ilk hamilesi :)
Sağlıklı keyifli bir hamileliğin olur inşallahh. Tebriklerrr

Merhabalarr bende 9 aylık evliyim
Seneye kasım da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz anca 2. senemizde olur diye :)
Sizce erken mi ? Hala kararsızım..
Onu siz bilirsiniz canım. Kimi evlendiği günden itibaren ister kimi birkaç yıl beklemek...
En önemlisi şartların el vermesi maddi manevi her anlamda. :)

Onu siz bilirsiniz canım. Kimi evlendiği günden itibaren ister kimi birkaç yıl beklemek...
En önemlisi şartların el vermesi maddi manevi her anlamda. :)
Sanki 10 yıl geçse de bir yanım hep eksik gibi
Korkuyorum bazen. Ama çokta istiyorum. Karmakarışığım.

Sanki 10 yıl geçse de bir yanım hep eksik gibi
Korkuyorum bazen. Ama çokta istiyorum. Karmakarışığım.

canım ben evlılıgın ılk yılında pek tavsıye etmıyorumsahsen.Ama esını uzun zamandır tanıyorsan o ayrı ozaman gecıktırmeye gerek yok.

Ben evlılıgımın 4 yıl sonunda ıstedım. Esımle hep sevgılı gıbıydık ve ıkımızde cocuk ıstemıyorduk oyuzden bu zamana kadar ıstemedık .Onemlı olan her ıkı tarafında ıstemesı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…